Dy miza po hanin m...t
Papritur njera ja fut pordhes
Po ti moj,- i thote tjetra, - s`te vjen njecik zor? Une duke ngrene e ti pjerdh?
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Kur u kthye Muji nga Afrika, Hasi e pyeti:
Hasi:Ē'ka vrave per ate kohe ne Afrike?
Muji:Vrava 3 leoparda, pese tigra, tete elefanda dhe dhjete nopliza!
Hasi :Po ēka jane ata nopliza?
Muji:Ata ishin do krijesa, te zeze qe bertisnin NO PLIZ-NO PLIZ !!!
![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Ishte nje mbret qe kishte shume pasuri dhe nje vajze te bukur.I futur ne hall se ku ti gjeje vajzes nje djale per ta martuar,e vendos nje kusht.Kishte thirrur njerezit dhe u tregonte kushtin.Kushti ishte-Ata qe mund ta kalonin me not nje pus aty te mbushur plot me krokodila pa u ngrene,mund te kerkonte ose vajzen e mbretit ose pasurine e mbretit.Pa i perfunduar fjalet mbreti,kur u degjua qe dikush ra ne uje dhe notonte sa mundte.Mbreti dhe njerezit tjere pritnin te habitur ne breg se cdo te ndodh.
Kur djali mberriti ne breg gjalle e shendoshe,po e pyet mbreti:
Pasi kalove pa te ngrene krokodilet ke mundesine te zgjedhesh,a po e do vajzen time per grua apo pasurine time.Zgjidh?
Djali ia ktheu : As spo e du ate as kete,por kallxoni kush me shtyu nga bregu ne uje.
Shkon noe ne qytet dhe i pelqen ni femer,
femra-qa po don-
noe-te dua ty-
femra-si me don mua,menyre demokratike apo komuniste-
noe-shtaget por esht kurioz te di ,si jan-a ka mundesi me dit qysh esht komusniste-
femra-te me kapesh me dhune,
noe-jo sdua keshtu-po kjo demokratike-
femra-te me me blesh gjithecka qe dua,e me shkue me mue kete te tham,e me ba cka t tham une,dhe kur arrim te krevati,aty stop se duhet me pyet popullin ,a esht dakort,
neo-as keshtu nuk me pelqen-
femra-e qysh po don ti![]()
Ishte mbledhur familja,dy djem,vajza,dhe babai....
Djali i madh i tregon babait:
-Babi,do te tregoj diēka por mos u nxeh....Mir i thot babai.....
-Jam gay,i thot djali.
-Nuk ka problem,nuk nxefem i pergjigjet babai;kam djalin tjeter...te voglin...
-Edhe une jam gay,i thote djali tjeter.....
Atehere babai fillon e gertheta mart dreqi!Ne kete shtepi nuk paska asnje qe i pelqen pi...
-Mua mua,i pergjigjet vajza.
Nje burre dhe grua te martuar prej 45-vjetesh vendosin ti tregojne te gjitha gabimet qe kishin bere. Burri i thote se te kam tradhetuar 3-here me gruan e komandatit te ushtrise.Gruaja i thote kurse une te kam tradhetuar 2-here.Burri thote me vete mire te pakten ja paskam kaluar asaj dhe e pyet se me ke e kishte tradhe...tuar.Ajo i pergjigjet duke i thene:-Njehere me komandantin dhe njehere me ushtrine...
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Ne cift ngec ne ashensor ne katin e 10. Gruaja i thote burrit " lutem per here te fundit me bej te ndihem grua".Burri menjehere heq pantallonat dhe i thote gruas:
" HEKUROSI".
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
-Edhe sa mendon se do te rrish ne kete qeli vella?-pyet njeri ne burg shokun e qelise-Edhe tre jave,-ia kthen ai.-Po cfrare ke bere?-pyet prape i pari.-Vrava 5 njerez.-Ke vrare 5 njerez dhe te kane denuar vetem tre jave , ndersa mua qe me kapen duke vjedhur nje portofol me kane denuar 1 vit?-Po, po, por ti pas nje viti del nga burgu, kurse mua pas tre javesh me pret karrigia elektrike!
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Njė shqiptar nga Kosova qė banonte nė Gjermani shikon njė ditė njė femėr shum tė bukur dhe ra menjėher nė dashuri me atė.
Njė ditė e ndalon edhe i thotė:
- Moj burrneshė mua mė pėlqen shumė dhe dua tė martohem me ty.
- Unė nuk mund tė martohem me ty (ja kthen vajza me njė ton tė pikėlluar)
- Pse unė do tė mbaj nė pėllėmb tė dorės dhe do tė bėj shum tė lumtur
- Nuk mundem tė martohem me ty sepse kam SIDA (ja kthen vajza)
- Ani moj burrnesh edhe unė e kam ni OPELL.![]()
Krijoni Kontakt