Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 82
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Janë do vjet që kanë kalue
    nëpër mue, mbrenda nshpirt me forc pom shthyjn me thanë,
    Kush janë kta njerz që s'janë shkollue
    e nuk kanë msue që njeri nuk banë shpinë e vet me vjedh.
    Paj badihava nuk a dal kjo kangë. Veç nja bafshin si Enveri me na shtie me zor, me iu kushtue kangë dikatorëve.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Dhe emerimet partiake e lokaliste neper ndermarrjet publike vazhdojne ne te gjithe anet.Para pak kohe ne krye te minieres se Trepces u vendos per drejtor nje njeri plotesisht i pa njohur.Kuptohet nga Drenica.Edhe pse Mitrovica me inzhinjeret ma te zotet ndoshta ne tere rajonin,dhe pjesa me e madhe e tyre e pa pune,shiqon maskarallek,e bene sehire.E njejta gje eshte edhe ne polici,arsim e ne poste.Vetem perpara " clirimtar " .

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Para pak kohe ne krye te minieres se Trepces u vendos per drejtor nje njeri plotesisht i pa njohur.Kuptohet nga Drenica.
    Dajgon mos u muno me shpjegu gjendjen e vështirë duke fajësu një parti.

Nuk ka faj një parti, por partitë të gjitha, e tërë klasa politike, është një tufë krimbash, që në kohën para zgjedhjeve shëndrrohen në flutura shumëngjyrëshe për të mashtruar popullin, dhe pas zgjedhjeve përzëri janë krimba, hanë e gërryejnë vendin tonë dhe popullin.

Parazitë në parlament, qeveri, komunë, gjyq, ujësjellës, KEK, shkollë, ambullantë, spital, kudo parazitë.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Dajgon mos u muno me shpjegu gjendjen e vështirë duke fajësu një parti.

Nuk ka faj një parti, por partitë të gjitha, e tërë klasa politike, është një tufë krimbash, që në kohën para zgjedhjeve shëndrrohen në flutura shumëngjyrëshe për të mashtruar popullin, dhe pas zgjedhjeve përzëri janë krimba, hanë e gërryejnë vendin tonë dhe popullin.

Parazitë në parlament, qeveri, komunë, gjyq, ujësjellës, KEK, shkollë, ambullantë, spital, kudo parazitë.

Jo dajes,edhe per mua fajtori nuk ka qene dhe nuk eshte i pervetshem.Kape njerin e mshoj tjetrit.Une vetem desha te them se si eshte per momentin situata,por gjithsesi se edhe ata qe ishin para ketyre nuk jan asnje pike ma te mire.
    Puna e politikajve shqiptar si duket ka nje moto te perbashket: per inat tendin,e per qef timin. E sa per popullin,rrasja sa ma fell se eshte mesu me bajt.

Perjashtuar Maska e Sabriu
    Anëtarësuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Mendoi se fajtorë janë: mungesa e vëtedijës kombëtare dhe shteterore të popullit shqiptarë.

fanatik i së vërtetës Maska e tomaras
    Anëtarësuar
    09-07-2008
    Postime
    343
    Citim Postuar më parë nga Sabriu Lexo Postimin
    Mendoi se fajtorë janë: mungesa e vëtedijës kombëtare dhe shteterore të popullit shqiptarë.
    Ky popull po të mos e kishte pasur vetëdijen kombëtare dhe shtetërore a mendon ti se do të ishte krijuar shteti i Kosovës, dhe a mendon se do të ia kishte dalur t'i ruajë veçantitë etnopsikologjike që e dallojnë nga të tjerët. Mos e nënçmo këtë popull, dhe njeriun e thjeshtë të tij që është më i merituari për pavarësinë e Kosovës. Jo mungesa e vetëdijes por mungesa e dijeve është fajtori kryesor për deficitet institucionale që po i tregojmë. Kjo mungesë dijesh i ka arsyet e veta objektive, sepse të tjerët kanë investuar mund dhe para për të na lënë në errësirë. Tepër vonë është masovizuar shkollimi si burim kryesor i dijeve. Tepër shumë ndryshime na kanë qatisur për një kohë shumë të shkurtër kohore dhe kapaciteti i dijeve tona nuk ka qenë i mjaftueshëm për t'i asimiluar këto ndryshime. Por, ndershmëria fundamentale e këtij populli është garanci që këto mangësi do t'i përplotësojmë shumë më shpejt se që mund të kujtojnë edhe optimistët më të mëdhenj. Mjafton që shqiptari të fillojë të dyshojë në sinçeritetin e atij që ia ka falur besimin, atëherë nuk ka kush që i del para intuitës së tij të jashtëzakonshme.

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Po i krist në krye jam, se jam shqiptar i pastër, nuk jam dele me i durue fjalët e poshtra. Kur flet abnormal të shaj, se e meriton, të tregoj ku e ke vendin.
    pse mos me të sha bre shoq???

O alibaba me katerdhjetë permbrapa! Heki nga goja gjërat e ndyta. Unë nuk te kuptoj pse po efendon në këtë formë, apo është visari i yt. Sidoqoftë ndoshta gabimi është i imi.

Pse them i imi? Dy arsye dua ti them:

1. preka ne WC te pa paster dhe sigurisht se u zhyta!

2. Kur isha ne autoshkollë, më pyti instruktori; "kur duhet hjekur dorë nga e drejta dhe perparsia e jote?" Rrudha krahet! Mu pergjigj; "kur ta takojsh budallen, nshoja rrugen"!

Gabova pse nuk ta lirova rrugen, tash ke hapsirë sepse unë u terhjeka sepse mu kujtua ajo thënje e mësuesit!!

hajt alibaba hajt se e banë Zoti mirë.
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Atyre qe krahasojne Qeverine e Republikes Kosoves sote me shkijet e djeshit.......???????
    Nuk e di me duket se nuk po ju rrihet pa shkije se jane mesuar nje kohe te gjate me ta.
    Por me vjene keqe per ta se duhet tani te mesohen sepse shkijet e tyre kurre nuk do shkelin Kosoven me.
    Kurre,kurre,..................

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    O alibaba me katerdhjetë permbrapa! Heki nga goja gjërat e ndyta. Unë nuk te kuptoj pse po efendon në këtë formë, apo është visari i yt. Sidoqoftë ndoshta gabimi është i imi.
    Ja pra as unë nuk të kuptoj pse sillesh si cinik e demagog. Apo është visar i yti.

Mua po më duket çmenduri e tej çmendurie, që të jetosh në Kosovë e këndej të thuash se "nuk e di se çfarë paskan bërë politikanët".

Pse akuzë e randë, kur them se politikanët ropën popullin? Nuk është akuzë e randë. Krejt e dinë bre. Senet po shihen me sy.

Çka po të ço dreçi ty, me i mbrojt do njerëz që jan zhyt deri në fyt. Edhe plus me cinizëm, kinse nuk po di.

Ma se marre osht, je në Kosovë, mos u ba kishe s'pe di çka po ndodh. Populli po vdes, edhe jo varfërisë nuk i bahet çarja, Migjeni thoshte: Kafshatë që skapërdihet asht or vëlla mjerimi.

Eh po nuk i bahet çarja, edhepse atë fjalë e lëshove për retorikë boshe, sqft përgjigjen ta dhashë: Nuk i bahet çarja, veçse me e hjek varfërinë. Po këta politikanë s'po dojnë me hjek.

1. preka ne WC te pa paster dhe sigurisht se u zhyta!
    WC është cinizmi yt. Një njeri normal, nuk guxon me u sill në atë mënyrë. Alibaba nuk shan për çkado. As nuk shan për mburrje, por për shprehje të neverisë ndaj diçkaje që është e tej-neveritshme sikurse sjellja jote e paturpshme, po jeton në Kosovë, edhe po bahesh kishe spe di çka po bajn politikanat, paj veç nkofsh tuj jetue në Shtime (nat far venin), se ndryshe s'di qysh me spjegue.

2. Kur isha ne autoshkollë, më pyti instruktori; "kur duhet hjekur dorë nga e drejta dhe perparsia e jote?" Rrudha krahet! Mu pergjigj; "kur ta takojsh budallen, nshoja rrugen"!
    Nejse këtë fjalën palidhje "budallës lshoja udhën" e keni ba refren ju "intelektualët", qaq shumë pe përdorni sa edhe me mem vyjt najher kjo fjalë, nuk muj me përdor se u ba bajat. Saherë nuk dini çka me thanë, këtë fjalë e përdorni.

Veç për çata me të zeza, po të tham mos ja tepro, se nuk ka kurrëfarë përparësie, në atë çka po ban ti, po im mbron hajnat, që e ropën popullin. Dil pak prej gëzhojës o daj, kqyr qysh po jetojnë njerëzit, qysh pe fitojnë një kafshatë goje, mos i kqyr ata pederrat e ministrive që shetiten me xhipa, kqyre popullin pak, blejav menimin. Jo,jo, nkofsh edhe vet njo prej qatyne hajnav, atëher aj osht tjetër problem, ta besoj që duhesh me mbrojt veten kapak, po s'ki çka mbron, se e keni kallxue veten.

Gabova pse nuk ta lirova rrugen, tash ke hapsirë sepse unë u terhjeka sepse mu kujtua ajo thënje e mësuesit!!
    Jo shkruaj sa dush, hapësirën nuk ma more, as nuk po ma merr, shkruj ti dhet faqe e ndash edhe nizet, un apet muj me shkru, ka ven boll në forum. Mos u ngushto hiq ti, veç kqyr rrfev se je mbush mëkate kundër 2.000.000 njerëzve, që s'po iu duket mjaft që po ia merrni bukën nga goja, po edhe po lëvdoheni se po punoni për të.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga alibaba
    Gjatë kohës kur ti shkruan në forum, gruaja jote e shijon ka'rin tem të madh. Dima për ner që po ia baj këtë shërbim grues tane.
    Citim Postuar më parë nga alibaba
    Mos harro qoja gruen Hashim Thaçit ndash me ta dhan ni tender

i sati ke me radh qe votove ketu se nuk i uurren popullin tan eiii

Nuk i urrej Serbët. 15 14.56%
    http://www.forumishqiptar.com/poll.p...ts&pollid=2507
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cërvenkovski, Ahmeti, Tito dhe ne të tjerët
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 28-05-2007, 18:40
  2. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  3. Vetmi Gruaje
    Nga SkenderRusi në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-11-2005, 06:25
  4. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •