Gimi!
Shkrimet e tua i lexoi me vemendje te madhe.Brenda atyre qe shkruan ti fsheh koken realiteti i hidhur i shqiperis.
Te pershendes nga zemra.
Me respekt Bledi
Gimi!
Shkrimet e tua i lexoi me vemendje te madhe.Brenda atyre qe shkruan ti fsheh koken realiteti i hidhur i shqiperis.
Te pershendes nga zemra.
Me respekt Bledi
"O bindu o permendu o merr malet e cemendu"
I nderuar Z.Agim me pelqyen keto poezi shume nje realitet qe per fat te keq eshte ne ate vend nga i cili vime te gjithe ne. nje pyetje kisha une. ne titullin e temes thua tirana dje... sot.. dhe neser... si eshte e nesermja? do e sjellesh ketu vazhdimin per te nesermen? ju pershendes shume. me repsekt sweetie![]()
Fjalet jane si bletet kane edhe mjaltin edhe thumbin
Jam anetarja e regjistruar me emrin sweetie me pare me falni per kete ndryshim te emrit flm.
[QUOTE]Postuar mė parė nga Agim Doēi
Diku kam lexuar qė:
ATA qė bėhen komunistė brenda moshės 20 - 25 vjeēare janė defiēientė psiqikė ose ndryshe psikopatė!
Ata qė bėhen komunistė 30 - 35 vjeē kanė diēka pėr tė fshehur si p.sh. pederastinė pasive.
Ata qė bėhen komunistė mė moshėn mbi 40 vjeē pėrfaqsojnė VESIN si p.sh. karieristėt e arrivistėt.
ATA QĖ NUK JANĖ bėrė komunistė deri nė moshėn 45 vjeē mbeten tė vetmit qėnije qė meritojnė emrin NJERI!
Agimi. [/QUOTE
Shpresoj qe Komunistet e mirdites te perjashtohen nga ky arsyetim.E kam fjalen per ata komuniste shok me bardhok biben gjin markun etj qe kane shkruajtur edhe per LANC-in.Nese jo atehere sipas ketij arsyetimi me ke jemi duke folur ketu ne forum ne?
U prish dynjaja...u harrua origjina.Vetem llafet mbeten.
Komunistėt janė rracė! kriminelė tė kombit, shkatrrues tė psiqikės kombėtare, peng i krimit tė tyre, kurr nuk pajtohen me humbjen e pushtetit, vrasin shokėt e tyre mė tė ngushtė pėr interesat e partisė, e ngrenė lavdinė mbi varrin e tjetrit, mjer kush ka qenė komunist se nuk ka lėng jete!
Komunistat mirditorė janė mė tipikėt dhe mė tė ndyrėt nė kėtė drejtim, sepse pėr hir tė njė ideali inekzistent dhe tė mashtruar nga toskėrania komuniste edhe sot (qė janė nė prag tė varrit) votojnė pėr PS-sė qė ėshtė e vetmja forcė politike nė Shqipėri
qė as nuk mendon pėr vendin pėr kombin por vetėm tė VJEDHĖ!
ZANI - kėtu futet edhe Mėhilli nėse ishe "kurioz" tė dijsh mendimin tim!
Unė tė kuptoj mirė ty, tė ka mbetur ky provokacion pa bėrė!!!E bėre edhe kėtė, ta dhashė pėrgjigjen! Merre dhe pėrdore ku ta lypėn nevoja!
Informacionet qė ke mbledhur tė shėrbejnė, por kurr mos e harro: Je i pandreqshėm!!! Unė tė respektova pėr hirė tė njė PAKTI NJERZOR! tANI E TUTJE do tė lutesha tė mos kruhesh mė!
Agimi
Une do kruhem sa here ti te permendesh politiken ketu te letersia.Me vjen shume per te vjelle per te ndenjur rehat.Nuk e ke vene re qe tek temat e tjera nuk te ngacmoj?Te tema e shtypit te dites psh.Te lutem mos merr persiper te me ndreqesh.
ke te fala nga spartaku gimi
Zani Topallaj
Kete poezi e ka shkruar nje mikesha ime.
Dua qe edhe ju ta lexoni...
Pershendetje te ngrohta dhe faleminderit per poezite e mrekullueshme.
Tė pėrshėndes e nuk mė sheh,
tė thėrras e nuk pėrgjigjesh !
Nėn kėtė lėkurė prej emigranti,
flakėt e mallit pėrvėlojnė.
Mendimesh, ėndėrrimesh mė braktis vetmia!
Mes dufit tė lodhjes, psherėtimės sė vuajtjes;
Mes mallėngjimit e lotėve tė shoh tė mplakur,
Toka ime e vendlindjes!
Nė numėrimin e ditė-netėve
mundohem tė ruaj tė fshehur,
dashurinė tėnde.
Vitet mė treten, ndėrsa unė
vazhdoj tė kėrkoj nė pusin e errėt
tė dėshpėrimit
nė pafundėsinė, pėr t'u rigjetur!
Kush je? e Kush jam?
Cilet jemi, pa njeri-tjetrin?
Fjala vret me shume se plumbi;
pabesia me shume se te dyja.
e vetmuara! Urime tė pėrzemėrta!
Pa njėri tjetrin jemi askushi!...Me njėri tjetrin ne shqiptarėt nuk dijmė tė sillemi. Institucioni i mirėnjohjes mungon, sepse jemi gjela maje plehit!
Nėse ke rėnė nė fund tė pusit
dhe gjer tek gryka po hiqesh zvarrė
Mė prit se erdha! Nė dritė tė dalėsh!
Se shpirtin tim do bėj litarė!
Do ta lėshoj litarin shpirt
Tė vish tek unė, tė vish nė dritė...
Agimi
Krijoni Kontakt