Close
Faqja 58 prej 118 FillimFillim ... 848565758596068108 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 571 deri 580 prej 1175

Tema: Barcaleta

Moderator
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Italiani me shqiptarin e ben qe do te shkonin, italiani ne Shqiperi edhe shqiptari ne Itali edhe do dilnin ne mengjes dhe do shikonin, se kush do urinonte cepave, do ti vrisnin.
    Dita e pare, flasin ne tel; - he i thote italiani. Hic - i thote shqiptari - po ti? 3 veta i thote italiani. I iken mendja shqiptarit. Dita e 2; italiani 8, shqiptari asnje. Kalojn 10 dite italiani 14 shqiptari asnje!...
    Diten e 15 del qe ne mengjes heret shqiptari hop e pa nje. T'emen tha, bam nje e top ne vend. Te nesermen ne Telegiornale "vritet ambasadori shqiptar ne itali".

Nga facebook

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Pyet profesori nxenesin , prej sa elementeve perbehet toka ??

Nxenesi i pergjigjet ...7

Cuditet profesori dhe e pyet cilat jane ato ??

Nxenesi i kthen pergjigje : Ajri, Toka , Uji , Zjarri, Chuck Norrisi, Halil Budakova dhe Lek Plepi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Shkon nje shqipetar nga fshati ne Amerike dhe ndersa po ecte rrugeve e kapi barku, skishte ku ta bente, ulet fshehur mbrapa nje lulishte. E kap nje polic dhe i ve gjobe.
    Kur kthehet ne Shqiperi e pyesin bashkfshataret:si dole,si ishte amerika amerikanet?-lere ia kthen ky shume te kulturuar le qe te linin ta beje ne lulishte po te jepnin dhe leter per ta fshire.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155

Talking

prindi i djalit i thote prindit vajzes dua doren e vajzes tende per djalin tim
    -prindi i vajzes (me ironi) pse djali jot nuk ka dore?
    - prindi i djalit: ka po ju ka lodh

-----------------------------------------------

Na kishin perdhunuar luaneshen gruan e luanit dhe ai si mbret i pyllit ulerin e bertetme sa kishte ne koke me te madhe te gjitha kafshet e pylit vraponin me te katra nga te mundnin nga frika e luanit aty duke vrapur pane nji mije te vogel e i thane po ti cke ce vrapon
    Miu : po edhe une jam mashkull....

-----------------------------------------------------

Dy pleq kishin toke para dhe pas shtepise. Pjesen pas vendosen ta shisnin. Moren nje tablo dhe ne te shkruajten SHITET. Ata e harruan ne karrige dhe pa dashje plakes ju ngjit pas.
    Nje djal i thote- Vetem pjesen pas shitni? Po, se ket para ma punon plaku.

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anėtarėsuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    Nje djal i thote- Vetem pjesen pas shitni? Po, se ket para ma punon plaku.

..........e fortė kjo.....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-02-2003
    Postime
    444
    Citim Postuar mė parė nga deniboy Lexo Postimin
    Nje rekrut amerikan ne nje baze sekrete ne Alaske u shkruan prinderve:
    Te dashur prinder,nuk ju them dot se ku jam por mund t'ju them se dje vrava nje ari ne pyll...

Pesembedhjete dite me vone ai shkruan nje tjeter leter:
    Te dashur prinder,nuk mund t'ju them dot se ku jam por mund t'ju them se mbreme ne nje feste ne nje fshat njoha nje vajze te bukur edhe e kalova mbremjen me te...

Dhe pas pesembedhjete ditesh ai dergon letren e trete:
    Te dashur prinder,nuk mund t;ju them se ku jam por mund t'ju them se jam ne spital.Mjeku ushtarak me tha se do te kisha bere me mire te kerceja me ariun dhe te vrisja vajzen...
    Sot vura re rruges e kudo se te gjithe policat e ushtaraket gjermane qe kalonin afer dukeshin teper te gezuar.Tashti qe lexova historite me helikopter e me letra nga baza sekrete e kuptoj pse ishin aq te gezuar!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga wittstar : 31-03-2011 mė 08:47

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Ishin 4 police te cilet kishin diten e rrogave, thote njeri nga policet shkojme marim rrogat ne Bank dhe shkojme per te pire. Po thone njezeri, shkojne te Banka nuk kishin kalu, hidhet njeri dhe thote shkojme blejme nje salcice e lepime me rradhe dhe pime ndonje got mos te dalim bosh. Ne rregull thone njezeri pasi e blejne salcicen thote njeri prej tyre do e mbaje une te brezi. Ok thane njezeri dhe hyne ne klub porositen raki pi raki dhe ulnin koken per ta lepir salcicen i shef i zoti i klubit dhe u thot perjashta dalin perjashta dhe thone c’pati ai ne paguam shkojme ne klub tjeter dhe ashtu bene filluan si te klubi i pare pi e lepi salcicen te brezi i shef prap pronari e i nxjerr perjashta, ore c’kane keta, hajd te ikim thote njeri nga policet, hidhet tjetri une nuk iki pa ngrene salcicen, o hu thote tjetri salcicen e hengra une te klubi i pare...
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e atropin
    Anėtarėsuar
    23-06-2008
    Postime
    15

jo mo jo...

Citim Postuar mė parė nga stern Lexo Postimin
    Fati i jetės sė njeriut !

Krijoi Perėndia gomarin dhe i tha:
    Do tė jesh gomar, do tė punosh nga agimi e gjer nė errėsirė. Do tė bartėsh mbi shpinėn tėnde ēdo gjė qė tė ngarkojnė dhe do jetosh 30-vjet.

Gomari u pėrgjigj:
    Le tė jetė vullneti Yt Perėndi, por..…30 vite janė tepėr pėr atė jetė tė rėndė,do mė kishin mjaftuar qoftė edhe 10-vjet jetė ?
    Dėgjoi Perėndia lutjen e gomarit dhe ia realizoi dėshirėn.

***Pastaj, krijoi Perėndia qenin dhe i tha: Do tė jesh qen. Do tė ruash shtėpinė e njeriut. Do tė hash ēfarė tė tė japin dhe do jetosh 25-vjet.

Qeni u pėrgjigj: Le tė jetė vullneti Yt Perėndi, por 30-vjet janė tepėr pėr atė lloj jete, do mė kishin mjaftuar qoftė edhe 10-vjet jetė e do tė isha i lumtur. Dėgjoi Perėndia lutjen e qenit dhe e bėri tė tillė.

***Mė pastaj, krijoi Perėndia majmunin dhe i tha: Do jesh majmun. Do tė kėrceshėsh nga druri nė dru dhe do bėsh majmunllėqe pėr argėtimin e tė tjerėve dhe do tė jetosh 15-vjet.

Majmuni u pėrgjigj: Le tė bėhet vullneti Yt Perėndi, por..…15-vjet janė tepėr, do tė mė dilnin edhe 5-vjet jetė ?
    Dėgjoi Perėndia lutjen e majmunit dhe ia realizoi.

***** Sė fundi, Perėndia krijoi njeriun dhe i tha: Do jesh njeri, krijesa mė e menēur nė botė. Do sundosh botėn dhe ēdo gjė nė tė , pėrveē gruas. Kėtė nuk do t'a arrish kurrė. Dhe do jetosh 30-vjet.

Njeriu u pėrgjigj: Ju falemnderit Perėndi ,u realizoftė vullneti Yti, por 30-vjet janė pak. A ke mundėsi tė mė japėsh 20-vjet qė nuk i do gomari, 15 qė i refuzoi qeni dhe 10 qė nuk i donte majmuni ?
    Dėgjoi Perėndia lutjen e njeriut dhe ia plotėsoi uratėn.

Dhe kėshtu njeriu jeton 30-vjet si njeri.
    Pastaj martohet dhe jeton 20-vjet si gomar, duke punuar nga agimi e gjer nė mbrėmje dhe duke mbart mbi shpinėn e tij barrėn e familjes.
    Pastaj shkon nė pension dhe jeton 15 vite tamam si qen, duke ruajtur shtėpinė dhe duke ngrėnė ē'ka ti japin.
    Dhe nė fund, jeton edhe 10-vjet si majmun, duke u endur nga banesa nė banesėn e fėmijėve tė tij, duke u zgėrdhirė pėr tė argėtuar nipėr e mbesa..
    ...kjo eshte per tu justifikuar pse nuk martohemi, he he he...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Ishte i xhaje me biēiklet dhe ndalet te semafori, aty gjen i ēun me ferrari.
    I hap deren ēuni dhe i thote o xhaje a e bojme i gare?
    xhaja: jo or djal ca thu gjona koti.
    ēuni: he o xhaje te lutem a e bojme i gare
    xhaja: po jo mor djale
    ...ēuni: a a a a a te lutem o xhaje
    xhaja: po mire e bejme garen po prape do ma kaloshe.
    sa hapet semafori nisen te dy
    ja shtron ferrari ne 100 dhe xhaja me 100!!!!!!!!!!!!!!
    ja shtron ferrari me 200 dhe xhaja me 200
    ja shtron ferrari me 300 dhe xhajja me 300 pas ferrarit
    ndalon ferrari,ndalon dhe xhaja
    hap xhamin ēuni dhe e pyt o xhaje si ka mundesi une me 300 dhe ti me 300?
    xhaja: OR CUN HAPE DEREN SE M`KE ZEN XHAKETEN
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anėtarėsuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Ne vitin 2000 ne nje fshat te Malisheves ne Kosove nje nderkombetar kishte rene ne lume dhe po kerkonte ndihme ne gjuhen angleze duke thirrur: help me! help me!
    Kaloi atypari nje plak dhe e pa por duke menduar se eshte Shqiptar i tha: Me mire te kishe mesuar notin se gjuhen angleze!

Tema tė Ngjashme

1. Barcaleta e dites
    Nga prenceedi nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 204
    Postimi i Fundit: 01-04-2022, 08:56
  2. Barcaleta
    Nga anaksimenus nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 17-09-2006, 19:23
  3. Barcaleta krahinore
    Nga Arlind nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 22-01-2004, 10:08
  4. Barcaleta ne anglisht; some rated
    Nga diikush nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-01-2004, 15:33
  5. barcaleta qe nuk egzistojne
    Nga THE_TIGER nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-07-2003, 05:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •