Mirmbrema te gjithve.Une jam e re,me sa duket.Erdha kendej nga anet tuaja,tu pershendes o te uruar.E te futem me kembe te djathte qe te me vije mbare ky forum.Qe thoni ju,une jam ajo qe lexoni,po me emer cik me ndryshe.He se s'esht kaq e veshtire!Jam e re,e bukur shume si lule,po mbi te gjitha jam modeste.

Ne pergjithsi jam e kendshme,po lodhem shum dhe pastaj filloj te behem e bezdisshme.Jetoj jashte,sa jashte tani mos pyesni,se nuk e them.Ka raste qe shkoj edhe ne shkolle,po kur me teket,se jam ca dembele.Pak mo,pak.
Meqe ra fjala,kisha edhe nje te fejuar une,qe donte te martoheshim,po ndenja e mendova ca ,dhe thash me mire keshtu e lire.Me ate nuk jemi ndare jo,se me ka si yll,po nuk e kam me te fejuar.Te shtoj ndonje gje tjeter?
A po.E gjeta forumin nga nje mikja ime,qe ka ca vjet qe nuk futet.
Degjoni,une jam midis 20 dhe 30 vjec.Kam lindur diku aty midis shkurtit dhe qershorit,po kur me saktesi,mos pyesni,se do ju genjej.Nje eshte e sigurte.Linda te shtunen,ora 12 ne 1.
Punoj shume keto kohet e fundit,se me ka hyre krimbi i parase.Meqe na kapi kriza,[pika krizes!sikur ishim me mire ne]vendosa te blej nje shpi mo,te gjendet,per kohe krize.
Kaq se u lodha.
A po!meqe u kujtova.Mirese ju gjeta!

Krijoni Kontakt