Close
Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 136
    i/e regjistruar Maska e BAC4
    Anėtarėsuar
    20-04-2008
    Postime
    337
    Alienated hahahah breh xhi ke kallxu.

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga BAC4 Lexo Postimin
    Alienated hahahah breh xhi ke kallxu.
    Ke ndonje koment per ate qe kam thene, apo keshtu me reagime boshe do replikosh?!
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar mė parė nga BAC4 Lexo Postimin
    Zonjush truvogel, i bejsh antimarketing DUI-t, sepse DUI ka thene shum premtime kjo qe thua ti ka qene nevoje jetesore per banoret e kesaj ane nuk eshte ndonji pun e madhe te shtrohet puna, cka do te beje DUI me premtimin e 100.000 punsimeve. AJo eshte merendesi sa per rruge te shtruara me bekaton nuk keni mbet per tu lavdruar. Mendoj se ka shum me teper pun per te bere.
    Ishte pikerisht kjo zonjusha qe njehere hapte tema interesante bashk me disa prej juve kunder partise ne pushtet, e tash pse mendon se i ben marketing ?
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Bl3ri Lexo Postimin
    Ishte pikerisht kjo zonjusha qe njehere hapte tema interesante bashk me disa prej juve kunder partise ne pushtet, e tash pse mendon se i ben marketing ?
    Bl3ri

Mos e merr seriozisht kete BAC4 se ka leter prej doktorit - ndiq "debatin" e tij me mua gjate diteve te fundit. I ka vene vulen vet, ka titull. Budalla me license. Hahahah
    Por atdheu i Shqiptarėve

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Edhe Edi RAMA eshte bere kryebashkiak i Tiranes, por megjithate ne Zgjedhjet e 2009 do konkuroje per Kryeminister te Shqiperise, apo jo?!
    Nuk krahasohet Rama me Atillen pasi kane shum kodra, te pakten Rama ka pak kariere politike gje qe i mungon Atilles.

Alienated

Une kam hequr dore nga debati me disa prej ketu, vecanerisht disa qe jane regjistruar me 200 emra dhe bejn debate qe nuk duhet te vleresohen aspak.

Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Bl3ri Lexo Postimin
    Nuk krahasohet Rama me Atillen pasi kane shum kodra, te pakten Rama ka pak kariere politike gje qe i mungon Atilles.

Alienated

Une kam hequr dore nga debati me disa prej ketu, vecanerisht disa qe jane regjistruar me 200 emra dhe bejn debate qe nuk duhet te vleresohen aspak.

Jo jo - nuk krahasoja Ramen me Atillane, thjeshte krahasoja te dyja situatat. Dmth s'eshte kushedi ca problemi fakti qe Atilla Rexhepi eshte drejtor i spitalit, ai mund te kandidoje per kryetar komune. Thashe qe Edi Rama kerkoi votat per t'u bere kryebashkiak (jo thjeshte nje pozite drejtori ne spital), dhe se shpejti do kerkoje te behet dhe kryeminister.

P.S. Me kane sugjeruar disa antare, por edhe moderatore qe mos lodh trurin duke i dhene pergjigje ketij budallait, por une jam shpirt mire dhe s'e le te vdese budalla. Do e mesoj dicka.
    Por atdheu i Shqiptarėve

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Jo jo - nuk krahasoja Ramen me Atillane, thjeshte krahasoja te dyja situatat. Dmth s'eshte kushedi ca problemi fakti qe Atilla Rexhepi eshte drejtor i spitalit, ai mund te kandidoje per kryetar komune. Thashe qe Edi Rama kerkoi votat per t'u bere kryebashkiak (jo thjeshte nje pozite drejtori ne spital), dhe se shpejti do kerkoje te behet dhe kryeminister.

P.S. Me kane sugjeruar disa antare, por edhe moderatore qe mos lodh trurin duke i dhene pergjigje ketij budallait, por une jam shpirt mire dhe s'e le te vdese budalla. Do e mesoj dicka.
    Edhe pse thon qe duhet dhen rasti qe disa njerez te tregojne veten ne politike pozicione apo cka do qofshin ato, une per vete mendoj qe Atilla nuk eshte person i duhur per kandidat (edhe pse gati se nuk e njoh aspak) ndoshta ekziston akoma ndonje person me adekuat per kete post gje qe mendoj se ndonje njeri me mė shume ndikim ne elektorat do ishte zgjedhja me e mire, per secilen do parti.

(Pasi eshte forum publik dhe ndoshta ndoshta nuk interesohet politika aspak per keto shkrime per kete gje edhe une nuk lodhi koken aspak per debate te tilla, pasi nuk duhet bazuar ne shkrime te x-personave te fshehur mbas nje emri dhe mbas nje kabllo kompjuteri, kurse ne anen tjeter ndjellin urjetje ofendime dhe shume negativizem neper debat) keshtu qe nuk duhet lodhur koken aq shume..

Anėtarėsuar
    20-04-2008
    Postime
    337
    Bl3ri

Mos e merr seriozisht kete BAC4 se ka leter prej doktorit - ndiq "debatin" e tij me mua gjate diteve te fundit. I ka vene vulen vet, ka titull. Budalla me license. Hahahah

ahahahah ma ka dhene doktoresha qe fatmirsisht ishe mamaja jote, uh mamaja apo mami, ska lidhje mami ka qene.

Anėtarėsuar
    20-04-2008
    Postime
    337

P.S ato qe ta kane sygjeruar kete sigurisht ta kan fsheh aferen time me mamane tende. hehehehe

SHAH MATT E KIJE

Anėtarėsuar
    20-04-2008
    Postime
    337
    Vec mos me fol per nivelin e disktutimit, se demek cfar kulture kuedi cka, vet e nise me ofendime... une te thash vetem SHAH MATT, ti nise me disa fjale te tjera...

Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Lexo: "Marrėveshja Kornizė" - Ohėr 2001
    Nga StormAngel nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 01-04-2007, 06:13
  3. Kahet e strategjisė Serbe nė negociatat pėr statusin e Kosovės:
    Nga EveryWare nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 19-02-2006, 12:51
  4. Strategjia e opozitės nė zgjedhjet lokale
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 08-08-2003, 11:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •