ahhahaahhahhahahhahahahahahahhahah
sa qesh me kto dy nalt
lart elbasaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
ahhahaahhahhahahhahahahahahahhahah
sa qesh me kto dy nalt
lart elbasaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
Nuk është puna vetëm ke Sporti. Gjithkund ku shef të mbyt injoranca. Biles cdo forum e nen-forum e ka nga nje budalla të vetin. Problemi që po hasim tani është se injorantët po shumohen si viruset e po përhapen në të gjithë forumin. Se kam pas dit që injoranca është ngjitëse...
Unë them ti caktohet secilit nga një forum ku të marri pjesë nëse nuk përjashtohen, sepse po të bëhen 2-3 bashkë në një vënd hajde merru pastaj.
Ju këshilloj të mos debatoni asnjëhere me injorantët, sepse do tu ulin në nivelin e tyre edhe do tu mundin me eksperiencë.
Ndryshuar për herë të fundit nga OO7 : 20-03-2009 më 08:14
Injorante nuk jane ata qe komentojne,por ata qe i lexojne ato komente e aq me teper vazhdojne temerren me to,prandaj leri njerezit te shprehin mendimin e tyre.E jotja eshte qe tbesh klasifikimin dhe shpalosjen e temave aty ku e gjene veten!!!
Ashtu siç jam,ashtu shoh!!
hehehehe **** MAchester and Inter Too
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
e si mund te zhduken injorantet . sa me injorant te jesh aq me i zgjuar te duket vetja , perzgjedhjen duhet ta beje vet pjesemarresi
Do ja shtoj edhe nenforumet fetare sepse aty eshte parajsa e tyre , aty ka me shumic injorant![]()
Per mendimin tim ky forum duhet pastruar sepse ne kohet e fundit eshte stermbush prej tyre .
Mendoj që kjo cështje duhet të bëhet prioritet. Virusi po përhapet.
Përgjigjen e ke marrë tek tema ku ke aplikuar për moderator!
Jeta ime, mban emrin e saj..
Krijoni Kontakt