Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 41
    i/e regjistruar Maska e Reschen
    Anëtarësuar
    07-12-2008
    Postime
    450
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    keto komente qe po shoh me siper deftojne se sa pak interes paska per te njohur trevat Shqiptare; perpos kesaj, shpotia ekzibicioniste e keqeson me tej kete gjendje ...

por qe te kthehemi tek Mirdita, ajo eshte treve e famshme ... ka traditat e saja, ne veçanti kulturore ...perben nje entitet kulturor, teper i pasur ...

nuk i njoh qellimet dhe programin e korifejve per rikthimin e Mirdites ne kufijte e saj "natyrore", por nje gje eshte e qarte: pushteti vendor, per nga detirat e pergjegjesite, e ka me kollaj dhe i ploteson ato me mire kur kufiri administrativ perkon me ate kulturor ...

qe thoni yve, Mirdita, ashtu si disa zona e treva te tjera si Laberia, Martaneshi, etj, perbejne ate qe konvencionalisht quhet HEARTLAND i Shqiperise "natyrore" ...

keshtu pra, te dashurit e mi ...
    Po te pyesesh shqiptare nga Shqiperia e mesme per te mos folur per ata qe jane nga Shqiperia e jugut, nuk e dine se ku bie Rresheni apo krahina e Mirdites. Disa bashkmoshatareve te mi qe i kam njohur gjate kohes qe isha emigrant ne Greqi, kur u thoja se jam nga Mirdita ata me thonin se Mirdita si krahine i takon me qene andej nga Tropoja ne kufi me Malin e Zi dhe Kosoven. Jo pak rralle me ka ndodhur te ndihem keq kur nuk ja kishin idene se ku bie qyteti i vendlindjes time i cili nuk eshte shume i vecante dhe i ndryshem nga qytete te tjera te Shqiperise. Kete e shkruajta sa per te deshmuar se sa pak e njohin vendlindjen e tyre shqiptaret.
    Tani qe po ndertohet autostrada Durres-Kukes-Morine besoj shtohet edhe interesi i shqiptareve per te njohur Shqiperine e veriut.

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Citim Postuar më parë nga gjethplepi Lexo Postimin
    Po te pyesesh shqiptare nga Shqiperia e mesme per te mos folur per ata qe jane nga Shqiperia e jugut, nuk e dine se ku bie Rresheni apo krahina e Mirdites. Disa bashkmoshatareve te mi qe i kam njohur gjate kohes qe isha emigrant ne Greqi, kur u thoja se jam nga Mirdita ata me thonin se Mirdita si krahine i takon me qene andej nga Tropoja ne kufi me Malin e Zi dhe Kosoven. Jo pak rralle me ka ndodhur te ndihem keq kur nuk ja kishin idene se ku bie qyteti i vendlindjes time i cili nuk eshte shume i vecante dhe i ndryshem nga qytete te tjera te Shqiperise. Kete e shkruajta sa per te deshmuar se sa pak e njohin vendlindjen e tyre shqiptaret.
    Tani qe po ndertohet autostrada Durres-Kukes-Morine besoj shtohet edhe interesi i shqiptareve per te njohur Shqiperine e veriut.
    Me këtë historinë që tregove më kujton historinë e një mikut tim Mirditor (kishte ardhur këtu në USA për specializim nga ministria e brëndëshme).
    Në bisedë e sipër me një koleg e pyet ai se nga është, dhe ky i thotë nga Mirdita e Shqipërisë dhe se me punë është në Kryeqytet në Tiranë.
    Po sa larg është Mirdita nga Tirana i thotë?
    70 km, diku rreth 40 milje në vijë ajrore i thotë ky.
    Oh i thotë ky Amerikani, shumë mirë, lum si ti. Shkon natë për natë në shtëpi.
    Ndërsa unë e kam 1500 milje (diku 2500 km) dhe shkoj një herë në dy, tre ditë.
    Po po i thash tha tunda kokën dhe po buzëqeshja hidhur me veten....

