Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Tradheti e PDSH-se ne Struge tradheti e BDI-se ne nivel te Maqedonise. Deri kur o shqiptar keshtu.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-04-2008
    Postime
    212
    si fillim do beni mir ti lini kto apele dhe tjetra qe desha te them ramiz merko kishte nis shum reklama te bukura ti bej vetes....nuk e di pse kundershotni fiat canoskin ai nuk esht shqiptar por nuk esht as maqedon kte mos e harroni....ai ka familje shqiptare dhe nuk duhet votuar ramiz merko vetem e vetem se eshte shqiptar ktu duhet te shihet kontributi tyre dhe kontributin e ramiz merkos vecme e kemi par...do ishte mir raundin final ta fitonte fiati them se esht me i zgjuar..pershendetje

i/e regjistruar Maska e Raim
    Anėtarėsuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Citim Postuar mė parė nga mije Lexo Postimin
    si fillim do beni mir ti lini kto apele dhe tjetra qe desha te them ramiz merko kishte nis shum reklama te bukura ti bej vetes....nuk e di pse kundershotni fiat canoskin ai nuk esht shqiptar por nuk esht as maqedon kte mos e harroni....ai ka familje shqiptare dhe nuk duhet votuar ramiz merko vetem e vetem se eshte shqiptar ktu duhet te shihet kontributi tyre dhe kontributin e ramiz merkos vecme e kemi par...do ishte mir raundin final ta fitonte fiati them se esht me i zgjuar..pershendetje
    A mundesh me na e tregu zgjuarsin dhe kontributin e Fiatit?

Zgjuarsia e tij e vetme eshte leku, kam degjuar se shume lek ka shpernda andej nga Struga, mos di gje ti?

i/e regjistruar Maska e TOMY_X
    Anėtarėsuar
    05-03-2004
    Vendndodhja
    STRUGE
    Postime
    285
    Per ckontribut me llafos ti ketu,ckontribut ka dhene Fijat Canoski per Strugen......paske qene qorre fare e nderuar,Bingo degjenerim total te shoqerise kete ka sjelle canoski ne Struge,eshte nder vendet e vetme ne bote qe bingo te funksionoje ne kete forme,i rrjepi shqiptaret,torbeshet dhe klasen sociale ,po merr buken prej gojes te mijera femijeve,qe edhe ashtu e kan te paket.....po Fiati ka kontribuar te solloviten kush te mundi rrotull universitetit te tij vec nese paguan 2500 EURO ne vit ,shitje provimesh koruptim i pa pare.....Mos i permend edhe shum gjera te tjera qe nuk duhet ti permend...
    Mos valle edhe ju jeni angazhuar ,apo stimuluar me mjete materiale nga keto te hyra qe i permenda me lart per te mbrojtur gjakun e pa paster....Eshte e natyrshme qe te mbrojme kandidatin Shqipetar....asnje reklame ,apo foto e tij nuk shoqerohej nga shkronja Shqipe,vec maqedonisht.....cka nenkupton kjo ,mije mos komento se ste ka hije......a u qerrove,nuk sheh kush po e mbeshtet te gjith jo shqiptaret kunder shqiptarit.....te mos ndegjohet shqipja ne struge ,kete do ti.....tja fuse nje muzike srpski ne mes te korzos kete do ti.....mos vazhdo me tutje ,qe tani te kam futur ne listen e injorimit.......

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-04-2008
    Postime
    212
    une shpreha vetem ate qe mendoj,dhe besoj se duhet te kemi respekt per mendimin e gjithkujt eshte e drejta e secilit ta shpreh ate cka e mendon dhe sinqerisht nuk ka ktu skena per debate fundi fundit kushdo qe do fitoj per ne gjep te tij fiton se ne si qytetar nuk kemi fituar kushedi cfar ktu luan rol:RROFT NJOFTESIA!!!cdo gje shkon keshtu..
    NUK THEM SE KAM TE DREJT POR KAM TE DREJT TE MENDOJ...
    ju pershendes te gjithve..

i/e regjistruar Maska e Periodi
    Anėtarėsuar
    03-02-2006
    Postime
    253
    une shpreha vetem ate qe mendoj,dhe besoj se duhet te kemi respekt per mendimin e gjithkujt eshte e drejta e secilit ta shpreh ate cka e mendon dhe sinqerisht nuk ka ktu skena per debate fundi fundit kushdo qe do fitoj per ne gjep te tij fiton se ne si qytetar nuk kemi fituar kushedi cfar ktu luan rol:RROFT NJOFTESIA!!!cdo gje shkon keshtu..

Ti ke te drejte te mendosh, por jo edhe te mendosh mbrapsht.

i/e regjistruar Maska e jeton_struga
    Anėtarėsuar
    17-06-2008
    Vendndodhja
    struge
    Postime
    59
    Mije,po pse duhet te mendosh kshu migoc,qenke dhe goc e sjellshme,ne nuk duhet te gjykojme keshtu nonshalant......as edhe ne zemer te europes nuk mendohet keshtu,nuk sheh qe jane sulur te tere kunder shqiptarit ne Struge....sipas teje ta leme edhe ne prej dore,nuk e kam per kandidatin ,por per Strugen.......jane sulur te gjithe joshqiptaret,duke futur ketu edhe ca shqiptare -maqedon(komb i ri ky sipas meje),te te them qe ekziston mundesia qe ju te keni ndonje interes nga Fiati,une nuk kam asnjefare interesi nga kandidati Shqipetar,por mbeshtetja ime vjen nga gjith ajo energji e akumuluar kombetare ne shpirtin tim,te mos e humbim Strugen ne Shqiptaret se e kemi fituar me shume sakrifice(cohet tjetri dhe ta merr)sdo ta lejojme ,se lejon Kosova,se lejojne intelektualet,se lejon Shqipeia,se lejon mbare shqiptaria..........tung....FITORE per Shqipetaret e STRUGES...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-04-2008
    Postime
    212
    jeton e respektoj shume kete qe e ke shkruar dhe sinqerisht then nuk kam kurrfare interesi as nga fiati as nga ramizi then me qart skam asnje interes nga struga e bukur...kam shum respekt per qytetaret shqiptar te struges pos nje pjese te vogel te shqiptareve-maqedon sic the ti jam shum shum dakord ,..kemi te bejm me njerez te cthurrur ne ket qytet dhe nuk mohoj qe struga te ket kandidat shqiptar por problemi esht se nuk me pelqen ramizi psh neqese ti jeton do kishe kandiduar do te kisha votuar me gjith qejf(shaka)por sinqerisht ramizi nuk me pelqen , jo se nuk me pelqen qe struga te ket kandidat shqiptar se edhe une jam me shpirt e me zemer shqiptare por une kam perjetuar shum padrejtesi nga ky populli i yne shqiptar dashes se jo te gjith jan te drejt....kemi nje qytet shume te bukur kjo nuk duhet mohuar asnjer..dhe sinqerisht ju kerkoj ndjes qe ju kam shkaktuar replika dhe pak nervozizem me ato qe po i shkruaj por jam duke i shkruar ato qe sinqerisht i ndjej ju faleminderit per durimin qe keni shprehuar gjate leximit te komenteve te mia ju pershendes..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mije : 05-04-2009 mė 06:11

i/e regjistruar Maska e TOMY_X
    Anėtarėsuar
    05-03-2004
    Vendndodhja
    STRUGE
    Postime
    285
    U kry STRUGA e Shqipetareve........ura........ura.........ura

i/e regjistruar Maska e jeton_struga
    Anėtarėsuar
    17-06-2008
    Vendndodhja
    struge
    Postime
    59
    jeton e respektoj shume kete qe e ke shkruar dhe sinqerisht then nuk kam kurrfare interesi as nga fiati as nga ramizi then me qart skam asnje interes nga struga e bukur...kam shum respekt per qytetaret shqiptar te struges pos nje pjese te vogel te shqiptareve-maqedon sic the ti jam shum shum dakord ,..kemi te bejm me njerez te cthurrur ne ket qytet dhe nuk mohoj qe struga te ket kandidat shqiptar por problemi esht se nuk me pelqen ramizi psh neqese ti jeton do kishe kandiduar do te kisha votuar me gjith qejf(shaka)por sinqerisht ramizi nuk me pelqen , jo se nuk me pelqen qe struga te ket kandidat shqiptar se edhe une jam me shpirt e me zemer shqiptare por une kam perjetuar shum padrejtesi nga ky populli i yne shqiptar dashes se jo te gjith jan te drejt....kemi nje qytet shume te bukur kjo nuk duhet mohuar asnjer..dhe sinqerisht ju kerkoj ndjes qe ju kam shkaktuar replika dhe pak nervozizem me ato qe po i shkruaj por jam duke i shkruar ato qe sinqerisht i ndjej ju faleminderit per durimin qe keni shprehuar gjate leximit te komenteve te mia ju pershendes..
    Mije ,me fal per te tera,kemi qene shum te tensionuar me rendesi eshte qe u treguam te gjithe Shqipetareve ngado qe jetojne ,qe mund te jemi te bashkuar rreth nje ideali....rasti jone ishte dhe eshte per shembull...te kam falur per te gjitha ,je nje forumiste e shkelqyer....ke patur ndonje revolte personale ndaj kandidatit ne fjale,por gjera qe kalojne.....une jam shum i lumtur per kete te arritur,edhe sikur ky kryetar te mos beje fare...Jam i sigurt qe kete radhe do bej shume per Shqiptaret,te gjithe e votuan BDI,PDSH dhe DR.......urime Struges per kompaktesine mbar shqiptare ne kete vend buze liqenit........

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulė Hotla (1875-1947), Njė Jetė Pėr Shqipėrinė
    Nga strong_07 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Plavė e Guci
    Nga Davius nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  4. Kristo Frashėri: Dilema pėr Himarėn
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •