Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 81
    i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Citim Postuar më parë nga loni-loni Lexo Postimin
    Shqipnia dhe Kosova kon vetem 4 FISE Arbnore (te gjitha prej gegnise)

njani prej tyne asht fisi BERISHA i shperndare ne katolik dhe mysliman

tash kuptoni sesa "bythgris" asht AI e te TJERET

loni c'ka po flet, me keto tribalizmet e tua djalo?

Meso njehere historine e te pareve tuaj, dhe pastaj hajd e na thuaj ne sa fise Arberore paska Shqiperia dhe te tjera rajone.

Po te perbehej gjithe ajo Arberi vetem nga 4 FISE dhe te ishin te gjithe gege, atehere ti mohon pjesen tjeter te Shqiperise, e i jep te drejte Grekut te kekoj te drejten e gjithe pjeses se Epirit.

Eshte nje thenie e urte e popullit tone si shume te tjera, dhe po ta vendos ketu ta mesosh dhe ngulitesh mire ne tru.

"Tek njeriu i mencur mendja eshte para gjuhes, ndersa tek njeriu mendjelhete gjuha eshte para mendjes"

Lexoe pak c'ka po shkruan e thua, dhe shiko se ne ke group ben pjese ti.

Nuk u kupotoj disa nga juve, flisini sikur jeni kalamaqer te vegjel.
    Ndryshuar për herë të fundit nga _AuLoNa_ : 26-03-2009 më 20:59
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    aulone..

je femer a mashkull?

tjeter pyetje..

supozojme se ai flamuri qe ke ne avatar ka veti magjike..

dmth po ti thuash ti .. o muli shkurtimisht ose o flame skelarisht ose o flamur.. fanolisht.. hiqe kte qeverri e kte kryetare parlamenti.. e ver filanin e fistekun.. per ke do ti kishe thene?

na thuaj pra.. se cilet do doje ti te jene kryeminister e kryetar parlamenti?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759
    Na jena Shqiptar , fiset e pastra Arbnore kon humb si shurra e peshkut n,ujra te qelbuna

Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Talking

Citim Postuar më parë nga njemik Lexo Postimin
    Topalli ka ngel i vetmi simbol i rendesishem dhe i ndershem ne PD
    Nese femijet dhe anataret e tjer te fisit berisha jan pergojuar per lloj lloj aferash nese te gjith ministrat me bashen ne krye jan sjell sikur te ishte i vetmi rats qe mund te vinin ne pushtet dhe kan perfituar sa kan mundur duke rezikuar edhe burun shum syresh

Topalli esht sjell si zoj e rand dhe si antare e denj te perfaqsoj gjith familjet e mdha. sot ne bot esht provuar qe nga famijet qe mezi kan nxjer buken e gojes jan prodhuar vec politikan diktator ose te koruptuar. Nese sali berisha ka synim te fitoj zgjedhjet ska alternativ tjeter vec topallit kryeministre. Nese ka synim me u terheq e me ja len vendin argites kjo eshte pune tjeter

hehehe, Zoja e rande nuk thote te "marr per zhelesh".

Te them te drejten, ajo jo vetem si kryetare e paralamentit qe nuk mabjti qetesi, por e beri edhe me keq.

E dyta si kjo femer nuk u ofendua qe dikush, po shante "nenen dhe motren" e dikujt tjeter ne sy te publikut. Zoja Topalli kishte shume mundesi ndryshe ta zgjithte ate ceshtje, jo duke bere me keq se Berisha, por duke gjetur nje menyre me te edukuar. Se ja qe populli i ka vene aty ne krye se gjoja dine me mire, e jo tu dali mendja dhe turpi.

Zoja Topalli vjen nga familje shume me emer te mrie, por nuk do te thote nga c'fis vjen, c'do njeri i fisit duhet te tregoje veten gjithashtu.

Une si femer ne fillim kisha shume simpati per Topallin qe mori kete pozite dhe e filloi mbare, por siduket politika ndryshon edhe Zotin vete jo me Josefinen.

Josefina duhet te marre nje kohe pushim, te rikuperohet nga mesimet e mesuesit te saj, dhe te vij me zerin e saj, jo te flasi me zerin e dikujt tjeter, nqs ajo eshte e zgjuar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga _AuLoNa_ : 26-03-2009 më 20:58

Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Citim Postuar më parë nga loni-loni Lexo Postimin
    Na jena Shqiptar , fiset e pastra Arbnore kon humb si shurra e peshkut n,ujra te qelbuna

Hmmm kujdes ca thua, se po te bejme une dhe ti gjenologjine e fiseve, mund te dalesh qe ti vertet mund te mos jesh ashtu sic thua.

Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    aulone..

je femer a mashkull?

tjeter pyetje..

supozojme se ai flamuri qe ke ne avatar ka veti magjike..

dmth po ti thuash ti .. o muli shkurtimisht ose o flame skelarisht ose o flamur.. fanolisht.. hiqe kte qeverri e kte kryetare parlamenti.. e ver filanin e fistekun.. per ke do ti kishe thene?

na thuaj pra.. se cilet do doje ti te jene kryeminister e kryetar parlamenti?

Brari e para jam femer, por nuk ka rendesi seksi se jemi te gjithe njerez, dhe po flasim per te ardhmen e vendit tone.

E dyta, nuk dua te di nga dialketet apo nga kush rajon vijne ata qe na drejtojne, me intereson, se c'fare pune bejn, dhe se c'fare do te bejne.

Me intereson qe vendi yne te shkoje perpara, e jo te votojme sipas rajoneve, por te shikojme si do te bejme edhe ne ndryshime e jo ne vend numero.

Ma merr mendja nuk eshte shume e veshtire kjo gje.

Ai/Ajo qe voton gjithnje per te kaluaren, ngelet gjithmone atje.

Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    mir oj Aulone.. dakort jemi.. po nuk u pergjigje..

zere se ai flamuri ka veti magjike..
    i thua ti.. o flamur ma hiq berishen.. e me ver x-in..
    o flamur ma hiq topallin e me ver y -nin..

kush do ishin per ty x e y -ni..

dua te shoh gustot e tua.. ose opinionet..

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698

kete pietje ma ke bere edhe mua, shoki braris ...

e ku piet mafia punisto-sigurimse per keto gjepura ... megjithse kete detire ke ti ...

une do te thoshnjem qe ne vend te salis te vendoset argita ...

Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ta bera dhe tyjan kete pietje o josif po nuk u pergjigje kurre..

sepse.. ke frike ti thuash opinionet..se kushedi se c'krokodile do na propozoje..

Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Ok pra, duke pare deri me sot politikanet tane, si nga e majta dhe e djathta, duke folur me teper per ata qe deri tani na kane qeverisur, sepse ata do analizojme, mbasi kane dhene provat e tyre kaq vjet.

Deri me sot i kemi pare shume mire, si Berishen edhe Nanon, por ne te njeten kohe edhe Josefinen qe ka qene krahu i ngushte i Saliut.

Tani, c'fare mendon ti se do ta marre duke pare qe kush tjeter eshte Partia me e madhe ne Shqiperi. Kjo eshte mese e llogjikshme qe e majta do ta marri kete. Kreu i te majtes eshte Edi Rama.

Njesoj si ketu ne Amerike, qe e mori Obama, mbasi Partia Republikane ishte bere peribret, dhe vete Republikanet nuk e ndihmuan John McCain per ta fituar. Jo se nuk e donin, por ata para dashurise partiake kane ate te vendit, dhe nuk e duan Partine ta kene prone sot per neser apo ta kthejne ate ne prone familjare, por te jete dicka qe i perket populli. Ashtu sic deshi populli ketu ashtu u zgjodh.

Tani nuk duhet me te diskutojme PD apo PS me komunistet apo pa komunistet, per arsye, sepse po ta shikosh hollesisht te dyja jane deget e PPSH'se. Mirepo PD'ja nqs mendon per te ardhmen e saj, dhe vertet ti qendroj atij emri apo logojo me te cilen qeveris, duhet ta ripertrij si programin, si sjelljen, si menyren e komunikimit, si brenda dhe jashte rradheve te saj.

Kete vete populli Shqiptar duhet ta kerkoj, gjithashtu edhe keto Partite e vogla, duhen shkrire, se ne me teper kemi Parti ne Shqiperi, se njerez te votojne per to, se me te tepertit, jane emigrante.

Pse ke thua ti do te sjellesh, prape Berishen, apo Topallin?
    Berisha duhet te dale ne pensjon si prinderit tane, dhe Topalli duhet te veje ne rehabilitim, per nje kohe dhe te kthehet me forca te shendosha, nqs e shikon veten e saj me tutje ne politike.

Me thuaj ti ke ke tjeter, se keta te gjithe jane merr njerin perplas per tjeterin, por per kete rradhe e vetmja eshte opozita qe do e marri.
    Ndryshuar për herë të fundit nga _AuLoNa_ : 26-03-2009 më 23:51

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. I biri i Hysen Sheshorit: Babai im asnjehere nuk e ka akuzuar Berishen
    Nga brooklyn2007 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 150
    Postimi i Fundit: 22-04-2011, 12:30
  2. Jozefina Topalli shkarkon Aleksandër Biberaj
    Nga Nice_Boy në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 05:44
  3. Topalli: Presidenti te konsultohet me Kuvendin per emerimet
    Nga new-man në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 10-02-2009, 02:27
  4. Jozefina Topalli, gruaja më e pushtetshme në Shqipëri
    Nga Davius në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 13-11-2007, 07:30
  5. Kryeparlamentarja Topalli viziton Kosovën
    Nga Arb në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 14-12-2005, 18:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •