mazokisti i thot sadistit: hec me torturo icik.
sadisti: s'du
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
Mesuesja e matematikes ngre Benin ne mesim.
-Beni; nqs une te jap 2 lepuj dhe 2 lepuj dhe 2 lepuj; sa lepuj ke ti gjithsej? - pyet mesuesja
- 7 -pergjigjet Beni.
Jo Beni, nuk me kuptove me duket- thote mesuesja; po ta them perseri. Nqs une te jap 2 lepuj dhe 2 lepuj dhe 2 lepuj; sa lepuj ke ti gjithsej? - pyet prape mesuesja.
- 7 - pergjigjet prape Beni.
-Beni spo me kupton - thote mesuesja; -pyetja eshte e thjeshte. Po ta bej ndryshe atehere. Nqs une te jap 2 molle dhe 2 molle dhe 2 molle; sa molle ke ti gjithsej?
- 6 - pergjigjet Beni.
- Shume mire thote mesuesja. Tani, une te jap 2 lepuj dhe 2 lepuj dhe 2 lepuj; sa lepuj ke ti gjithsej?
- 7 - pergjigjet Beni.
Mesuesja e humb durimin: - Po si 7 mor Beni, se po me cmend. 3 cifte nga 2 lepuj si u bekan 7?
Po une e kam nje lepur ne shtepi - pergjigjet Beni.
Moderator, e di vet ti...
nje cun rreth 15-16 vjeē qe e kishte shum mire me babin e tij
i thote se te nesermen di ikte te bente sex per here te pare dhe i ati
gjith gezim i jep ca keshilla...
Te nesermen kur djali kthehet i ati e pyet:
Hé MOR BIR SI TU DUK???
djali:- SHUM BUKUR
babai:- PO KUR E LATE TAKIMIN PER HEREN TJETER??
djali:- ME THANE SHOKET KUR TE TE SHEROHET B*THA.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Cilės gjini i pėrkasin Kompjuterėt? Mashkullore apo Femėrore!
Mėsuesja e gjuhės ishte duke iu sqaruar nxėnėsve nė klasė qė nė gjuhėn Frėnge, emrat ndryshojnė pėr nga gjinia nė Anglisht, pra pėrcaktojnė gjininė e kundėrt. House nė Frėngjisht, gjinia femrore la maison, Pencil, nė Frengjisht, gjinia mashkullore le crayon.
Njė nxėnės i habitur pyeti, Cilės gjini i takon Kompjuteri? Mėsuesja nuk e dinte, dhe gjithashtu fjala nuk ishte nė fjalorin e saj Frėng.
Kėshtu qė sa pėr argėtim, ajo ndau klasėn nė dy grupe, sipas gjinive dhe bėri pyetjen qė ata tė vendosin pėr kompjuterin se a ėshtė emėr i gjinisė mashkullore apo femėrore.
Nga tė dy grupet u kėrkua qė tė japin katėr shkaqe pėr rekomandimet e tyre.
Grupi i meshkujve vendosi qė kompjuteri pėrfundimisht duhet tė jetė i gjinisė femėrore (la computer), sepse:
1. Askush pėrpos krijuesit tė tyre nuk mund ta kuptoj logjikėn e tyre tė brendshme.
2. Gjuha amtare qė ato shfrytėzojnė pėr tė komunikuar me kompjuterėt tjerė ėshtė e pakuptueshme pėr ēdo kėndė tjetėr.
3. Edhe gabimet mė tė vogla janė tė ruajtura nė memorie tė pėrhershme pėr rishqyrtim tė mėvonshėm tė mundshėm.
4. Sa mė shpejtė qė zotoni njė, do tė vėreni qė do tė duhet tė shpenzoni gjysmėn e pasurisė pėr pajisje shtesė.
Grupi i femrave, megjithatė, vendosi qė kompjuteri duhet tė jetė i gjinisė mashkullore (le computer) sepse:
1. Nėse doni tė kryeni ndonjė punė me ta, sė pari duhet ti kyēni.
2. Ata kanė mjaftė tė dhėna por akoma nuk mund tė mendojnė pėr veten e tyre.
3. Ėshtė menduar qė tju ndihmojnė nė zgjidhjen e problemeve, por nė tė shumtėn e rasteve ata janė vetė problemi.
4. Sa mė shpejtė qė zotoni njė, do tė vėreni qė nėse do tė kishit pritur edhe pak do tė merrnit njė model mė tė mirė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Nje polic takohet me nje Psikolog dhe e pyet se cpune ben Psikologu?
Po ja psh Une pyes nje person nese e han peshkun? Nese thote Po, une kuptoj qe atij i pelqen Deti ,i pelqen Plazhi i pelqejne Femrat etj.
Te nesermen takohet polici me nje shok te tij dhe i thote e di ti se cdo te thote te jesh Psikolog?
Jo ia kthen Ai. Ta them une: Ty te pelqen Peshku? JO. Atehere qenke Pederast!
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
nje gru shkon ne farmaci e i thote farmacistit,
-Me jep nje shishe arseniku.
Farmacisti duke e pa qe donte helm sipas rregudhores e pyet se ēfare i duhej.
Per te mbyet burrin,-i thote gruaja.
-ne kete rast smund ta jap, -i thote ai.
Dhe gruaja pa fole nxjerr nga ēanta nje fotografi te burrit me gruan e farmacistit.
Farmacisti me shpejtesi i thote,-Mjaftonte te me thoshe se ke rreceten.![]()
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Ishin 3 shokė dhe duke biseduar njėri me tjetrin se si ti zblulojn qė gratė e tyre po i tradhtojnė.
-Njėri thotė unė shkoj nė shtėpi dhe e kapi pėr fyti dhe i themė trego me kanė je kanė sot se kam me tė mytė.
-Tjetri thotė jo jo kjo ėshtė dhunė unė e marrė gruan dhe shkoj me njė restorant dhe ia fillojm me pi alkool, ajo pi unė pi, ajo pi unė rri e pastaj ajo ma vonė ja fillon vet i tregon ēka ka bėrė tanė ditėn.
-Kurse tjetri thotė jo jo edhe kjo ėshtė dhunė me alkohol unė tha shkoj nė shtėpi si gjithmon vetėm dalė nė ballkon dhe e thirri njė kojshike dhe i thomė " Moj kurve dil ne ballkon" kurse ajo kur tė delė me thotė: mos me thuj mua kurvė, thuaj asaj tondės qė po shkon me Hasanin e Hysenin.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Niset burri per ne shtepi dhe ne dere e pret gruaja e shqetesuar.
-He si vajti puna? Cte tha doktori?
-Me tha qe me kane mbetur vetem 30 here te tjera per te bere sex dhe ateher je i djegur.
-Oh, atehere u dashkan perdorur me kujdes prandaj duhet te bejme nje liste.
-Une rruges e bera listen dhe me vjen keq te them qe emri yt nuk eshte aty
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Krijoni Kontakt