Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 81
    i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga digital Lexo Postimin
    Po pra. Xhozit i kishte mbetur mendja se ate dite qe e shau Berisha ajo vetem e nxorri per zhelesh dhe nuk i tha gje per motren. Shyqyr qe u futem ne NATO dhe iu dha rasti ti provoje Sales se edhe ajo mund te shaje nga motra njesoj si ai. Prandaj aspirata e saj per te zene vendin e tij eshte totalisht legjitime dhe e justifikuar.

Vaj medet se ku po jetojme...
    Nuk ishe sharje ajo e Topallit, mos leni nam.

i/e regjistruar Maska e milena123
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    101
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    jo bre vetem xhelozat e shajn
    Topalli do behet minister e Salla kryetar edhe shqieria do eci perjete MBAR...
    Josefina do e ben popullin shqiptar europian te njohur pa viza neper euop !
    Epo me cop mishi se ti mi goc, nuk me kane pa ndonjehere syte neper net
    If you love something, set it free. If it comes back to you, it's yours. If it doesn't, it never was

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-09-2005
    Postime
    96
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    Nuk ishe sharje ajo e Topallit, mos leni nam.
    Ndoshta ne "shkodranisht" nuk ishte sharje, po ne te gjitha dialektet e tjera te shqipes vallahi ashtu sikur dukej.

(P.S: Kam respekt per shkodranet)

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga digital Lexo Postimin
    Ndoshta ne "shkodranisht" nuk ishte sharje, po ne te gjitha dialektet e tjera te shqipes vallahi ashtu sikur dukej.

(P.S: Kam respekt per shkodranet)
    Nuk e kuptoj ç'lidhje ka dialekti ktu.
    Une nuk e pata fjalen per rastin kur po shahej Balla me Berishen, por per heren e fundit. Nuk i'a permendi motren per t'a ofendu.

i/e regjistruar Maska e njemik
    Anëtarësuar
    31-01-2006
    Postime
    403
    Po e vertet nuk ja mori emrin ne goje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-02-2008
    Postime
    5
    Zonja Topalli,me cinizmin e saj ka shokuar disa herë mediat në Parlamentin shqiptar.I mungon takti diplomatik,shpesh para opinionit fryhet si Bibë,fjalori i të shprehurit në Parlament është i vrazhdë,ajo emiton pothuaja se në tërësi Sali Berishen,i cili i hapi portat Fazlliçit serb i cili është kundër interesave kombëtare shqiptare.Po të ishte më e mirë se Salihu,Jozefina nuk do të rreshtohej përkrah Berishës i cëli e vodhi popullin shqiptar në piramida dhe gjatë luftës qytetare në Shqipëri nën udhëheqjen e tij u vranë rreth 2500 qytetar shqiptar,ai i mundësoi Ushtrisë gjakatare serbe furnizimin me naftë kur e tërë bota Serbin e kishte vërë nën embargo.Berisha edhe tani po i sjell fatkeqësi shqiptarëve siç është tragjedia e Gërdecit dhe,së bashku me Jozefinën e ministrat tjerë janë koka e korrupcionit në Shqipëri...

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    na duhen sa me shume avdi-ra ne forum.. sepse pasurohet ansambli enverist.. e keshtu kemi se cte diskutojme..

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anëtarësuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    jo bre vetem xhelozat e shajn
    Topalli do behet minister e Salla kryetar edhe shqieria do eci perjete MBAR...
    Josefina do e ben popullin shqiptar europian te njohur pa viza neper euop !
    Ti je thjesht azma e ketij Forumi !

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

Me zemër në Shqipëri Maska e bond james
    Anëtarësuar
    15-03-2003
    Vendndodhja
    shtet i bukur por jo si mëmëdheu
    Postime
    74
    O popull, shikojeni me mirë se sa asht ngopur populli me kto hajdutë , a se shifni se as Sala as Edvini nuk qeshen ne mitingje kur shohin se sa simpatizantë Jevgj kanë dalë me i përshëndet rrugës, ato pak jevgj që paguhen nga partitë dalin e brohoritin parulla të partive si te PD ashtu edhe të PS.
    Përshëndetje
    :^Globi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Citim Postuar më parë nga avdii Lexo Postimin
    Zonja Topalli,me cinizmin e saj ka shokuar disa herë mediat në Parlamentin shqiptar.I mungon takti diplomatik,shpesh para opinionit fryhet si Bibë,fjalori i të shprehurit në Parlament është i vrazhdë,ajo emiton pothuaja se në tërësi Sali Berishen,i cili i hapi portat Fazlliçit serb i cili është kundër interesave kombëtare shqiptare.Po të ishte më e mirë se Salihu,Jozefina nuk do të rreshtohej përkrah Berishës i cëli e vodhi popullin shqiptar në piramida dhe gjatë luftës qytetare në Shqipëri nën udhëheqjen e tij u vranë rreth 2500 qytetar shqiptar,ai i mundësoi Ushtrisë gjakatare serbe furnizimin me naftë kur e tërë bota Serbin e kishte vërë nën embargo.Berisha edhe tani po i sjell fatkeqësi shqiptarëve siç është tragjedia e Gërdecit dhe,së bashku me Jozefinën e ministrat tjerë janë koka e korrupcionit në Shqipëri...
    ------------
    E more Avdi trimi..!
    Po kush t`a mesoj kete kange mordje me melodi tallava...?

Zonja Jozefine Topalli eshte nje grua e vyeshme shqiptare,fisnike prej njaj Dere me za ne Shkoder e gjithe Shqypni.
    Ajo ka nderuar kombin e Parlamentin Shqiptar me vet faktin qe ka pranuar te ushtroje kete detyre te rande qe shume burra nuk do ta benin.
    Me vet faktin qe ashte zgjedh kryetare e Kuvendit te Shqiperise,nje vend fort patriarkal,mjafton per ta nderue e rrespektue si nje burrneshe qe tash e kater vjet po i bane balle fortunave jo te pakta ne ate salle te nxehte ku ka edhe aso "burrash" qe edhe cojne dore edhe ne gra...e femije .
    Kjo kryetare e zonje e rande, ka krye punen e vet si ma se miri dhe na ka radhite nder kombe e shtete, ku grate ne shume raste i kane ba ndere kombeve e shteteve te tyre.
    Dhasht i madhi Zot qe kjo pozite per shume vite te jete ne dore te zonjave me kete reputacion,dije e urtesi.

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. I biri i Hysen Sheshorit: Babai im asnjehere nuk e ka akuzuar Berishen
    Nga brooklyn2007 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 150
    Postimi i Fundit: 22-04-2011, 12:30
  2. Jozefina Topalli shkarkon Aleksandër Biberaj
    Nga Nice_Boy në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 05:44
  3. Topalli: Presidenti te konsultohet me Kuvendin per emerimet
    Nga new-man në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 10-02-2009, 02:27
  4. Jozefina Topalli, gruaja më e pushtetshme në Shqipëri
    Nga Davius në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 13-11-2007, 07:30
  5. Kryeparlamentarja Topalli viziton Kosovën
    Nga Arb në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 14-12-2005, 18:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •