Hej njerz a din naj kush me cheat's per lojen Resident Evil biohazard 4
p.sh armet mos me harxhu pluma hiq gjuj sa t'mujsh NO LIMIT
Thanx
Hej njerz a din naj kush me cheat's per lojen Resident Evil biohazard 4
p.sh armet mos me harxhu pluma hiq gjuj sa t'mujsh NO LIMIT
Thanx
hej shum flm njeri u knaqa tash shum shum FLM
hej harakiri a munesh edhe diqka mem kallxu nese e din qysh duhet per Arm ne vend se me qit LLASERIN me ja qit nifar RRUMULLAKI masi e ki edhe ti lojen pe din per qka e kom fjalen un kam PC nese kishe mujt mem kallxu kishe bi mir FLM Tung
Ne PS2 nuk e ka ate mundesi ndersa per PC s'e kam idene. Po pate veshtiresi te dallosh laserin ndoshta mund ta besh me te dukshem duke balancuar opsionet e "brightness", "contrast", "gamma" etj. qe normalisht duhet te jene nen "display options". Po e them me hamendje se s'e kam versionin per PC.
hej o harakiri ne YOUTUBE i kom pa ne vend te Llaserit e qet njfar Rrumullaki hin kshyri nashta munesh me bo naj sen se edhe per PS2 ka um doket FLM
Hello Harakiri hej a munesh mem ndimu edhe pak se gati i dola ne fund hhaha hajgare hej qe ni link
hi kshyre kur te merrish te minuta 01:29 e clipit kshyre qat arme qysh muj me bo ose a muj me bo edhe ne PC a veq ne Kompjutera tjera FLM Harakiri I AM Qakizuki hahah
Ajo video eshte e Resident Evil 4 per Wii ku nuk do kishte kuptim ta mbanin laserin sepse eshte me e veshtire te qellosh me saktesi. Ne PC nuk e ka te tille funksion me sa po shoh nga ign.com.
oki ne rregul po a e pa nje arme te bardh ne minuten e 01:29 kshyre qat arme se ne lojen e PC kur te qet Trailer e qet tu gjujt me qat armen e bardh kshyre d.m.th qe edhe ne PC munesh me marr qat arme
nashta te shurdhoma pak po per qeta jan Forumat FLM njeri
Aha, te keqkuptova me pare. Ajo arma quhet PRL 412 edhe e merr kur te mbarosh lojen ne Professional mode. Mendoj se nje nga keta trainers ta ben punen gjithashtu.
Krijoni Kontakt