Postuar mė parė nga Tironcja_BLN po pi nji aulin mi ato jan te mira...po prevoje ti shpresoj te bej mire ajo PAN 400 ahahah keshtu sic e kam nis une do i mar ilacet me rradhe dhe perfundimi do vdes e helmuar nga ilacet ahahaaha do doja qe te me benete efekt kjo PAN 400 ( keshtu nga emri duket si droge )
Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.
Postuar mė parė nga Uarda-1 ahahah keshtu sic e kam nis une do i mar ilacet me rradhe dhe perfundimi do vdes e helmuar nga ilacet ahahaaha do doja qe te me benete efekt kjo PAN 400 ( keshtu nga emri duket si droge ) qyqaaaaaaaa mi droge pupupu e po me mire do behet hahahaha
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Postuar mė parė nga Tironcja_BLN qyqaaaaaaaa mi droge pupupu e po me mire do behet hahahaha ahahah po mi po me mire do behet se ajo ngeli pa provuar ahahaha po me duket se do kete efekt se te con ne ate dynja dhe te sjell prap
Postuar mė parė nga Uarda-1 ahahah po mi po me mire do behet se ajo ngeli pa provuar ahahaha po me duket se do kete efekt se te con ne ate dynja dhe te sjell prap Qfare ke ti moj kshtu e padisponuar e? OO po du qkas mos..?
Postuar mė parė nga xhamia Qfare ke ti moj kshtu e padisponuar e? OO po du qkas mos..? cte kem mo xhamia? me duhet nje agopunture me gjilpere per fshesa ne koke ndoshta qetesohem
Postuar mė parė nga Uarda-1 cte kem mo xhamia? me duhet nje agopunture me gjilpere per fshesa ne koke ndoshta qetesohem hajde se i kam gati hahahahha kush te ka nervozuar moj ??
Postuar mė parė nga xhamia hajde se i kam gati hahahahha kush te ka nervozuar moj ?? provimi qe kam neser ne matematike sa do doja qe mos egzistonin provimet o zot qe te qe cdo gje me e thjeshte
Postuar mė parė nga Uarda-1 provimi qe kam neser ne matematike sa do doja qe mos egzistonin provimet o zot qe te qe cdo gje me e thjeshte kuuu ne matematik po qahesh oo ku me marr me pas provime te matematikes mer .....thash mos ke ndoj send me keq hahahahha ne cilen matematik ke me hy??
Postuar mė parė nga xhamia kuuu ne matematik po qahesh oo ku me marr me pas provime te matematikes mer .....thash mos ke ndoj send me keq hahahahha ne cilen matematik ke me hy?? si ne cilen matematike re? se se mora vesh fare ca me the? po ca te duket matematika ty fushe me lule?
Postuar mė parė nga Uarda-1 si ne cilen matematike re? se se mora vesh fare ca me the? po ca te duket matematika ty fushe me lule? nuk di e ke matematiken e shkolles se mesme apo ne fakulltet . Ne fakulltet varet prej drejtimit sepse i ke te ndara matematikat , psh une i kam 3 matematika te ndryshme . Po asnje nuk eshte me e mir se matematika moj
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt