Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Ajo qe i ka bo Manchesteri ,Bayernit nuk harrohet ,por e shof qe edhe ti nuk e paske harru....e kam par ate ndeshje dhe ne fund kam bertitur aq shum ,sa me ka ik zoni 1 jav ,se Bayerni kujtoji se boni gol Mario Basler dhe fitun ,por ndeshja vazhdon deri sa ti bjeri bilbilit arbitri,qe kshtu hengren golat ne fund , nuk ja priste menja Bayernit qe do ndodhte kjo
Bayerni ti harroj edhe 120 minuta te ket ne dispozicion nuk ben gol.....dhe me ke???? me Barcelonen
![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
ahahahahah, paskemi shpresa te medha ne
Ajo qe i ka bo Manchesteri ,Bayernit nuk harrohet ,por e shof qe edhe ti nuk e paske harru....e kam par ate ndeshje dhe ne fund kam bertitur aq shum ,sa me ka ik zoni 1 jav ,se Bayerni kujtoji se boni gol Mario Basler dhe fitun ,por ndeshja vazhdon deri sa ti bjeri bilbilit arbitri,qe kshtu hengren golat ne fund , nuk ja priste menja Bayernit qe do ndodhte kjo
Bayerni ti harroj edhe 120 minuta te ket ne dispozicion nuk ben gol .....dhe me ke???? me Barcelonen
Angela Merkel do ju beje gol juve hahahah
harrova te shtoj o qika bules, neser kur te hyje barcelona ne allianz arena do te habiten duke e par stadionin, se jan mesu me loz me stadiume si ne prishtin hahah![]()
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
hahahahahahhahahah barca kur te ndertoj ne toke nje stadium si allianz arena, bayern ne qiell do e ndertoje njo
Eshte pikerisht e kundertana ksi sadiume si alianz arena barca bon stervitje .
katunare, po ju jeni msu me stadiume te spanjes, sjeni kon ne allianz arena me pa ku ka mrri teknika![]()
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Po ik more fshatar me gjith ate Stadium qe keni ju....mir e tha dhe ky FcBrC me lart ...qe Barcelona bon trening me kto stadiumet qe jan ktu
......neser nja 4 gola prap do i hani
..hahahahahha
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Krijoni Kontakt