Per ty engjellushe
Per ty engjellushe
PREMTIMI I KRYETARIT BEJTA DHENE NE FSHATIN SIMNICE BEHET REALITET
Nė fshatin Simnicė pėrfunduan punėt pėr shtrimin me pllaka begatoni, tė rrugės nė oborrin e shkollės11 Tetori, nga rruga kryesore e deri tek hyrja e shkollės.
Rruga qė ėshtė ndėrtuar ėshtė 150 m², ndėrsa vlera e investimit ėshtė mbi 3 mijė euro, kurse investitor ėshtė Komuna e Gostivarit.
Ky ka qenė njė premtim i dhėnė nga ana e Kryetarit tė Komunės sė Gostivarit, z. Nevzat Bejta, i cili gjatė muajit dhjetor tė vitit tė kaluar vizitoi fshatin Siminicė, bashkė me Kryetarin e Bashkimit Demokratik pėr Integrim, z. Ali Ahmeti. Qėllimi qė kjo rrugė shtrohet me pllaka begatoni, ka qenė qė tė punėsuarit dhe nxėnėsit e shkollės 11 Tetori nė fshatin Simnicė, tė mos kenė vėshtirėsi kur tė lėvizin nėpėr kėtė rrugė, ku mė herėt gjatė reshjeve tė shiut ėshtė shkaktuar baltė.
Ky ėshtė investimi i parė pas 60 viteve nga ana e komunės qė i bėhet, fshatit Siminicė, tha njė banor i kėtij fshati.
Zonjush truvogel, i bejsh antimarketing DUI-t, sepse DUI ka thene shum premtime kjo qe thua ti ka qene nevoje jetesore per banoret e kesaj ane nuk eshte ndonji pun e madhe te shtrohet puna, cka do te beje DUI me premtimin e 100.000 punsimeve. AJo eshte merendesi sa per rruge te shtruara me bekaton nuk keni mbet per tu lavdruar. Mendoj se ka shum me teper pun per te bere.
club me fal vllai i dashur se me dukesh se je shum bdi-st ppo per ato komun qe te vinka keq qe jan ne ate gjendje komuna e struges dhe e dibres siq tha zotrote po qeverisen aktualisht nga kryetar te bdi-se dhe ja sa kan mbrri ata un nuk jam me as njeren parti prej tyre as me bdi-ne e as me pdsh-en por thjesht po ju tregoj se vet jam nga struga struga qyteti turistik qe nuk ka infrastruktur qe nuk ka nje ujsjelles per te pir uj qe nuk ka rruge qe nuk ka ndertuar as edhe nje gje qe e ka len liqeni ne nje gjendje tmerri kto jan pra arritjet e te dya partiave dhe qe po bejn vetem prralla ne kurriz te popullit dhe qe din te vrasin njerz dhe patriotat shqipetar ne struge kete po e di dhe me fakte po ju a jap zoterin
keto zgjedhje i mer 70% bdi
te tjerat do i takojn bdsh
pdsh do e humb komunen e vetme qe ak sarajin
ME fal, po me ke keq kuptu, aj oqe thash une ishte se: Vajzushi i nderuar Urtesa, i ben anti marketing BDI-s, rruga e shtruar e nje fshati nuk mund te krahasohet me 100.000 punsime qe premtoi BDI-ja dhe qe ska shanca te realizoje kete. RRuga eshte nevoje jetsore, tamam puna mos e bente edhe kete, (se tjera sende hic e ma hic sen beje DUI).
Urtesa
NEse DUI ka nis te realizoj premtimet kur do nise te levize dicka ne favor te shqiptarve,. KUR???
Pershendetje. Nuk e di prej nga pershtypja se jam "BDI-ist". Asnjehere ne jeten time, nuk kam qene, aktualisht nuk jam, dhe nuk besoj se do te jem anetare i ndonje partie politike. Ato qe i kam thene, jane thjesht mwnyra se si une i shoh zhvillimet dhe ne Maqedoni. E kam thene edhe une se me vjen keq qe Struga eshte ne ate gjendje, por realitetin duhet ta pranojme, nme menyre qe te fillojme punen per ndryshimin e atij realitetit te hidhur.
Te nderuar bashkeqytetar te Gostivarit, besoj se sikur une edhe ju shumica i keni te fresketa plaget dhe dhimbjet qe i perjetuam pikerisht si pasoje e politikes naive te ketij psikopati, i cili sot e kesaj dite nuk ju kerkoi falje apo se paku ti vizitoj familjet e martireve qe rane per flamur.
Une mendoj se ki person ende nuk eshte pjekur si njeri e pastaj si politikan.
Fjalimet qe i mbante per te nxehur masen e popullit, e pastaj ata i la ne balte mund ti mbaj cdo politikan i thjeshte.
Eshte ki person i cili thoshte se shuplakes do ti pergjigjemi me shuplake, e pastaj la popullin ne meshire te Zotit, e para gjykates mohonte fjalimet e veta.
Ja degjoni me vemendje nje fjalim te 97tes dhe ju le ne ndergjegjen tuaj te gjykoni se nese doni edhe njeher te na perseritet nje tragjedi e tille.
Kush mendoni se do te jen kandidat per kryetar te komunave Cair, Saraj, Tetove, Gostivar... nga partia qe eshte nismetar Imer Selmani?
Krijoni Kontakt