Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

shqiptaret e maqedonis .deshtojn

shqiptaret e maqedonis u mashtruan keq kur menduan se dote ken nje president shqiptar logjika e tyre ishte ne nje nivel shum te ulet maqedonasit fitua dhe qellimi i tyre ishte qe ti ndajn shqiptaret ne 2ysh

i/e regjistruar Maska e Raim
    Anėtarėsuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    shqiptaret e maqedonis u mashtruan keq kur menduan se dote ken nje president shqiptar logjika e tyre ishte ne nje nivel shum te ulet maqedonasit fitua dhe qellimi i tyre ishte qe ti ndajn shqiptaret ne 2ysh
    Dicka me konkretisht se nuk e kuptoj poenten?

NoboDy Maska e besar_atb
    Anėtarėsuar
    22-04-2007
    Vendndodhja
    T3TovA
    Postime
    281

Nuk te kuptoj fare cdon te thuash me kete?? te lutem na sqaro dicka me konkrete?
    Plagėn e nėnēmon ai qė nuk e din ēka ėshtė dhimbja!

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Shqiptaret ne dysh kane qene te ndare qe moti.
    Shkijet u munduan ne tresh t'i ndajne. C'eshte e verteta shkijet nuk do lejonin vetem nje kandidat shqiptar per president sepse ua prishte hesapet, prandaj kane hapur thesin e iu kane hedhur ndonje kocke kryetareve te partive "shqiptare" qe te kandidojne nga nje person shume te rendesishe, e qe votat e shqiptareve ne garen presidenciale te ndahen ne tre pjese. Rezultati i dukshem!
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2006
    Postime
    77
    Shoku nuk je i qart ne ate qe ke shkruajt

Kush te tha ty njeher qe shqiptaret e Maqedonis prisnin se do te fitonte per president ndonjeri prej kandidateve shqiptar.

Gabimi i "politikaneve" tane eshte se dolen me tre kandidat jo per ndonje gje tjeter por nese do dilnin me nje kandidat , do luanin Rol te rendesishem ne Raundin e dyte, do ta kuptonin palet Maqedonase se cili do kandidat maqedonas qe do ti merte votat e shqiptareve do te fitonte ,

i/e regjistruar Maska e Alex731
    Anėtarėsuar
    06-04-2007
    Postime
    540
    Ndersa partite fitojne.
    Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo nė firmė. Stafi i forumit!

i/e regjistruar Maska e Alex731
    Anėtarėsuar
    06-04-2007
    Postime
    540
    Citim Postuar mė parė nga pollozhani Lexo Postimin
    Shoku nuk je i qart ne ate qe ke shkruajt

Kush te tha ty njeher qe shqiptaret e Maqedonis prisnin se do te fitonte per president ndonjeri prej kandidateve shqiptar.

Gabimi i "politikaneve" tane eshte se dolen me tre kandidat jo per ndonje gje tjeter por nese do dilnin me nje kandidat , do luanin Rol te rendesishem ne Raundin e dyte, do ta kuptonin palet Maqedonase se cili do kandidat maqedonas qe do ti merte votat e shqiptareve do te fitonte ,
    Po kane dale per interesa partiake, Partite edhe ashtu kane pasur tubime kshu qe kane kandiduar nje per presiden per te mare para jo per gje tjeter.
    kjo i vjen fitim pa kosto fare.
    Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo nė firmė. Stafi i forumit!

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    e po si tua sqaroj e vllezer sindromi obama nuk piu uj ne maqedoni dhe kam nje bindje shpresoj te gabuar por mendoj qe shqiptaret e maqedonis menduan qe maqedonasit dote votonin nje shqiptar kjo esht diqka jo e besueshme pra ju tash me voten e juaj dote detyroheni ta zgjidhni nje president sllav vota e juaj vendos per president sepse u mashtruat kot duke menduar se sindromi obama dote ndodh ne maqedoni
    shqiptaret e maqedonis dote jen faktor vetem ather kur tA INJOROJN SHTETIN MAQEDON SEPSE SHTETI SLLAVO MAQEDON KET PO E BEN KUNDER SHQIPTARVE PRA VLLEZER KTO FJAL I KAM NGA ZHGEJNIMI NUK KAM QELLIM TE KEQ

i/e regjistruar Maska e Periodi
    Anėtarėsuar
    03-02-2006
    Postime
    253
    e po si tua sqaroj e vllezer sindromi obama nuk piu uj ne maqedoni dhe kam nje bindje shpresoj te gabuar por mendoj qe shqiptaret e maqedonis menduan qe maqedonasit dote votonin nje shqiptar kjo esht diqka jo e besueshme pra ju tash me voten e juaj dote detyroheni ta zgjidhni nje president sllav vota e juaj vendos per president sepse u mashtruat kot duke menduar se sindromi obama dote ndodh ne maqedoni
    shqiptaret e maqedonis dote jen faktor vetem ather kur tA INJOROJN SHTETIN MAQEDON SEPSE SHTETI SLLAVO MAQEDON KET PO E BEN KUNDER SHQIPTARVE PRA VLLEZER KTO FJAL I KAM NGA ZHGEJNIMI NUK KAM QELLIM TE KEQ
    beni33 , nese ti ke menduar ne ate qe ke shkruar me lart nuk do te thot se te gjith kan qen naiv dhe i kan besuar kesaj metafore.

Ja per shembull, une skam dal ne votime dhe skam votuar as kandidat per president, as kandidat per kryetar komune, e as liste per keshilltar.
    Dhe me beso, hiē nuk jam pishman.

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

periodi

Citim Postuar mė parė nga Periodi Lexo Postimin
    beni33 , nese ti ke menduar ne ate qe ke shkruar me lart nuk do te thot se te gjith kan qen naiv dhe i kan besuar kesaj metafore.

Ja per shembull, une skam dal ne votime dhe skam votuar as kandidat per president, as kandidat per kryetar komune, e as liste per keshilltar.
    Dhe me beso, hiē nuk jam pishman.
    periodi ju keni kuptuar lojrat e liderve shqiptar respekt per ju kurse me vjen shum keq per ata qe u besuan atyre

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjergj Kastriot Skėnderbeu
    Nga Arbushi nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 434
    Postimi i Fundit: 18-09-2022, 06:57
  2. Si lindi harmonia fetare nė Shqipėri?
    Nga Albo nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 127
    Postimi i Fundit: 27-10-2010, 08:41
  3. Epir + Dardani + Iliri = Shqipėri
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 25-08-2007, 21:55
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Ēka i ndanė dhe ēka i bashkon shqiptarėt?
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 18:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •