Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 106
    i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,559
    Xhenneta Morina Mire se erdhe mes nesh

shiko se ne te njejten situate jam edhe une me ty

edhe une jam gjysme kosoavr normal qe :

jam Mysliman vetem ne 1 vend ma kalon

Ti je ne shkolle per mjeke e une per infermier

GJityhsesi mire se ke Ardhur te uroj te kalosh mire
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Postime
    6
    Mir Se Ke Ardh Me Ne, KLM

- \ I Am Muslim / - Maska e Xhenneta-Morina
    Anėtarėsuar
    25-03-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    468
    Elbasanbani, jul-linda, ASSAS|NS dhe dardanmiftari faleminderit shumė pėr mikpritjen, ju uroj shėndett dhe suksese nė jetė......

Ti ASSAS|NS jo bre sta kaloj, por edhe ti mu sma kalon baraz okyyy jemi aty ku jemi = baraz.... suksese nė profesion........
    \.....DITURIA ĖSHTĖ PASURIA E KĖSAJ BOTE KALIMTARE...../

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Elbasanbani Lexo Postimin
    nese je ti embelsira un jam amlsin

mir se erdhe ja kalofsh per qef tate
    Sa te qenka rrit ēuni ,nga e kishe meshef?
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Citim Postuar mė parė nga Xhenneta-Morina Lexo Postimin
    Do tė bėj pėrpjekje maksimale qė tė ju sqaroj ende mė mirė ty dhe tė tjerevve
    Tė falenderoj pėr kompliment....

Tani jam 22 vjeqare, mė kanė mbetur edhe tri provime pėr tė diplomuar inshAll-llah (nėse do Zoti) nė kėtė vitė me pėrfunduar. Janė mundėsitė e mira pėr tė diplomuar nė kėtė vitė.

E kam potencuar edhe nė postimet e mia paraprake nė kėtė temė se unė kam startuar nė shkollė njė vitė mė pėrpara se tė tjerėt edhe njė vitė tjetėr e kam tejkaluar direkt (nga klasa e 4 nė tė 6-tėn). Shkollen e mesme (4 vite) dhe Fakulteti (Mjekėsia e Pėrgjithshme - 5 vite)

Pėr mua ėshtė shumė e thjeshtė ta bėj njė llogari tė till:

0 deri 6 vite (Para se tė shkoja nė shkollė),
    6 deri 13 vite (Shkolla fillore - kėtu e kam njė vitė tė kapėrcyer se shkolla e mesme i ka pasur nė atė kohė 8 vite),
    13 deri 17 vite (Shkolla e mesme)
    17 deri 22 vite (Fakulteti - Mjekėsia e Pėrgjithshme)

Besoj se tani e keni tė qart Daja-GONI dhe angelina o2

InshaAll-llah do Zoti dhe mua mė prin shėndeti dhe fati kėshtu sikurse deri mė tani dhe do tė specializoj dhe doktoroj shumė shpejtė........

Kalojani shishem ....... Ju dua tė gjithve
    Pse po genjen Xheneta?

E para...Mjekesia e Pergjithshme eshte 6 vjet
    E dyta...kur thua qe me kane mbetur edhe 3 provime, i bie qe je futur ne vitin e 7-te sepse semestri i fundit te vitit 6-te i ka 5 provime kur dihet qe semestri i fundit ka filluar qe 10 dite dhe provimet jane ne Korrik.

Megjithate une njof plot qe jane vitin e fundit ne Mjekesi pergjithshme dhe do pyes per ty , hajt tung.

Anėtarėsuar
    25-03-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    468
    Citim Postuar mė parė nga GL_Branch Lexo Postimin
    Pse po genjen Xheneta?

E para...Mjekesia e Pergjithshme eshte 6 vjet
    E dyta...kur thua qe me kane mbetur edhe 3 provime, i bie qe je futur ne vitin e 7-te sepse semestri i fundit te vitit 6-te i ka 5 provime kur dihet qe semestri i fundit ka filluar qe 10 dite dhe provimet jane ne Korrik.

Megjithate une njof plot qe jane vitin e fundit ne Mjekesi pergjithshme dhe do pyes per ty , hajt tung.
    Pėrshėndetje GL_Branch, nė kėto orė tė vona sta zė pėr tė madhe ate qė ke thėnė... Dhe tė lus qė mos ta lexoni kėtė shkrim menjėherė por dikur pasdite (atėherė kur tė del gjumi, mirė e mirė sepse me duket qė ende nė gjumė je) Hehehe

Unė jetoj dhe studioj nė Prishtinė
    Nė Prishtinė 5 vite i ka e nė Shqiperi 6 e ndoshta edhe 7 Hehehe
    E sho qė je ngatruar totalishtė por prap e themė se sta zė pėr tė madhe se koke zgjuar pėrgjumshėm edhe je ka bėn llogari bazuar nė ndonjė ėndėrr. Ti flet pėr vitin e 6-tė se i ka 5 provime etj.... ndėrsa unė e kam qartėsuar se 5 vite i ka Mjekėsia e Pėrgjithshme qė nga viti 2003.

Mė vie mirė qė i njef shumė, shpresoj qė i njef tė Prishtinės e jo tė ndonjė qyteti tjetėr.... Besoj qė sapo tė tregojn do ta ndyshon mendimin pėr mua sepse unė edhe nėse dėshiroj tė tė gėnjej, sdi sepse nė atė mėnyrė jamė rritur dhe janė pa vler pėr mua gėnjeshtra....

Kujdes! Lexoje pasdite jo tani kėtė postim.... Klm mėngjes tė shishem tė dėshiroj.......

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Xheneta une sa u zgjova cfare pergjumesh moj

A po me kujtohet vetem studentet e vitit 2003-te ishte ne plane t'i behet 5 vjet si prove eksperimenti por sa di une vitet tjera i kane nga 6-te? (ata qe jane regj pas 2004), Se edhe une kam qene Prishtine (jam regj vitin 2002) pastaj nje vite me vone u transferova fak tjeter (jashte Kosoves) dhe per ate u habita se shoket e mi qe jane ne PR i kane nga 6 vite po nejse

Po sa po lexova ne faqen e katert ti i paske kaluar nje vite ne fillore nga klasa 4-te ne te 6-te ka mundesi te jesh 22 vjeq ne fund diplomimit...hajt kalo mire edhe ti u zgjove tash apo je pergjumesh?

Anėtarėsuar
    25-03-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    468
    Citim Postuar mė parė nga GL_Branch Lexo Postimin
    Xheneta une sa u zgjova cfare pergjumesh moj

A po me kujtohet vetem studentet e vitit 2003-te ishte ne plane t'i behet 5 vjet si prove eksperimenti por sa di une vitet tjera i kane nga 6-te? (ata qe jane regj pas 2004), Se edhe une kam qene Prishtine (jam regj vitin 2002) pastaj nje vite me vone u transferova fak tjeter (jashte Kosoves) dhe per ate u habita se shoket e mi qe jane ne PR i kane nga 6 vite po nejse

Po sa po lexova ne faqen e katert ti i paske kaluar nje vite ne fillore nga klasa 4-te ne te 6-te ka mundesi te jesh 22 vjeq ne fund diplomimit...hajt kalo mire edhe ti u zgjove tash apo je pergjumesh?
    A e she qė edhe unė gaboj, tė thash mos e lexo kėtė postimin e fundit derisa tė zgjohesh nga gjumi duke menduar se mė mirė ėshtė pasdite me lexuar por ti koke kfillur, tė paska kaluar stresi i ėndrrės tani koke ba si kėta tė rit qė po thonė Cool njeri... edhe + e paske rregulluar frizuren .... Suksese nė jetė.... Klm

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-11-2008
    Vendndodhja
    irraggiungibile
    Postime
    21
    Citim Postuar mė parė nga Xhenneta-Morina Lexo Postimin
    Pėrshėndetje pėr tė gjithė forumistet !

Sė pari dua tė themė ju dua tė gjithve, mendoj pėr ata dhe ato qė janė pozitiv nė jetė dhe bėjn vepra tė mira.

Lexoni rregulloren para se tė prezantoheni...
    Xhenneta Morina, 22 vjeqare, Dardani - Rruga: Bill Clinton, Prishtinė, Beqare, Fakultet: Mjekėsi tė Pėrgjithshme, Mjeke, Hobi: Pilote, Gjithēka mė pelqen nė forumin shqiptar.

Edhe tri provime diplomoj nė Mjekėsi tė Pėrgjithshme - U.P.

Mė kanė ftuar tė marr pjesė qe tri vite rradhas nė Miss Kosova 2006, 2007, 2008 por nuk po e shoh tė arsyeshme tė jam pjesmarrėse pas gjithė atyre ērregullimeve qė ndodhen nė Miss Kosova 2000-2008 dhe pėr mua primare ėshtė ti pėrfundoj studimet. Njė ofertė qė jamė nė hamendje a ta pranoj apo jo ėshtė pėr Miss Albania 2009, oferta mė ka ardhur por nuk e di a ti pėrgjigjem ofertės apo jo? (po mendoj para se tė diplomoj).

Me gjithė ate pjesėmarrėse nė kėtė forum u bėra...

Pėr mė shumė vizitoni: http://fotki.com/XHENNETA-MORINA/

mireseardhe
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MIRELA- : 01-04-2009 mė 21:02

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Urime, mirese erdhe. m.gj.th.s. nuk me pelqejne vetelavderimet. Me pelqen toleranca jote fetare e kudo.

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 30-05-2025, 13:15
  2. Misioni i Forumit Shqiptar
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 19-01-2025, 07:16
  3. Pyetje Drejtuar Krishterėve nga Xhenneta Morina
    Nga Xhenneta-Morina nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 161
    Postimi i Fundit: 04-04-2009, 11:26
  4. Cila ėshtė Rregullorja e Forumit Shqiptar?
    Nga Albo nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-07-2006, 12:03
  5. Publikohet portali i forumit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2003, 12:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •