Close
Faqja 49 prej 118 FillimFillim ... 3947484950515999 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 481 deri 490 prej 1175

Tema: Barcaleta

Perjashtuar Maska e Deni_Boy
    Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    ishin 2 komshinj dhe njeri kishte pula kurse tjetri kishte 1 papagall,
    papaglli i perdhunonte cdo dite pulat.1 dite merzitet i zoti i pulave dhe i thote te zotit
    te papagallit qe mbaje papagallin se me perdhunon pulat dhe po e kapa do ta vras
    -ik me ler rehat-ja kthen ai,bej cfar te duash.te nesermen papagalli si cdo dite shkon
    ke pulat,aty e kap i zoti pulave dhe e mbyll ne frigorifer per nje nate dhe shkon ta nxjerri te nesermen,
    kur hap frigoriferin ai sheh papagallin uje ne djerse!!!!!!!!! po ti akoma nuk paske ngordhur- i thote
    cfar thua mer - ja kthen papagalli me ironi une kam deri dje qe smund ti hap kembet kesaj pules ktu
    (kishte qene nje pule therur ne frigorifer)

Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Dy emigrant ne itali kishin ngele pa pune e pa leke.pasi e pane veten vertet ngusht i thote njeri shokut;more po sikur ti shkruajme nje leter zotit e ti kerkojme ca leke vetem per buke se vdiqem.Mire i thote shoku dhe fillojne te dy te shkruajne letren.O zot te duam shume ne vijme nga shqiperia ku nuk na kane lene te duam e te besojme tek ty.Tash e tutje ne e dime fuqine tende poe te lutemi jemi dy shoke qe ngelem ne rruge dhe pa pune.Te lutemi na jep 100 euro sa per buke.E mbyllen letren dhe e postuan.Letren e gjen postieri dhe meqe nuk dinte ku ta dergonte mendon ta dergoje tek PAPA.Papa e lexon dhe vendos tu jape dy emigranteve jo 100 por 80 euro dhe urdheron ti gjejne dy emigrantet sipsas adreses dhe ti japin leket duke i sqaruar qe ;zoti e mori letren tuaj eshte i gezuar qe ju po filloni te besoni dhe per kete ju ka derguar 80 euro.Emigrantet u gezuan moren eurot dhe shkuan te hanin .Pas disa ditesh mbeten perseri pa leke dhe vendosen ti shkruajne perseri zotit;O zot e morem porosine tuaj.jemi sume te lumtur qe te gjetem.Nuk do te harrojme kurre.Besojme shume tek ty por te lutemi mbetem perseri keq prandaj na dergo dhe 100 euro por na i sill vete jo me Papen se heren e kaluar na i mbajti 20 euro.

Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Motorri...

Ishte nje djale kishte erdhur nga ITALIA dhe i kishte sjell te vellait nje motor te mire dhe ky djali mer motorin dhe del neper qytet duke bertitur ush ka motor si ky kush ka motor si ky,aty i afrohet njeri ter nerva dhe i thote po une o kam si ky motor,ky djali me motor i kthehet dhe i thoteo si ndalet ky dreq motor se nuk e di....

Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Djali Kurioz

Nje cun i vogel pyet te atin: O ba si kam lindur une? I thot babi: Ty te keqen babi te ka gjetur mami ne nje trendafil. O ba po ti si ke lindur? Mua te keqen babi me ka gjetur gjyshja jote ne nje borsilok. Po mire po gjyshi si ka lindur? Gjyshin e ka gjetur e jema e tij ne nje karafil. Dhe cuni i deshperuar ja kthen te jatit: Po mire o ba anje nga fisi jone nuk ben seks !!!

Mesuesja Budallaqe.

Pyet mesuesja nxenesit:
    Nėse dikush nga ju e konsideron veten budalla,le tė ngritet ne kėmbė.
    Ne fillim askush prej nxenesve nuk ngritet. Pas pes minutash,derisa ne klase mbreteronte qetėsi relative, ne kėmbė ngritet Toni.
    Mesuesja habitet.Ćƒā€š Ajo nuk besonte se toni e konsideron veten budalla.
    Mesuesja e pyeti: Ēka toni? ti veten e konsideron budalla?
    Jo moj, por me erdh keq kur te shihja vetėm ty te ngritur ne kėmbė!!!

Polici dhe xhaja

Njė xhaje nga katuni po shkonte me goamrin e tij pėr ne qytet te shiste dru. Ke unaza njė polic qe e mbante veten pėr garip (kuller) e pyet xhajen
    O xhaje a kanė ngel me gomare nga fshati jot
    Plaku i urte ja kthen
    Dhe ata qe kanė ngelur u veshen polica

Vlonjati dhe Lushnjari

dy shofere ne shqiperi,
    njeri me targen e VL dhe tjetri te LU
    ky i lushnjes kishte parkuar keq,dhe nga mbrapa ishte ky i vlores qe i binte burise,
    per te liruar rrugen..
    po he dhe ti i thote ky i vlores,si se hap rrugen,
    ke dhe targen LU-liro udhen..
    po dhe une i thote lushnjari pashe targen VL,thashe vari lesht..

Makineria e cuditshme

nje cun kishte vite ne usa,dhe vendosi te kthehej ne shqiperi,
    shkon ne aeroport,dhe nderkohe qe priste te nisej avoni,kurioz shikon nje makineri te madhe
    e cila po te vije doren siper,te tregon cdo te dhene tenden..
    dhe vendos doren,kur degjon...
    ti je filani,je kaq vjec,destinacioni yt eshte x ne shqiperi..etj..
    cuni u habit fare..dhe vendosi te behej si prift..
    vuri doren siper,te njejtat fjale...
    prap i habitur,u be si grua..vuri doren e njejta gje...
    vendosi te behej si plak,vuri doren..dhe degjon,
    ti je filani,kaq vjec,destinacioni yt ne asnje vend,se me budalliqet qe po ben,ke humbur avionin

Propozimi i Nases

NASA donte te conte nje njeri ne Mars po nuk ishin te sigurt nese ai do te mbijetonte dot atje dhe te kishte shansin per tu kthyer i gjalle ne toke.
    Pyesin nje amerikan nese do te shkonte ne mars, ai u thote jo pune qe s'behet.
    Njerezit e NASA mendojne te shkojne ne europe sepse atje njerezit jane me te varfer dhe ndoshta do te benin nje gje te tille.
    Shkojne ne Gjermani dhe takojne nje gjerman dhe i bejne propozimin. Ai u kerkon 3 milion dollare
    Po perse kaq i thone i ato. Sepse dua tia le familjes qe te kete me ca te merret kur une te mos jem ketu.

NASA mendon te shkoje ne ndonje vend tjeter me te varfer dhe zgjedh Turqine.Takojne nje turk dhe i bejne propozimin.Ai u kerkon 1 milion dollare.
    Perse kaq para i thone ata.Po them qe me ato para te hap nje biznes dhe familja ime te jetoje me te.

NASA mendon te shkoje ne nje vend tjeter me te varfer dhe kete rradhe zgjedh Shqiperine.Futen ne nje bar kafe dhe shohin nje shqiptar te bere xurxull dhe i afrohen. Shqiptari si gjithmone mikprites merr ca karrige dhe i fton te ulen dhe te pine nga nje raki me te.
    I thone propozimin shqiptarit dhe ai u kthen pergjigje 5 milion dollare.
    Ata te habitur e pyesin " Si ka mundesi qe ti na kerkon 5 milion kur gjermani kerkoi 3 dhe turku 1?"
    Po se mos i keni nga xhepi juaj u thote shqiptari. A ju a jep qeveria keto leke?
    "Po" - i thone ata.
    Epo mire thote shqiptari e bejme kshu, une kerkoj 5 milion qe 2 milion ti marr vete, 2 milion i merrni ju dhe 1 milion ja japim turkut qe te ike ne mars .

Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Drejtori i cirkut: “Ne kete kafaz, kemi te famshmin leopard te Guatemales……365 njolla, nje per cdo dite te vitit!”
    Nga publiku: Po per vitet me 366 dite?
    Dhe drejtori i pergjigjet: Ngrija bishtin leopardit, Antonio, dhe tregoji zoterise 29 Shkurtin!”

Tek berberi, berberi me njė klient po bisedojnė, ndėrsa njė klient tjetėr ėshtė ulur dhe po lexon gazetėn. Thotė berberi:- Nė kėtė botė ka disa zanate vėrtet tė poshtra, ta marrim psh punėn e marinarit. Muaj dhe muaj larg shtėpisė dhe kur kthehesh nė shtėpi gjen nė shtėpi njė fėmijė qė s`dihet i kujtė ėshtė. Dhe i drejtohet klientit qė lexon gazetėn: - Po si thua a kam tė drejtė?
    -Shiko, unė vetė jam marinar por po tė them qė s`kam fare probleme, kur kthehem nė shtėpi dhe e gjej gruan me njė fėmijė, e marr fėmijėn dhe e fut nė njė vaskė plot ujė, nėse ai noton, e ēoj nė kurs pėr berber.

Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Na ishte nje xhaje dhe ishte 50-vjec i pa martuar.kur vendosi te martohej djemt e lagjes filluan te talleshin.MORI XHAKUA NUSE TE RE ,EM PER VETE EM PER NE.dhe xhaja u kthehet dhe u thot.BAN VAKI SESHT CUDI,QE JU TE GJITH TE JENI FEMIJT E MI

Disa fėmijė po mburreshin se i kanė baballarėt tė shpejtė: Njėri thotė: - Babi im pasi hedh shigjetėn vrapon dhe e kap e kap pa arritur nė shėnjestėr. I dyti: - Babi im gjuan me pistoletė dhe e kap plumbin pa arritur shėnjestrėn... I treti: Se mos ėshtė ndonjė gjė kjo. Babi im ėshtė mėsues, megjithėse puna i mbaron nė orėn 4 vjen nė shtėpi qė nė 1.

Cdo jave nje shqiptar kthehej nga greqia per ne shqiperi me biciklete dhe me dy thase te vegjel ne shpine.Sapo do kalonte doganen te hynte ne token shqiptare e ndalon doganjeri.cke aty brenda te thaset? rere eshte i thote shqiptari.doganjeri nuk besonte dhe e kontrollon.ne te vertete ishte rere.pas nje jave prape e njejeta gje.kontrollon prape po nuk gjene gje te dyshimte.cdo jave sh-ptari futej ne shqiperi me biciklete dhe me dy thase me rere.doganjeri dergoi reren ne Athine per kontroll por asgje e dyshimte. pas 6 muajsh pyet sh-ptarin.do me thuash te verteten cfare kontrabante ben?edhe sikur te besh nuk do te bej gje.Atehere i thote: mund te them se bej kontrabande bicikletash.

Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Ishte nje cift ne dhome, dhe i thote goca cunit.
    Zemer, do lozim symbyllurazi? Loja permban keto rregulla:
    Nese...me gjen do bojme "sex" nese...nuk me gjen me ke ne "dollap"!

HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa

Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Ishin Nje Cift I Moshuar .
    Edhe Po Rrinin Ne Oxhak Edhe Po Kujtonin Te Shkuaren.
    I Thote Plaku Plakes; Plake E Mban Mend Kur Ishim Te Rinj Te Ajo Diskoteka Tek Gardhi?
    Edhe I Pergjigjet Plaka Po Po .do Te Shkojem Edhe Njehere Ta Provojme Prape?
    I Pergjigjet Ajo Po.vene Tek Diskoteka Qe Tashme Ishte Bere Nje Pub I Bukur Hyjne Brenda Pijne Nga Nje Gote Edhe Direkt Tek Gardhi. Nje Djale I Habitur I Merr Nga Mbrapa Edhe Shikon Plakun Edhe Plaken Qe Jane Te Ngjitur Tek Gardhi Per Gati 20 Minuta Edhe Perpeliten Mbi Te,i Cmendur Djali I Thote Plakut Si E Bere Kete Ne Kete Moshe Per 20 Minuta Rradhazi ?i Pergjigjet Plaku;e Kam Bere Edhe Kur Isha I Ri Por Se Kush Dreq I Vuri Korent Gardhit Tani Se Di.

Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Nje Shqiptar dhe nje Gjerman po ziheshin prane nje pusi.
    Ky shqiptari e zhyste kte Gjermanin ne uje & ky Gjermani
    thoshte: Bilfe bilfe, got got ( qe dote thote me ndihmo o Zot ).
    Ky Shqiptari qe nuk e kuptonte i thote: Pi or djall me grushta, dashke edhe gote!

Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    tre shoqe flasin se bashku per kontraceptivet,

thote e para---une per vete perzevativin je e sigurt edhe nga semundjet venere
    thote e e dyta --- e une perdor pillolen e pi ne darke dhe se vret mendjen per me vone
    thote e treta pffffffff prezevativi gomme plastike seshte shume i rehatshem, pastaj pillola pffffffff edhe ajo fryhesh si balene

shoqet e habitura e shikoje dhe i thone --waaaaaaa pse ti ca perdor?
    une thote ajo nje bidon --nje bidon shoqet e habitura
    po po nje bidon, i dashuri im eshte me i shkurter se une edhe kurr bejme dashuri ai hipen mbi bidonin, une jam gjithnje e vemendshme kur atij i ndrijne syte, i jap nje shkelm bidonit

Hahahahahahah sa e modhe qe osht kjo

Faqja 49 prej 118 FillimFillim ... 3947484950515999 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Barcaleta e dites
    Nga prenceedi nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 204
    Postimi i Fundit: 01-04-2022, 08:56
  2. Barcaleta
    Nga anaksimenus nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 17-09-2006, 19:23
  3. Barcaleta krahinore
    Nga Arlind nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 22-01-2004, 10:08
  4. Barcaleta ne anglisht; some rated
    Nga diikush nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-01-2004, 15:33
  5. barcaleta qe nuk egzistojne
    Nga THE_TIGER nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-07-2003, 05:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •