Loja do jete shume e forte, por masi jam tifoz i Chelseat besoj apet se do te kalon.
Loja do jete shume e forte, por masi jam tifoz i Chelseat besoj apet se do te kalon.
Uroj dhe shpresoj te kaloj Liverpool ne gjysmefinale pasi qe e du edhe ket klub , kuptohet sa Reali jo, amo e meriton me desht se dhuron emocione te papara dhe sikur te ishin ne gjysmefinale me Barcen do ishte ndeshje e trent .
Ndeshje e vėshtirė kjo. Kam dėshirė tė kualifikohet Liverpool, pasi dua nė gjysėmfinale tė pėrballet me ne.
#VamosArgentina
Votova per Liverpoolin duke pare qe Chelsea mezi arriti kualifikimin ne ndeshjen paraardhese. Juventusi me 10 lojtare e vuri perpara dhe perpak desh i kushtoi edhe kualifkimin. Megjithate, kualifikim mbete i hapur per te dyja ekipet.
Normal qe Votova per LFC,Sepse Njeherish jam dhe Tifoz i Flakt i LFC-se.
Sa i Perket Ndeshjet do te Jet Veshtir,por nese luajm me Vullnetin qe Kem Nuk do ta kem Veshtir...
LFC`(L)
You'll Never Walk Alone
edhe une mendoj se Chelsea do te shkoj ne qerekfinale
dhe do jet derbi i vertet mendojse chelsea do fitoj me nje resultat shumte ngusht
Jam tifos i cheelsea shum i madh dhe e adhuroj kete ekip dhe besoj ne kete ekip
dhe shpresjo qe nuk do me zhenjej as ksaj here.
Chelsea the best club
Me rrespekt
KoLinK
si nje tifoz i flakte i Liverpulit, shpresoj qe ata kalojne.
Por edhe sikur te isha nje naiv i futbollit me lojerat qe kane treguar se fundi reds-at do te mendoja qe chelsea nuk ka shanca.
Froca Liverpul.![]()
Kjo eshte nje nga ndeshjet me te lehta Qe i ka rene ndonjehere LIverpoolit.... Ne Liverpool behet feste... Kur u hodh Sorti dhe ju ra Chelsea ato u hodhen perpjete sepse e Siguruan Gjysem Finalen...
Cfare nuk em pelqen ne Championsleague..Ehste hilja qe bejne Gjyqtaret...Chelsea KURRR nuke rreh dot Juventusin me fuqite e vete... Prandaj duhej te nderhynte gjyqtari.... LIVERPOOL - JUVENTUS DO ISHTE FINALE E PARAKOHSHME ..Kjo eshte ndeshja me kot e Cerekfinaleve pasi dihet pa diskutim fituesi Qe eshte Liverpooli
Liverpool kalon ne 1/2 finale