ose mamire me than
qe ke qene i cik jo shume
ose mamire me than
qe ke qene i cik jo shume
Agim te lumte Penda mik i nderuar!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 05-02-2003 mė 21:59
Diku kam lexuar qė:
ATA qė bėhen komunistė brenda moshės 20 - 25 vjeēare janė defiēientė psiqikė ose ndryshe psikopatė!
Ata qė bėhen komunistė 30 - 35 vjeē kanė diēka pėr tė fshehur si p.sh. pederastinė pasive.
Ata qė bėhen komunistė mė moshėn mbi 40 vjeē pėrfaqsojnė VESIN si p.sh. karieristėt e arrivistėt.
ATA QĖ NUK JANĖ bėrė komunistė deri nė moshėn 45 vjeē mbeten tė vetmit qėnije qė meritojnė emrin NJERI!
Agimi.
Xhaxhi Agim !Ty te lumte dora qe vec tregon realitetin.Me kujtohet nje fjal qe e kam degju nga nje plak i vjeter nga Mirdita, qe thot,Burrat sot kan vdekur, kan ngelur vec mashkujt.Dhe kjo fjal ka te ngjare me realitetin ne Shqiperi sot.Me respekt Alba_Mausi
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
Mua me Agimin sna lidh politika.Fjalen komunist e permenda me shaka,me vjen keq qe dikush e shtjelloi me tej ne trajte provokative.Sidoqofte me epitetet krahinore ofenduese apo ironizuese si ato qe permenda me lart shto dhe "vlonjatlleqet" qe doli e re,nuk jam dakord.
Edhe fjalen Unitet e permenda me shaka sepse mu kujtua nje skec i estrades se durresit me Rremen dhe Fadilin per pune uniteti.
Shnet e t'mira
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 05-02-2003 mė 22:01
ZANI!
Po ti a je miku im?
Po unė tė kuptova farė mirė qė e kishe me shaka! Mos u nxej kot me askėnd! Tė lutem!!!
Mos harro tek ai skeēi Fadili e pyeti Rremėn:
- mirė dy herė,...por herėn e tretė kush ma futi mre jahu?
Rrema i tha: - Po unė more budallla!! Unė ta futa!...
Fadili : - Po pse me ē'pate?
Rrema: - Po doja tė drejtė studimi pėr gocėn pra!..
PĖRFUNDIMISHT o ZANI mos ia fut kot se unė nuk kam asnjė mbetje hatri prej askujt! Ty tė kuptova por ti mos u ban si Shaban Qosja me Brarin! Sa shpejt bije nga rangu bre burrė! Tė pėrqafoj fort!
Ma puth Xhulian - shpirtin tim tė vogėl qė nuk mė pėrgjigjet fare!
Gimi
BRARI ke qenė, je dhe do jesh K/miku im sa tė jem unė gjallė!
Agimi
Po Agim !
Vazhdo e shkruaj ashtu si ta thot zemra.
Cdo njeri ka te drejten e opinionit te tij ne lidhje me krijimet e ndryshme qe postohen ne forum. Ideja eshte te bejme komente reth krijimit e jo komente per njeri-tjetrin. Brari dhe Shahu 1 ju lutem kijeni parasysh kete gje
Me respekt
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
OK SHIGJETA E DASHUR DHE E MIRĖ!
Besoj se unė, ZANI dhe BRARI kemi vendosur PAQĖ!
Apo jo Brari e Zani? Tė paktėn pėr hatrin tim!
............................
Bota vrarė prerė
dhe prap janė pajtuar.
O shqiptarė tė mjerė
Mjaft mė zėmėruar!....
(pėrshtatur nga njė kėngė popullore labe)
Ju pėrqafoj fort dy ēunave dhe e puth me mallė Shigjetėn!
Gimi
Krijoni Kontakt