Pershendetje te gjithve mbare botes
Jam lindur dhe rritur ne Tirane shkollen e kam mbaruar tek 11 janari ose me vone Dora D'istria e me pas Petro Nini Luarasi e merrni me mend ne c'lagje jam rritur.
Me pelqen shume te lexoj e te shikoj filma te rinj , hobi kam sportin, kercimin dhe udhetimet. Jeta ime noton ne ujra te qeta jam optimiste jam gazmore dhe e gjalle.
C'do njeri ne jeten e tij ka kaluar shume peripeci por mua nuk me pelqen te tregoj per to dua qe miqve te mi tu tregoj vetem gjera te bukura qe te argetohemi se bashku.
Po ju tregoj nje anektode keshtu do te kuptoni se c'sens ka jeta per mua.
Njehere nje burre shkon te mjeku dhe i thote shume i shqetesuar.
- Doktor une nuk pi alkol, nuk ha ushqime me yndyre, nuk tymos, nuk bej as seks dhe as mishin nuk e ha. A do mundem une doktor te rroj 100 vjet?
- Te jetosh 100 vjet, per te bere c'fare? - ia kthen doktori.
Jetes i shoh gjithmone pozitivitetin hallin e shoh me ironi
E nesermja a vjen a s'vjen
ndaj s' vlen per ta menduar
e sotmja shpirtin po ma bren
se pak e kam jetuar
Kam lexuar shume dhe lexoj, anektodat di ti interpretoj bukur
vargjet dhe ironine i perdor ne momentin dhe vendin e duhur
kjo eshte arma ime me e forte. Gjerat i quaj me emrin qe kane keshtu e
shoh realitetin ne sy nuk pelqej te genjehem.
Jam shume e re per tu plakur me pelqen kontakti me njerzit dhe debatoj me
shume kenaqesi. Ah edhe nje gje me pelqen shume te me perkedhelin dhe di te
perkedhel mire.
Nje anektode te fundit ma beni hallall por me pelqejne.
Njeri shkonte shpesh ne nje restorant luksoz i veshur shik dhe i shoqeruar gjithmone nga dy femra yje nje bionde e nje brune te tre zbrisnin nga nje makine shume luksoze.
Hynin ne restorant gjithshka e perkryer dhe ky zoteria porosiste gjithnje per te pire dhe 30 pjata me pilaf
kamarieri i gatshem ia sillte menjehere vere te shtrenjte dhe 30 pjata pilaf
Zoteria nxirrte nga xhepi i xhaketes nje zog te vogel i cili shkonte tek pjatat e orizit e i hante te gjitha e merrte zogun e fuste perseri ne xhep e largohej me dy
femrat e bukura.
Per cdo dite e njejta gje ndaj nje dite kryekamarieri i restorantit nuk iu durua dhe e pyeti
- Si ka mundesi qe per cdo dite ben te njejten gje pastaj ku e ke gjetuar ate zog
aq te pangopur?
- Histori e gjate - ia kthen zoteria.
- Te lutem ma trego jam shume kurioz - i thote tjetri.
- Njehere u gjenda ne shkretetire duke ecur gjeta nje llampe magjike e mora e hapa e prej saj doli nje xhind. xhindi i madh me falenderoi qe e clirova dhe me tha te kerkoja tre deshira ai do mi realizonte. E une i kerkova:
1- Te jem shume shume i pasur dhe ai ma plotesoi ja pse vishem mire e kam makina luksoze .
2- Dua te kem gjitnje ne kahet e mi dy femra shume te bukura nje bionde e nje brune, ja pse me sheh gjithmone me to ai ma plotesoi kete deshire.
3- Dhe se fundi dua te kem nje "ZOG........." te pangopur. Por o vella ketu xhindi nuk me kuptoi.
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
hej forumista gjithe boten dashuroj
o njerez castet ikin une nuk kam faj
nje jete te vetme kam ndaj dua ta jetoj
gjithshka iu fal vec buzeqeshjen per vete do ta mbaj.
Argetim te mbare te gjitheve
Krijoni Kontakt