Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    Perjashtuar Maska e Sabriu
    Anëtarësuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283

Policia rrah prindin në sy të fëmijëve

Policia rrah prindin në sy të fëmijëve

Pas dhjetë vitesh, në familjen Sallahu nga Drenasi është rikthyer frika ndaj uniformës së policisë.
    E diel, 22 Mars 2009 17:18

Gazeta Express ka shkruar se Policia e Kosovës ka rrahur dhe ka arrestuar dhunshëm Feriz Sallahun në prani të dy fëmijëve të tij dhe shumë fëmijëve të tjerë që ndodheshin në një çerdhe në Drenas.

Rinor Sallahu, 6 vjeç dhe motra e tij, 4 vjeçe, Rina, tri ditë më parë kanë qenë dëshmitarë të kacafytjes së pjesëtarëve të Policisë së Kosovës dhe babit të tyre. Policët gjatë arrestimit kanë përdorur edhe "sprej", nga i cili kishin pësuar edhe të dy fëmijët.

Ngjarja kishte ndodhur kur Feriz Sallahu kishte shkuar për t'i marrë fëmijët e tij në çerdhe.

"E kam parë me sytë e mi. Fëmijët qanin e bërtisnin, ishin të traumatizuar, donin ta mbronin prindin e tyre që po rrihej nga policia. Shumë turp për policinë që të veprojë ashtu në sy të fëmijëve, ata nuk janë fajtorë edhe nëse prindi i tyre shkel ligjin, ata duhet të kursehen se janë fëmijë të vegjël", rrëfen Sofie Imeri, punëtore në çerdhen e fëmijëve, "Ardhmëria" në Drenas.

"Kjo është shkelje e të drejtave të fëmijëve. Turp është për policinë që të bëjë skena të tilla në sy të fëmijëve të vegjël. Atë ngjarje e kanë parë më shumë se 20 fëmijë se është shumë afër çerdhes. Të gjithë janë traumatizuar", thotë edukatorja Minire Halilaj.

"Të dy fëmijët e mi i kishin sytë e skuqur, pasi që ishin lënduar nga spreji, të cilin policët e kanë përdorur kundër burrit tim. Ndërkaq, djali, Rinori, e ka pasur edhe krahun e lënduar", tregon gruaja e Feriz Sallahut, e cila është vetë police.

Që fëmijët 4 dhe 6 vjeç, Rina dhe Rinori, kanë marrë lëndime në sy dhe kanë pësuar stres traumatik, këtë e kanë vërtetuar edhe mjekët Bedri Jashari, pediatër dhe Gani Halilaj, neuropsikiatër.

Mesazhi.com

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    a kan gra ata polic,nese skan kur ti marin ateher ka ni selam prej meje e kan,e po te betohem ne cka te dush se me edit kush jan,vec pse para fmive e kan reh,un jam caj jo me i vra nfyt me i pre,me i ther si kurban,se cashtu e ka shiptari pak ta veje bithen dikund,mendon se bota e veta asht,ka xhet ne drenas se spaska burra aty pari.....tma lendojn gjalin po mijt e shpise bre ja gjeg,wlla skam durim ne kshtu raste

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Njoni merre veten me te mire.. se burrat s'tregohen me "gerrma" ..
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Policet me çfar leje rafin ne shesh publik?
    policet pa urdher skan drejt as me arestu dikend ! ata sqenkan nmend....turpi i epokes !
    ishalla te hujt skan pa se lajmi vjen ketu fill.....duke na then !!!.... nuk jeni te knaqur ketu ne europ? shkoni ne kosov atje e keni me mir !..............kan fillu me then qka po ndodh atje !!
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Jam kunder perdorimit te dhunes nga ana e policis gjithsesi
    e sidomos ne vendet publike

por ky gazetari i tanjugut qe e solli ket rren nuk e ka dhan as arsyen perse
    ka ardhur deri te rrafja nese ka ndodh
    qe une edhe njiher po them se besoi qe ka ndodhur keshtu hiq
    por kjo dyshoi se ishte nji rren e kulluar e gazetarucit te tanjugut falltorit-sabri-selmani per qka eshte i paguar qe te shpif e te trilloi vetem gjera negative kinse po ndodhin ne Republiken e Kosoves
    deri sot asnji TY apo gazet ditore ne Kosove nuk e ka dhan ket lajm
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    a kan gra ata polic,nese skan kur ti marin ateher ka ni selam prej meje e kan,e po te betohem ne cka te dush se me edit kush jan,vec pse para fmive e kan reh,un jam caj jo me i vra nfyt me i pre,me i ther si kurban,se cashtu e ka shiptari pak ta veje bithen dikund,mendon se bota e veta asht,ka xhet ne drenas se spaska burra aty pari.....tma lendojn gjalin po mijt e shpise bre ja gjeg,wlla skam durim ne kshtu raste
    Ishalla nuk zateten ne ty se qysh po tregon qe koke trim eshte rrezik nime me i pre ne fyt.
    E qisi trimash na vyen bre,bile me pas qisi si ti e me te ja mesy matan ures se ibrit,valla beli qysh po tregohesh nje shka te gjall nuk e len veq po me doket qe nuk te ka ra ne men qe hala kena shkie.
    Ti rri rahat se te nxan e te rrehin milicia deri te pshurresh ner veti dhe nuk ki qka ban e ketu ne forum po munesh mu tregu trim mbi trima.
    Une perkrah policin dhe jam i bindur qe ata e kan krye detyren qe ju ka parashtru.
    Ne shqiptaret nuk jemi mesu me respektu shtetin,per ate edhe kerset dajaku .

i/e regjistruar Maska e argjenddre
    Anëtarësuar
    19-12-2008
    Vendndodhja
    Pejë
    Postime
    522
    te shumten e ketyre rasteve qe ndodhin mund ti shikoni ketu

FLM per Mirëkuptim

GjeniHacker

Tema të Ngjashme

1. Interpoli Spanjoll dhe Portugez mbi Sokol Olldashin
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 30-04-2007, 23:18
  2. E vrava burrin tim pasi më keqtrajtonte..!!
    Nga Zemrushja në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 23-04-2007, 09:13
  3. Ndal! Punes Dhe Trafikut Te Femijeve Ne Shqiperi
    Nga StormAngel në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 21-10-2004, 04:45
  4. Raporti i UNICEF-it për trafikimin e fëmijëve shqiptarë
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-01-2004, 16:05
  5. Policia e vret. Kush do ta mbrojë qytetarin shqiptar...
    Nga ex-x në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 26-08-2003, 04:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •