Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 43
    i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151

Kryeministri turk Erdogan takoi medresantet nga Kosova

Kryeministri turk Erdogan takoi medresantet nga Kosova

Njė grup maturantesh (vajzash) nga medreseja e mesme Aluad-din, (Prishtina dhe Prizreni) nė krye me drejtorin Bahri Simnica, Jakup Ēunaku, Ramadan Uka, Xhemil Selmani, Emine Vezaj, po qėndrojnė nė vizitė nė qytetin Tekirdag tė Turqisė tė ftuar nga Valiu i kėtij regjioni. Ndėr vizitat e shumta qė patėn nė vende te ndryshme historike, kulturore, ata ndėr tė tjera u takuan edhe me Valiun e kėtij regjioni, zotėri Aydın Nezih Doğan.
    Mirėpo, evenimenti mė i rėndėsishėm padyshim qė ishte takimi mė kryeministrin Rexhep Tajip Erdogan gjatė vizitės qė ky i fundit, i bėri qytetit Tekirdag
    Me tė arritur helikopteri qė e barte kryeministrin dhe bashkėshorten e tij, nė pritje tė tij pėrveē tė tjerėve ishte edhe njė grup i nxėnėsve nė krye me drejtorin Bahri ef. Simnica dhe kryetarin e kėshillit tė Bashkėsisė Islame nė Prizren Lutfi efendi Ballėku pėr t'i shprehur mirėseardhje.
    Kryeministri Erdogan nga agjenda e tij e ngjeshur ndau ca kohė qė tė kishte njė takim mė pėr sė afėrmi dhe miqėsor me delegacionin kosovar. Ndėr tė tjera ai u shpreh i kėnaqur qė sot takohet me kėto nxėnėse tė cilat vijnė nga shteti mė i ri nė botė- Kosova.
    Me kėtė rast, drejtori i medresesė sė mesme Alaud-din Bahri ef. Simnica i dhuroi Kryeministrit njė dhuratė simbolike nė tė cilėn paraqitej flamuri shtetėror i Kosovės dhe njėkohėsisht e falėnderoi pėr kontributin e dhėnė nga ana e shtetit Turk rreth ēėshtjes sė Kosovės. Ndėr tė tjera, z. Bahriu theksoi se, jemi fatlum qė kemi miq tė fortė siē ėshtė shteti turk, i cili nė ēdo kohė ndihmoi popullin shqiptarė dhe po vazhdon ta ndihmoj atė nė forma tė ndryshme edhe shtetin e Kosovės. Pėr kėtė, zotėri kryeministėr, iu jemi shumė mirėnjohės, pėrfundoi fjalėn e tij drejtori i Medresesė..
    Pėrndryshe, delegacioni kosovar pati rastin tė merrte pjesė edhe nė njė tubim tjetėr tė kryeministrit me qytetarėt e Tekirdagut me rastin e shpalosjes sė programit tė partisė sė tij pėr zgjedhjet lokale. Kur Kryeministri kur doli nė platformė qė t'u drejtohet qytetarėve, hasi nė njė befasi tė kėndshme nga delegacioni kosovarė, sepse nė duart e nxėnėseve mbahej njė afishe nė tė cilėn shkruante "Ne tė falėnderojmė shumė zotėri Kryeministėr."
    I prekur emocionalisht, Kryeministri Erdogan, fjalimin e tij drejtuar tė pranishmėve e filloi me fjalėt: “Kur Kosova shpalli pavarėsinė, nė ishim nė kontakte tė vazhdueshme me SHBA-tė dhe paralelisht, ndėr tė parėt kemi njohur Kosovėn si shtet tė pavarur e sovran. Jemi shumė tė lumtur qė e kemi bėrė kėtė, sepse ata janė vėllezėrit tanė!".

Ndėrkohė, vlen tė theksohet se bashkėshortja e Kryeministrit tė shtetit, pėrshėndeti pėr sė afėrmi tė gjitha nxėnėset e Medresesė veē e veē, dhe secilės prej tyre i ndau nga njė dhuratė, e pastaj me to mori edhe njė foto tė pėrbashkėt nė shenjė kujtimi.
    Pėrndryshe, profesorėt e Medresesė dhe nxėnėsit, patėn rastin qė gjatė kėtyre ditėve tė vizitojnė shumė vende historike si Ēanakkale, vendin e rezistencės turke, Edirnen qytet i njohur me xhaminė Selimije, Stambollin dhe shumė vende te tjera nė Turqi.

Tekirdag, Mars, 2009

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Jemi shumė tė lumtur qė e kemi bėrė kėtė, sepse ata janė vėllezėrit tanė!".
    Kjo ishte shum prekse...
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    E komentuar nga ty i shtohen vlerat.

Do ishte shume me e rende po ta kishin thene keta tanet, por e di qe ka qe e mendojne vertet.
    Kemi gjetur kohe te papershtatshme per te qene shtet i dobet.
    -

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Kemi gjetur kohe te papershtatshme per te qene shtet i dobet.
    Ka ndodhur ndryshe?

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Turqia ende po mundohet ta luaje ate lojen e karrotes dhe shkopit si dikur me shqiptaret. Por harron Turqia qe shqiptaret nuk jane ata te shekullit XV e as XVI, XVII etj. Tashti, besoj qe ne dime ta luajme me mire lojen se sa ajo.

Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Turqia ende po mundohet ta luaje ate lojen e karrotes dhe shkopit si dikur me shqiptaret. Por harron Turqia qe shqiptaret nuk jane ata te shekullit XV e as XVI, XVII etj. Tashti, besoj qe ne dime ta luajme me mire lojen se sa ajo.
    Shum "vizionar" na qenke, veq ke harru se ne armik e kemi serbin dhe te kisha keshillu te gjith energjin, patriotizmin, dhe diturin ta orjenton ne drejtim te luftes kunder serbeve sepse qe besa ne Kosove nuk i kemi punt mir hiq. I nderuar Kosova defakto eshte ndar dhe eshte enklavizu etnikisht brenda per brenda dhe per qudi qe hiq se paske kuptu ket loj, por ti qenke edhe me "vizionar" dhe "largpames" sa qe e ke kuptu nje loj tjeter qe ndihma e turqis per Kosoven qenka shum e demshme.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga altruisti_ek84 : 23-03-2009 mė 11:57

Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Ndersa per keta greket qe kan shkru me lart jam i pergaditur dhe i njoh armiqt. prandaj nuk pres asgje mir nga ata. Ketyre po tu jepet rasti neser i kapin armet dhe fillojn lufet kunder shqiptarve.

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Shum "vizionar" na qenke, veq ke harru se ne armik e kemi serbin dhe te kisha keshillu te gjith energjin, patriotizmin, dhe diturin ta orjentun ne drejtim te luftes kunder serbeve sepse qe besa ne Kosove nuk i kemi punt mir hiq. I nderuar Kosova defakto eshte ndar dhe eshte enklavizu etnikisht brenda per brenda dhe per qudi qe hiq se paske kuptu ket loj, por ti qenke edhe me "vizionar" dhe "largpames" sa qe e ke kuptu nje loj tjeter qe ndihma e turqis per Kosoven qenka shum e demshme.
    E nderuar, une nuk jam i nderuar, sa per informim.

E nderuar, seriozisht nuk besoj se ti mundesh me me tregu se kah duket ta orientojme energjine, patriotizmin etj. Keshtu qe kalo!

Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    E nderuar, une nuk jam i nderuar, sa per informim.

E nderuar, seriozisht nuk besoj se ti mundesh me me tregu se kah duket ta orientojme energjine, patriotizmin etj. Keshtu qe kalo!
    Kerkoj falje qe kam mendu se je mashkull por ketu shum po ka te till qe po paraqiten me user te femrave e ne fakt jan meshkuj.

Une nuk te tregoj cfar duhet te besh, por as ti mos na ben lojen e te "zgjuares" se ti gjoja e ke kuptu lojet e Turqis.

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Kerkoj falje qe kam mendu se je mashkull por ketu shum po ka te till qe po paraqiten me user te femrave e ne fakt jan meshkuj.

Une nuk te tregoj cfar duhet te besh, por as ti mos na ben lojen e te "zgjuares" se ti gjoja e ke kuptu lojet e Turqis.

Pse kur jam deklaruar une mashkull, qe ti paske dyshuar. Apo ke problem me shqisat e te pamurit te nofkave. Pse bre po te dhimbset aq shume Turqia, cili eshte problemi yt, se nuk ke aq e rende ajo thenia ime, per kete shtet "mik", 500 vjet a?

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dardani apo Kosovė
    Nga Statovci nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:31
  2. Kombin shqiptar 7 milionėsh nė Ballkan e kanė mbuluar retė e zeza
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  3. Kosova: unjust politics
    Nga bqato nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-10-2006, 08:07
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •