Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 75
    - \ I Am Muslim / - Maska e Xhenneta-Morina
    Anėtarėsuar
    25-03-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    468
    Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    Xhenneta e pėrkrah atė qė shkruajte tij, anglezėt thonė Take it easy, se sja vlen me vuajt kot, ka edhe njė shprehje pėr LOVE por nuk dua tė banalizoj temėn lol.
    Ekzakt RaPSouL, pajtohem plotsishte me ty 127%

I feel so so good Maska e bambolabionda
    Anėtarėsuar
    18-03-2009
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    84
    Degjoni sa vuan dikush

Shpesh jam merzitur dhe penduar
    dhe mbi jastek kam qare
    Qe fjalen tende kam besuar
    dhe syte genjeshtar.

E embel lule e dashurise
    pastaj e hidhur pema
    Se syte e tu te djalerise
    Me lotin tim i bleva!

Mos paste kurre gaz ne jete
    U shofte ne s'u shua
    ai qe hodhi ne kenete.
    femine e tij dhe mua.
    DON'T WORRY BE HAPPY

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga bambolabionda Lexo Postimin
    Degjoni sa vuan dikush

Shpesh jam merzitur dhe penduar
    dhe mbi jastek kam qare
    Qe fjalen tende kam besuar
    dhe syte genjeshtar.

E embel lule e dashurise
    pastaj e hidhur pema
    Se syte e tu te djalerise
    Me lotin tim i bleva!

Mos paste kurre gaz ne jete
    U shofte ne s'u shua
    ai qe hodhi ne kenete.
    femine e tij dhe mua.
    Tek letersia do shkonte me teper, sikur te hapje nje teme duke postuar poezit

A ja vlen te vuash nga dashuria ? Dicka spo kuptoje, nese ka dashuri perse duhet te vuash !...

Citim Postuar mė parė nga PĘON Lexo Postimin
    Tek letersia do shkonte me teper, sikur te hapje nje teme duke postuar poezit

A ja vlen te vuash nga dashuria ? Dicka spo kuptoje, nese ka dashuri perse duhet te vuash !...
    Paeon, po dhe me ty do zihem tani une?!

Tani tingellove tamam si ato "I want world peace"

Me duket se diku ke thene qe kur ishe larg nga e dashura jote, largesia ju beri qe edhe te ziheshit me teper, apo jo? A nuk mendon se ti apo ajo ne nje menyre apo nje tjeter po vuanit?! Nuk mendoj se mungonte dashuria mes ju te dyve por prape kishte momente qe po vuanit, apo jo?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Paeon, po dhe me ty do zihem tani une?!

Tani tingellove tamam si ato "I want world peace"

Me duket se diku ke thene qe kur ishe larg nga e dashura jote, largesia ju beri qe edhe te ziheshit me teper, apo jo? A nuk mendon se ti apo ajo ne nje menyre apo nje tjeter po vuanit?! Nuk mendoj se mungonte dashuria mes ju te dyve por prape kishte momente qe po vuanit, apo jo?
    Hahahahaha, je nje nga te paktit veta qe kam qejf te bej debat te hapur. Nuk ishte pergjithesuese pyetja po ishte specifikuese per nje qenie te vetme qe citova. Besoje se me kupton qarte se per cfare behet fjale. Eshte mese e vertet qe ka kontradita, konflikte nga me te ndryshmet, qe eshte shum bukur ti perjetosh dhe ti kalosh ne nje faze ku dashuria nuk njeh kufi apo largesi. Une per vete e pelqeja ate lloje vuajtje se brenda meje lindte nje lloje ndjenje qe nuk mund ta perkufizoje dot me fjale, thjesht e ndjeja brenda vetes momentin kur pajtoheshim mbas nje zenke qe cfare do lloje rendesie te kishte me mbrapa ishte ajo ndjenja qe nuk i gjeje dot fjalet ta shpjegoje. Njerezit e dashuruar jam i bindur se e provojne ate ndjesi mbasi cdo gje perfundon dhe kthehet normaliteti dhe ajo lirshmeria, ndjeshmeria, afrimiteti dhe mbi te gjitha dashuria.

Citim Postuar mė parė nga PĘON Lexo Postimin
    Hahahahaha, je nje nga te paktit veta qe kam qejf te bej debat te hapur. Nuk ishte pergjithesuese pyetja po ishte specifikuese per nje qenie te vetme qe citova. Besoje se me kupton qarte se per cfare behet fjale. Eshte mese e vertet qe ka kontradita, konflikte nga me te ndryshmet, qe eshte shum bukur ti perjetosh dhe ti kalosh ne nje faze ku dashuria nuk njeh kufi apo largesi. Une per vete e pelqeja ate lloje vuajtje se brenda meje lindte nje lloje ndjenje qe nuk mund ta perkufizoje dot me fjale, thjesht e ndjeja brenda vetes momentin kur pajtoheshim mbas nje zenke qe cfare do lloje rendesie te kishte me mbrapa ishte ajo ndjenja qe nuk i gjeje dot fjalet ta shpjegoje. Njerezit e dashuruar jam i bindur se e provojne ate ndjesi mbasi cdo gje perfundon dhe kthehet normaliteti dhe ajo lirshmeria, ndjeshmeria, afrimiteti dhe mbi te gjitha dashuria.
    Hahahahahha po si mos te te pelqej te besh debat me mua aman...sa modest qe jemi o zot. (j/k)

E njoh shume mire ate ndjenjen per te cilen po flet ti dhe nuk ka gje me te bukur kur mbas dy minutave qe zihesh (dhe te shumten e rasteve per gjera koti), themi "Po c'kemi? Si te shkoi dita sot?

Nqs nuk ka dashuri ne ate lidhje, jo te gjithe mund te arrijne ta bejne dicka te tille. E di qe e do dike kur nuk mund te qendrosh me nerva me te per me shume se disa minuta.

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anėtarėsuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Mu kujtua nje shprehje qe thoshte nje shoqja ime.
    ''N.q.s do te mallkosh nje njeri, i thuaj renc ne dashuri! ''
    Ajo vet po vuante shume nga dashuria. Po perjetonte momente te veshtira me te dashurin e saj.
    Si mendoni per kete shprehje?
    tema ka marre pak si nje tjeter drejtim e jo ate te duhurin mesa po shoh....besoj se kjo shprehje qe ti ke cituar nuk eshte fare e vertete....sepse sipas kesaj i bie qe dashuria na del vecse nje mallkim qe njerezit ne nje fare forme ia bejne vetes....dhe kjo eshte shume e gabuar...(kjo persa i perket shprehjes).

persa i perket pyetjes se temes do thoja se pse u dashka me domosdo te vuash per dashurine....nese e them kete e them vetem nga ana teorike sepse e di mire se ne praktike te gjithe vuajne per dashurine....jo sepse e duan kete vuajtje dhe sakrifikohen por e tille eshte jeta dhe detyrimisht derisa dashuria eshte pjese e jetes ka dhe ajo vuajtjet e veta.....e nese kjo dashuri i'a VLEN pse te mos vuash derisa te arrish pastaj ta shijosh??? them "te vuash" ne kuptimin e mire te fjales sepse nese kjo vuajtje ne fund nuk kurorzohet me fitore dhe me ate qe gjithkush pret atehere s'ke pse e lodh veten sepse nuk ia vlen....
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

@hermes Maska e Avduli
    Anėtarėsuar
    16-08-2006
    Vendndodhja
    shqiperi
    Postime
    132
    Kush dashuron vuan, dashuria eshte nje ndjenje e habitshme ,sa per temen them se nuk do kishte kuptim nje dashuri pa vuajtje ,kur dashuron vertete vuan nga dashuria.

Dija eshte Pushtet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-12-2008
    Postime
    7
    Dashuria eshte nje bukuri qe e ka jeta,per dashurin ja vlen qe te besh edhe sakrifica,e kur te besh ndoj sakrific per dashurin, duhet pas para sysh se edhe vuajtja eshte e pranishme,mirpo te duash dhe te dashurosh me ter shpirtin ateher smendoi qe do te ket vend per vuajtje.

i/e regjistruar Maska e argjenddre
    Anėtarėsuar
    19-12-2008
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    522
    mendoj se ja vlen me vujt nga dashuria!!!

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •