Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 30
    i/e regjistruar Maska e Pisani
    Anėtarėsuar
    11-07-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    14

Mos u habisni me madheshtine time. :)

Qe thoni ju une jam Pisani(emrin e vertete s'e them se e kam shume te bukur dhe kam frike mos ma merrni).

Tani duke studiuar vete origjinen e nickut tim do te kuptoni se aktualisht jam ne Pisa te Italise por diten e pare qe dola ne drite me nxorren nga materniteti i famshem i DURRESIT. Si durrsak qe jam vdes per pak uje te kripur dhe me u hallakat gjithe diten. Pervec ketyre dy gjerave kam nje pasion te tmerrshem per basketboll (i bej thirrje orionit ta bejme nje loje tek e tek) dhe per vajza si te gjithe meshkujt.

Ne Pisa vazhdoj per informatike dhe jam nje nga kokat e te ardhmes se MACROsoft-it (mos e ngaterroni me ate firmen e Bill Gates qe nuk me kujtohet mire emri).

Tani per tani kaq do ju them. E le te hapur pyetesorin se e di qe shqiptari e ka fiksim te pyesi dhe per kete ju pres me padurim.

Pensioni eshte nje pension qe i jepet pensionistit per pension..... Prandaj o popull mos dilni asnjehere ne pension.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    43
    Erdhe dhe ti mer pis ne kete forum. Po shyqyr qe tu mbush mendja se je kokderr i keq.

Gocaaaaaaaaaaa hajde hidhuni perpjete ketu se eshte shakaxhi i madh dreqi.

Pisano shnet vlla dhe ia kalofsh mire. E bo prove mos me kalu ke une se te cova ndonje virus (kot gjasme) dhe te shkaterroj trute.

shtrige..e..mire Maska e prettyshkodrane
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Vendndodhja
    larg shkodres
    Postime
    157

hiiiiiiiiiiii

Mireserdhe ne forum..pisano.....pse mer dreq kaq emer te bukur ke.........Na e thuaj tja veme kalamajve ..................lol
    Pse mor erushi ka italia cuna me te mire se ti..........
    (ja vlen ky cuni,pasi ti sna e var) hahahahhahahaha
    SA HERE LARG TEJE DO JEM
    GJITHMONE NE ZEMER DO TE KEM
    NESE DO KEM CA PIKA LOT NE SY
    DIJE SE ATO JANE LOT MALLI PER TY....

. Maska e elda
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    turqi
    Postime
    569
    pershendetje

Edhe une te uroj mireseardhjen mes nesh.

bye bye

Anėtarėsuar
    11-07-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    14
    hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Miresetegjeta ne forum ...prettyshkodrane(mu bone gishtat me kallo duke te shkrujt emrin ).Jooooo mi.Pse emrin tim do ti vesh kalamajve ti.Don ta mushesh Shkodren me emra te bukur ee .Ej po sa te mira jeni ju shkodranet(dmth ti se te tjera nuk njoh).Nejse edhe une gjyse shkodrani jam.Hajt tani se shkrujta shume dhe u bona i bezdisshem.Ciaaaaaaaaaoooo.
    Pensioni eshte nje pension qe i jepet pensionistit per pension..... Prandaj o popull mos dilni asnjehere ne pension.

Audio Engineer Maska e KACAKU
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    599
    Une fjalet e teperta i barazoj me zero,kurse kur vendoset foto,eshte njesoj si te vendoset nje 1 perpara zerove

MiStReCe^BR Maska e KaMeLaaa
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    FoRuM hihihi ;)
    Postime
    184
    hi Pisani.

Mirese na erdhe si fillim por nje gje kisha une. Ate madheshtine tende spo e shohim akoma . I bashkangjitem mendimit te komshies Kacakut ... take care ...bye bye....

p.s. madheshtine mos harro se po presim ne

Po, dhe Hana do t'a dije
    Edhe Dielli do t'ket pa
    Se per qark ksaj rrokullije
    Si Shqypnija 'I vend nuk ka

Anėtarėsuar
    11-07-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    14
    Mire e keni ju po tani s'kam ndonje foto te hajrit se nuk kam bere shume ketu.Keshtu qe Kacako s'kam ca te bej po do detyrohesh ta ruash ate njeshin per kur te kthehem nga Shqiperia vetem se nuk do te mjaftoje vetem nje njesh(aman po zero mos me le deri atehere).Edhe ty KaMeLaaa te pershendes dhe ate madheshtine do ta shohesh me kalimin e kohes(jam 1.83 i gjate)

P.s he mos harroni asnjehere qe kush i ben gropen shokut bie shoku brenda(kot kjo po s'dija si ta mbyllja).

S.Mod. i dikurshem Maska e Orion_DYRRAHU
    Anėtarėsuar
    18-04-2002
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    432
    Apapapa, shume shtatlarte qeka ky cun. Mere me men c'i punon koshit, e han me dhome...

Anėtarėsuar
    11-07-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    14
    Hajt mo edhe aq i gjate nuk jam po qe e haj koshin me dhome e haj(kur zmontohet edhe e ulin ne toke).Ca ti boj qe ike shpejt ti nga Durresi dhe sme ke pa mua duke lujt.Nejse me thane te drejten me ka marre malli me bo nje ndeshje kampionati basketbolli e te shpreh talentin tim.

P.s Sa me preve mer burre se une e masha veten per te gjate .

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Klubi i Milanistave 4
    Nga Asteroid nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 150
    Postimi i Fundit: 26-02-2004, 10:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •