Close
Faqja 16 prej 118 FillimFillim ... 614151617182666116 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 1175

Tema: Barcaleta

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Njė ēift i dashuruar qėndron i ulur natėn nė park duke shikuar yjet. Ai e pyet:
    A ta tregoj Arushėn e Madhe?
    Ajo: Jo, jo se po vjen ndokush e na sheh!

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Kėtė ma prunė nė mėndje ata qė hapėn atė temėn me gjinekolog.

Njė ditė njė grua shkon tek gjinekologu dhe kėrkon tė bėjė njė vizitė, shtrihet tek vėndi dhe doktori mbasi veshi dorezėn i fut dorėn e majtė nga poshtė dhe fillon vizitėn.
    Ndėrkohė bie zilja e telefonit dhe doktori pa e ndėrprerė kontrollin hap telefonin, nė telefon ishte njė shok i tijė qė donte njė adresė dhe ai fillon ti shpiegoj tjetrit se ku duhet tė shkonte.
    -Dėgjo do shkosh nė Venecia do kalosh Kanalin e Madh pastaj do zbresėsh do marėsh rrugėn drejtė pastaj do kthehesh djathtas, pastaj majtas, pastaj djathtas, pastaj majtas, pastaj prap djathtas (dhe mbasi bėri shumė kthesa tė cilat i shoqėronte me lėvizjen e dorės sė majtė pa u kujtuar se ku e kishte futur e mbaroi bisedėn)
    -Mė falni (i thotė gruas) se ju vonova dhe juve.
    -S'ka problem doktor po deshe ktheu dhe njėher nė Venecia se mos nuk e kuptoi mirė ai shoku jot (ja kthen gruaja)

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    dy emigrant shqiptare vajten ne greqi per pune dhe dolen per pune. aty i mer njeri ne pune dhe thot, punen qe do benin te conin nje lavatrice ne nje pallat ne kat te nente. e marin lavatricen dhe ju futen punes. kur ven te ashensori per fat te keq ishte i prishur. vendosen ta conin neper shkalle. ik e ik u lodhen, dhe i thot shokut po ik shiko dhe sa na ka mbetur se na u mor fryma. vete ky dhe kthehet shpejt dhe i thot, kam dy lajme, nje te mire nje te keq ke do te parin? te mirin thot ky tjetri. lami i mire eshte se dhe nje kat kemi, po i keqi thot ky tjetri, i keqi thot ky eshte se kemi ngateruar pallatin...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Nje puntor po shtynte me zor nje karroce te ngarkuar rende , aty kalon nje kalimtar edhe i thote :
    Kalimtari : te te ndihmoj pak ?
    Punetori: ok, flm
    Kalimtari: Po cfare pronari pse si the qe smundesh ta shtysh tere kete karroce ..
    Punetori: I thashe po ai me tha , he se do gjendet ndonje budalla te te ndihmoje ...
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Ne oren e zoologjise profesori shpjegonte mesimin per lopen e cmendur. Nje vajze pasi u bezdis shume nga kjo gje e pyeti per ta vene ne loje: - Me falni po perse cmendet lopa? Profesori i tha: - Ti e di qe lopa mbarset nje here ne vit. Si do te te vinte ty nqs do te ti ferkonin gjokset cdo dite dhe te te ***in nje here ne vit?
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Jakupi do te shkonte ushtar ne Irak. E dashura e tij e mbyti me te puthura dhe me lot ne sy i thote:
    - Kupja im i dashur, si do te me lesh te vetmuar? Te lutem me jep nje fotografi.
    Kupja kerkoi gjithandej dhe me ne fund gjeti nje foto lakuriq. U mendua sa u mendua dhe pastaj e preu foton ne mes. Pjesen e siperme ja dha te dashures ndersa pjesen e poshtme e futi ne xhepin e kemishes. Duke dale nga shtepia, gjyshja e me lot ne sy e peqafon Kupen:
    - More bir, me le nje foto ta shoh perdite.
    Kupja nxori nga xhepi gjysmen e poshtme te fotografise dhe ja dha gjyshes duke menduar se ajo nuk shihte mire. Gjyshja e mori fotografine e puthi gjithe lezet e rrotulloi disa here dhe me ne fund i tha Kupes:
    - Aman o bir tamam si i ndjeri gjyshi jot me mjeker e kollare.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Tre bionde vendosin nje te shtune te shkojne ne disko.Kur arrijne tek dera shohin nje tabele ne te cilen shkruante me te medha:NDALOHET HYRJA POSSHTE 18....Sa e lexuan kete tabele tre bjondet, vune duart mbi koke the thane : Bo,Bo,Bo,Ku do ti gjejme tani edhe pesembedhjete te tjera
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Per 7 Marsin nxenesit i kishin sjelle disa dhurata mesueses se tyre.Nje djale i punonte babai ne nje dyqan lulesh, kshu qe i kishte sjelle nje tufe me lule mesueses.Nje vajze , mamaja i punonte ne nje bonboneri, dhe i kishte sjelle nje pako me cokollata.Nje cuni tjeter i punonte i ati ne nje dyqan pijesh dhe i kishte sjelle mesuese nje kuti te rende. Mesusja e ngriti lart dhe pa se dicka po pikonte , e provoi me gisht dhe tha '' Eshte vere''? - jo ja kthen ky.Provoi dhe nje pike tjeter '' Shampanje''? - jo i pergjigjet perseri djaliNuk e di, dorzohem i thot mesuesja''C'fare eshte''?Djali i pergjigjet: -Eshte nje qenush...
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Shkoi nje djal ne spital per te bere analizat. Kur shkon atje sheh nje djale te vogel qe po qante. i thote ky :
    -ca ke qe po qan?
    i thote djali vogel :
    kam ardhur qe te bej analizat e gjakut por vellai me ka thene qe do te me presin gishtin per te me ber analizat.
    kur ja nis me te qare ky tjetri.
    -po ti ca ke? -i thot djali vogel.
    -po une kam ardhur qe te bej analizat e urines.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Shkoi nje djal ne spital per te bere analizat. Kur shkon atje sheh nje djale te vogel qe po qante. i thote ky :
    -ca ke qe po qan?
    i thote djali vogel :
    kam ardhur qe te bej analizat e gjakut por vellai me ka thene qe do te me presin gishtin per te me ber analizat.
    kur ja nis me te qare ky tjetri.
    -po ti ca ke? -i thot djali vogel.
    -po une kam ardhur qe te bej analizat e urines.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Tema tė Ngjashme

1. Barcaleta e dites
    Nga prenceedi nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 204
    Postimi i Fundit: 01-04-2022, 08:56
  2. Barcaleta
    Nga anaksimenus nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 17-09-2006, 19:23
  3. Barcaleta krahinore
    Nga Arlind nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 22-01-2004, 10:08
  4. Barcaleta ne anglisht; some rated
    Nga diikush nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-01-2004, 15:33
  5. barcaleta qe nuk egzistojne
    Nga THE_TIGER nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-07-2003, 05:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •