Postuar mė parė nga PĘON Preferencat muzikore Nickname,po te them,do jem shume e rendomte?
Postuar mė parė nga chakra Nickname,po te them,do jem shume e rendomte? Varet ne cpikepamje e shikon ti. Ndoshta e shikojme ne te njejtin kendveshtrim. Nuk do ishte aspak e rendomte P.s Emri yt
Postuar mė parė nga PĘON Varet ne cpikepamje e shikon ti. Ndoshta e shikojme ne te njejtin kendveshtrim. Nuk do ishte aspak e rendomte P.s Emri yt Varet ke quan ti emer tim.Ndoshta kemi te njejten gje ne mendje.Sidomos emri i vertete. Ai rreshti i peste ne firmen tende.Ops!sorry.I gjashti.
Postuar mė parė nga chakra Varet ke quan ti emer tim.Ndoshta kemi te njejten gje ne mendje.Sidomos emri i vertete. Ai rreshti i peste ne firmen tende.Ops!sorry.I gjashti. Vendendodhja.
Durimi, qe ke per ti dhene shpjegime cave.
Feelings change - memories don't.
Postuar mė parė nga PĘON Vendendodhja. Une e di c'heq te shkoj ne pune cdo mengjes.Puna eshte ne town brenda.Po ia vlen,se ketu kam ajer te paster. Lehtesia e te shprehurit.
Postuar mė parė nga chakra Une e di c'heq te shkoj ne pune cdo mengjes.Puna eshte ne town brenda.Po ia vlen,se ketu kam ajer te paster. Lehtesia e te shprehurit. Ngjyrat e ciltra te avatarit .
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Ngjyrat e ciltra te avatarit . Menyra se si me shpjegove kuptimin e nickut tend para ca kohesh.
Postuar mė parė nga dea_07 Durimi, qe ke per ti dhene shpjegime cave. Thjeshtesia... P.s I duruari i fituari thot populli Postuar mė parė nga chakra Une e di c'heq te shkoj ne pune cdo mengjes.Puna eshte ne town brenda.Po ia vlen,se ketu kam ajer te paster. Lehtesia e te shprehurit. Krenaria. Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Ngjyrat e ciltra te avatarit. Je natyral
Postuar mė parė nga chakra Menyra se si me shpjegove kuptimin e nickut tend para ca kohesh. O.o Ambjenti ku jeton.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt