Alienated hahahah breh xhi ke kallxu.
Nuk krahasohet Rama me Atillen pasi kane shum kodra, te pakten Rama ka pak kariere politike gje qe i mungon Atilles.
Alienated
Une kam hequr dore nga debati me disa prej ketu, vecanerisht disa qe jane regjistruar me 200 emra dhe bejn debate qe nuk duhet te vleresohen aspak.
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Jo jo - nuk krahasoja Ramen me Atillane, thjeshte krahasoja te dyja situatat. Dmth s'eshte kushedi ca problemi fakti qe Atilla Rexhepi eshte drejtor i spitalit, ai mund te kandidoje per kryetar komune. Thashe qe Edi Rama kerkoi votat per t'u bere kryebashkiak (jo thjeshte nje pozite drejtori ne spital), dhe se shpejti do kerkoje te behet dhe kryeminister.
P.S. Me kane sugjeruar disa antare, por edhe moderatore qe mos lodh trurin duke i dhene pergjigje ketij budallait, por une jam shpirt mire dhe s'e le te vdese budalla. Do e mesoj dicka.
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Edhe pse thon qe duhet dhen rasti qe disa njerez te tregojne veten ne politike pozicione apo cka do qofshin ato, une per vete mendoj qe Atilla nuk eshte person i duhur per kandidat (edhe pse gati se nuk e njoh aspak) ndoshta ekziston akoma ndonje person me adekuat per kete post gje qe mendoj se ndonje njeri me mė shume ndikim ne elektorat do ishte zgjedhja me e mire, per secilen do parti.
(Pasi eshte forum publik dhe ndoshta ndoshta nuk interesohet politika aspak per keto shkrime per kete gje edhe une nuk lodhi koken aspak per debate te tilla, pasi nuk duhet bazuar ne shkrime te x-personave te fshehur mbas nje emri dhe mbas nje kabllo kompjuteri, kurse ne anen tjeter ndjellin urjetje ofendime dhe shume negativizem neper debat) keshtu qe nuk duhet lodhur koken aq shume..
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Vec mos me fol per nivelin e disktutimit, se demek cfar kulture kuedi cka, vet e nise me ofendime... une te thash vetem SHAH MATT, ti nise me disa fjale te tjera...
Krijoni Kontakt