Ja vlen te vuash nga dashuria kur dashuron me shpirt dhe me zemer
Nuk ka gje me te bukur se dashuria![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga nerida : 25-03-2009 mė 06:42
Jane te embla fjalet e tua por jane me te embla puthjet qe i vodha buzeve te tua
A ja vlenė tė vuash nga dashuria?
Une mendoj se dashurin duhet shpreur, ne mos me fjal me gjeste..!!
Ne kete rast vuajtja e dashuris nuk egziston, Por ta mbash ne brendin tende mendoj se nuk ja vlen...
Kur lindem qajtem vet,
Kur vdesim na qajn te tjeret,
Ne mes dy vajeve e vetmja shpres
DASHURIA do te mbes............
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Roi : 25-03-2009 mė 06:56
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
une adeas kam dashuruar dhe vazhdoj te dashuroj
Madje dhe ndihem e rrethuar nga dashuria.
Kenaqesia e jetes sime eshte : Te fal sa me shume dashuri te gjithe njerezve qe me rrethojne
te paster pa hile pa menduar nese do te me jape gje kjo a jo.
Per fat kam qene e sukseshshme
DON'T WORRY BE HAPPY
A e dini c'do i thosha atyre qe vuajne nga dashuria ?
Eshte nje ndjenje shume e bukur e paster se ndryshe nuk dhemb.
por i thoni vetes kete:
Kam koke, duar e fuqi,
me shpatulla caj detin,
dhe djalli vete behet hi
kur ke ne trup shendetin.
Kaq.
DON'T WORRY BE HAPPY
Me behet qejfi per ty zemer...Ishalla kshu te shkon e gjith jeta...
Poooo...fatkeqsisht jo te gjith njerzit gjejn lumturine te dashuria...me mir te them nje perqindje shum e madhe e njerzve...
Disa njerez kjo " dashuri" i ka bere te vuaje...ndoshta shum,ndoshta pak...po kur vuan per nje gje, nuk do tia degjosh me as emrin asaj gjeje qe te ka bere te vuaje...e ndoshta qe vazhdon te te beje te vuash...
Un per vete du tiu rri larg vuajtjeve,te cfaredolloji,(deri tani ia kam arritur,se di ca mund te ndodh neser),sepse nje her jetojm,dhe eshte gjynah te nxjerresh sikur edhe nje pik te vetme loti,ose sikur edhe nje sekond te vetem te jesh e merzitur...
Really Dude... Get A Life!!!
sa per temen renc ne dashuri eshte urim jo mallkim
Unė mendoj se nuk ja vlen tė vuajm aspak pėr dashuri, ndoshta gaboj por kėtė mendim e kam unė... Klmm......
Xhenneta e pėrkrah atė qė shkruajte tij, anglezėt thonė Take it easy, se sja vlen me vuajt kot, ka edhe njė shprehje pėr LOVE por nuk dua tė banalizoj temėn lol.
Sui generis
Je i sigurte qe anglezet e kane ate shprehje?! Se mos e kane dhe te tjeret dhe ne fakt ajo s'ka te bej fare me ca po kerkon te thuash ti. Me duket se ajo "shprehja" qe po perpiqesh te sjellesh ketu eshte "TAKE IT SLOW".
Persa i perket temes: "A eshte vertet dashuri ajo per te cilen nuk ja vlen te vuash?!"
Krijoni Kontakt