Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 82
    i/e regjistruar Maska e Harudi
    Anëtarësuar
    08-09-2004
    Postime
    622
    Që mirëqenja e popullatës në Kosovë është katandisë nga këta qeveritar prej vitit 1999 e këtej,tregojnë shifrat e rritjes së varfërisë ekstreme dhe varfërisë "normale" të qyetarit të Kosovës,ku 75% të tyre jetojnë me më pak se një euro në ditë!!!
    Se k'ta qeveritar e kanë varfëru popullatën,tregojnë tepricat (suficiti) qindra milionëshe për çdo vit nga buxheti i Kosovës e të cilat para nuk investohen në ngritjen e mirëqenjes së qytetarit,por pëfundojnë si "para të avulluara" në kontot e individëve dhe klaneve të afërta me k'ta qeveitar!
    Qysh pas përfundimit të luftës,egzistonte frika se,Kosova do t'i ngjajë ndonjë vendi të amerikës latine të vitetve të 70-80 ta nëqoftëse me këtë vend (Kosovën) do të udhëheqin guerilët marksistë-leninistë alla latino-amerikan!
    Kush janë këta gueril që po qeverisin me buxhetin e Kosovës nga viti 1999?
    -QPK-Hashim Thaçi-Kryeministër
    -PDK-Bajram Rexhepi-Kryeministër
    -AAK-Ramush Haradinaj/Bajram Kosumi/Agim Çeku-Kryeministra
    -PDK-Hashim Thaçi-Kryeministër

...

Menjëherë pas luftës më 23 qershor 1999,me plot optimizëm Christopher Hill* i'a kishte mësy Kosovës për vizitë,por ky optimizëm i zbehet menjëherë pasi zbret nga helikopteri "Black Hawk" për tu takuar pak më vonë me Qeverinë e Përkohëshme të Kosovës (QPK) në lokalet e hotelit "Dea" në Prishtinë!

Kështu e përshkruan takimin e tij me QPK-në:
    ...
    Isha optimist lidhur me gjërat.U bëra më pak optimist,pasi u takova me Qeverinë e Përkohëshme.Isha paksa i brengosur me faktin se kishte shumë zënka mendjengushta rreth të të ahstuquajturave ministri dhe me faktin se njerëzit (QPK-ja) ishin shumë më të brengosur për funksione,sesa për rindërtimin e vendit të dëshpruar.Isha gjithashtu paksa i brengosur për shkak të raporteve lidhur me migrimin nga fshatrat në qendrat urbane,për njerëzit që po vinin në Prishtinë,për raporte të një ngjeshje të prishtinës.Kjo ishte brengosëshe.Isha i brengosur kur dëgjoja njerëzit duke folur rreth ndarjes së banesave,një lloj ndjenje e ligjit ushtarak...

Marrë (cituar) nga libri:
    Lufta diplomatike për Kosovën
    faqe 179

*Christopher Hill,ka udhëhequr apo ka qenë pjesë përbërese e të gjitha këtyre përpjekjeve të Amerikës që të zgjidhë problemin e Kosovës,të lënë nyje,sipas Hillit,ç'prej largimit të Perandorisë Osmane nga Ballkani.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Harudi : 26-03-2009 më 23:24
    Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)

Lista e injorimit: Llapi

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Nuk e kuptoj kete akuze, eshte teper e rende, aq me shume e pa vertete.

kaloja mire alibaba por.......!
    Hej ku po jeton ti?

Qysh nuk po i sheh të papunët? Qysh nuk po is sheh problemet në Kosovë?

Qysh nuk po i sheh zyrtarët e KEKut që po vjedhin me miliarda nga bota e nga qeveria, dhe tash kanë filluar me i dënu popullin për "vjedhje" të energjisë elektrike? Ku është vjedhja e tyre me miliarda?

Mos u sill si i padituri këtu. NE të gjithë po i shohim problemet e përditshme, janë politikanët që duan t'a mbajnë këtë gjendje, se iu konvenon. Sa më i varfër populli aq më lirë fuqia punëtore.

E pohon gjithkush që klasa politike është antipopullore. Ata janë faqja e zezë e historisë shqiptare. Pyet popullin, mendimi yt personal nuk ka këtu kurrëfarë rëndësie.

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    O toni77 e ju tjerët, çfarë m'ut gjaku kini ju a çfarë m'ut truni kini. TURP. BRE FARË E FLLIQTË.

Popullin jan tue myt kta politikaj. Shih citimin çka thotë, 75% e popullësisë jetojnë ma pak se 1 € në ditë. Kini ftyrë me thanë se nuk e kuptoj këtë akuzë. Po jini shkije ju a ça mëutin tem jini, qi folni kshtu pa ndjenja, kur populli po vdes prej kushtevce të kqija që i ka sjell kjo klas politike. TURP. Bijt e komunizmit.

Që mirëqenja e popullatës në Kosovë është katandisë nga këta qeveritar prej vitit 1999 e këtej,tregojnë shifrat e rritjes së varfërisë ekstreme dhe varfërisë "normale" të qyetarit të Kosovës,ku 75% të tyre jetojnë me më pak se një euro në ditë!!!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    sa i pa ftyr eshte ky i panjeri qe mshifet pas kompjuteri
    une as qe ja kom cek emrin e ti as qe kam diskutue me ta ai shif se qme shkruajti

veq shifne te gjith se me kend diskutoni qfar ftyre te zez te arabit-taliban ka ky

Citim Postuar më parë nga alibaba
    Gjatë kohës kur ti shkruan në forum, gruaja jote e shijon ka'rin tem të madh. Dima për ner që po ia baj këtë shërbim grues tane.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Po ti kur po naj shan motrat ? :-) Cfar ftyre ke ti .. asi te m.. apo?
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi Lexo Postimin
    Po ti kur po naj shan motrat ? :-) Cfar ftyre ke ti .. asi te m.. apo?
    mshele more qenef ti ani ti qe i ndrron nofkat veq me sha
    po ty bile te ka hije tuj dit kush je e kah vjen edhe foton e ati perqarsit e tradhtarit e kie ngjit e tjeter prej teje nuk pritet
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    o plisi-ks si mundesh te beshe keso krahasimesh.
    E di ti kushe kane qene dhe qka na kane bere shkijet.
    Po me duket se nuk qenke i hjekun forte keqe,se nuk ta kishte shkruare dora kete krahasim.

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    o plisi-ks si mundesh te beshe keso krahasimesh.
    E di ti kushe kane qene dhe qka na kane bere shkijet.
    Po me duket se nuk qenke i hjekun forte keqe,se nuk ta kishte shkruare dora kete krahasim.
    Të gjithë e dimë çfarë kanë qenë shkijet. Por pak kush e din çfarë janë këta tanët. E thashë edhe ma herët, se klasa politike e Kosovës është krijuar nën ndikimin e komunistëve, serbëve dhe ndërkombëtarëve. Dmth nuk është klasë politike e krijuar nga vullneti i popullit, sepse ata që ishin patirotë pothuajse u zhdukën, këta që janë përfaqësojnë një klasë poltike të krijuar nën ndikimin e të huajve, dhe si të tillë sillen si të huaj kundrejt popullit të tyre.

KEK merr me miliarda nga bota, dhe me miliona nga qeveria, shtoji edhe pagesën nga konsumatorët, dhe ende në shek. 21 na ndalet rryma, duhet me i gjet edhe do pare tjera për me ble qirinj.

Taksa e TV paguhet pavarësisht ke apo s'ke qasje në valët TV. Uji paguhet dhe reduktimet janë 6 orë me ujë, dhe 18 orë pa ujë, midis kryeqytetit.

Paguhet edhe tatimi në pronë të patundshme, higjienoteknika, tatimi në paga, tatimi për pensione.

Krejt në rregull ë? Se jemi shtet.

POR jemi shtet vetëm kur është çështja që qytetari t'i japë shtetit. Kur vje çështja që shteti t'i japë qytetarit, nuk jemi ende shtet. Ende jemi foshnje. Eh kjo është demagogji.

Ku po shkojnë ato pare o daj???

3 muaj pushim i ka gruaja shtatzanë. Kur hamam tem me lind thmiun?
    120 deri 160 sillen pagat në përgjithësi, kurse afër 100 € janë vetëm tatimet.

Ku është ndihma sociale për familjet e varfëra, për studentët, për të papunët, etj.

Ose psh një plak në lagjen time, merr 75 € pension, dhe vetëm faktura e rrymës i vjen 30 €, e ujit 10€, a jeton njeriu me 35€ në muaj??

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Gjatë kohës kur ti shkruan në forum, gruaja jote e shijon ka'rin tem të madh. Dima për ner që po ia baj këtë shërbim grues tane.
    Llap u myte tuj shpif, qysh s'po të vjenmarre edhe gruen tane e bane hor me këto shpifje, veç sa mem poshtnue mu.

Çfarë fare e keqe je, as për grue s'ta nin, veç me luftue kundërshtarin politik.

Perjashtuar Maska e Sabriu
    Anëtarësuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    sa i pa ftyr eshte ky i panjeri qe mshifet pas kompjuteri
    une as qe ja kom cek emrin e ti as qe kam diskutue me ta ai shif se qme shkruajti

veq shifne te gjith se me kend diskutoni qfar ftyre te zez te arabit-taliban ka ky
    Ngadal beg se ka hendek, je mesuar ti me mulla Sabriun.

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cërvenkovski, Ahmeti, Tito dhe ne të tjerët
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 28-05-2007, 18:40
  2. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  3. Vetmi Gruaje
    Nga SkenderRusi në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-11-2005, 06:25
  4. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •