Te jesh Pedagog
Nje mesues i ri dhe pa pervoj kishte filluar qe te punonte si mesues ne nje shkolle nuk kishte perfillur fare keshillat e kolegeve te tij me te vjeter se si duhet te punohet me femij.Ai mori te mesonte nje klase .Filloi t'iu mesonte nxenesve shkronjat e alfabetit.Nje dite erdhen te shkronja G dhe mesuesi iu tha nxenesve se sot do ta mesojme shkronjen G. Me me shkronjen G fillon emri gomar- tha mesuesi.Pas shume perseritjeve i afrohet nje cuni dhe i thote ;perserite shkronjen G -gomari.Nxenesi fillon, G -uki.Jo me mesuesin nuk thuhet G -uki por G -gomari ,ia kthene mesuesi .Por nxenesi thote te njeten pergjigje disa here dhe mesuesi vazhdon qe ta ushtroj nxenesin duke perseritur bash per 10 minuta G-gomari.Mesuesi mendoi se e kaloi kete problem dhe nxenesi e ka te carte dhe i thote nxenesit;ma thuaj tash vet.Nxenesi vazhdon G-uki. Mesuesi i shqetesuar ngase nuk po ia dilte dot;i thote po kush te ka thene se gomari eshte uk?
Nxenesi i thote -nena .Mesuesi i nervozuar i thote ;Ta q....gomari non ,cfar budallice koka .!
Gjyshi & Nipi
Shkojne 2 ēuna ne park per te luajtur me top, njeri shikon gjyshin vetem i ulur ne nje stol dhe i thote shokut, ajde te bejme pak gallate me gjyshin tim, shkojne te Gjyshi dhe i'a fillon Nipi
O gjyshi, gjeje ket gjeagjezen se eshte e lehte
Ok i pergjigjet gjyshi.
C'far eshte nje mjet qe ecen me pedala ?
Biēikleta, pergjigjet gjyshi direkt.
Po jo mo Gjysho, i'a pret nipēja, nuk e gjete eshte motoēikleta
Ohh, pergjigjet gjyshi ke te drejte.
O gjyshi gjeje dhe ket tjetren, nderhyne perseri Nipi
Ok, pergjigjet gjyshi.
C'fare ngjyrash ka flamuri jone ?
Kuq e Zi pergjigjet gjyshi.
Po jo mo gjyshi, perseri gabove i'a pret nipi, thuhet ngjyra e zeze ne fillim.
Ohhh, e drejte e drejte pershperit Gjyshi, dhe i drejtohet nipit tu i thon: po mire mo zemra e gjyshit, gjeje ti nje te lehte fare ta thote gjyshi.
Ok
C'fare eshte nje gje ne forme rombi me qime qe hahet ?
Kadaifi, pergjigjet nipi
Jo zemra gjyshit nuk e gjete, eshte p!dhi i sateme
Nje burre ne momentet e fundit para se te jepte shpirt, kerkon gruan prane vetes.
Grua, - i thote, - une te kam tradhetuar.
E di more, e di, - i thote gruaja - prandaj te kam helmuar.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Dentisti i thoshte pacientės:
- Zonjė hapeni gojėn ju lutem!
- Faleminderit, ik then pacientja.
- Pėrse mė falėnderoni?
- Sepse im shoq mė thotė gjithmonė Mbylle gojėn!
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Nje burr ishte shume i vafer.SHkon ne nje shesh takon nje burre te veshur si baba gjyshi dhe i thot:
- Babagjysh te lutem me dhuron per vitin e ri nje shtepi ku te kaloj vitin e ri nje makin qe te shetis per vitin e ri dhe nje thes me lek qe te pergatis darken e vitit te ri.Ai ecen 100 m dhe e theret babagjyshi:
- Meqe une te bera tere keto dhurata po ti do ta besh nje gje per mua.Burri i thot se cfare te duash.babagjyshi i thot:
- Do te me lesh te bej seks me ty.
-Po:,i thot burri.
Babagjyshi beri seks tere naten dhe kur zgjohet ne mengjes i kerkon te ikte dhe burri i tha:
-Ik.
Babagjyshi ecen 100 m the e therret burrin prap.
-Sa vjec je ti.
-40 vejchot burri.
-Po ti mer budall je 4O vjec dhe akoma beson te babagjyshi
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Ishte nje cift ne plazh.Duke shetitur neper rere ajo shikon qe i dashuri e kishte kemben shume te madhe. dhe i thote:
- sa te madhe e paske kemben.
Djali i pergjigjet: - Ne kemi qene fukarenj dhe nena na linte zbathur,prandaj e kam kaq te madhe.
Dhe ajo ja kthen: - Do kishte bere me mir tju kishte len pa breke
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Krijoni Kontakt