Shpresoj që tani Shqiptarët të ndjehen më pranë njëri tjetrit!
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

Anëtarësuar
    07-12-2008
    Postime
    450

Tubimi ne Rreshen: Mirditoret jan pro rikthimit te Mirdites ne kufinjt e saj natyrale

Per zanatin e te punuarit polic apo nje detyre ne ministrine e brendshme dhe spiun apo nje detyre ne sherbimin informatik kombetar, ka shume mirditore qe jane shquajtur dhe shquhen ne menyre te vecante. Keshtu i thoshte pak a shume Nafiz Bezhani nje historiani mirditor disa vite me pare. Ne fakt kjo eshte e vetmja alternative(pozitive, tregon se shumica e mirditoreve i neshtrohen shtetit dhe ligjit) per ta pasi keshtu u gatuan ata njerez dhe po gatohen te tjere. Si perfundim desha te thoja se nuk mundi te dale nje mirditor i paprekur nga ky lloj zanati e te flase gjera me te mira se ato cfare degjojme dhe lexojme. Kot nuk thuhet qe barcaletat me polic jane me populloret ne Shqiperi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Reschen : 23-03-2009 më 15:01 Arsyeja: korrigjim

Anëtarësuar
    07-12-2008
    Postime
    450
    Ne fakt kjo eshte e vetmja alternative(pozitive, tregon se shumica e mirditoreve i neshtrohen shtetit dhe ligjit) per ta pasi keshtu u gatuan ata njerez dhe po gatohen te tjere. Si perfundim desha te thoja se nuk mundi te dale nje mirditor i paprekur nga ky lloj zanati e te flase gjera me te mira se ato cfare degjojme dhe lexojme. Kot nuk thuhet qe barcaletat me polic jane me populloret ne Shqiperi.
    Meqe Shqiperia eshte vend i botes se trete domethene me nje ekonomi shume te dobet(mbahen familjet shqiptare dhe jo shteti, me shume ne kembe me dergesat e parave te emigranteve qe punojne jashte Shqiperise ), puna me e kerkuar ngelet dhe eshte ajo te veshurit polic. Nuk eshte ndonje cudi kjo qe po shkruaj pasi keshtu ndodh ne vendet e botes se trete......

Anëtarësuar
    07-12-2008
    Postime
    450

Tubimi ne Rreshen: Mirditoret jan pro rikthimit te Mirdites ne kufinjt e saj natyrale

Nje rruga e re e therritur "Rreshen" ne Kamez te Tiranes ben optimiste drejtuesit e websajtve te www.mirdita.net dhe www.mirditaonline.net te mos behen te ndjeshem per mbarevajtjen e websajteve te tyre duke shpresuar se nje dite mirditoret do ta gjejne veten ne qytetet kryesore te vendit si ne nje enderr qe sheh njeriu gjate nates.
    Dy websajtet qe pasqyrojne Mirditen, historine e saj, kulturen, zhvillimin social dhe ndryshimin e saj tashme nuk funksionojne me. Arsyet jane te veshtira per tu kuptuar por nje gje eshte sigurte, ata qe akoma banojne ne Rreshen dhe fshatrat e Mirdites do te duken si zogj ne guacke qe nuk pranojne te thyejne levozhgen e te dalin prej saj edhe pse nena e tyre i ka ngrohur mjaftesisht deri ne fazen qe ata duhet te dalin prej saj.
    Para disa muajsh websiti i mirditaonline.net mbyllet pa sqaruar anetaret dhe vizitoret e tyre, duke mos dhene pergjigje se perse nuk funksionon me. E vetmja faqe qe shihet akoma edhe sot, eshte ACCOUNT SUSPENDED, please contact hosting administrators for assistance.Ky websit permbante informacion te mjaftueshem dhe interesant nga te gjitha fushat deri ne intervistat aktuale qe u jane marre intelektualeve te ndryshem te cilet banojne ne Shqiperi por edhe vende te ndryshme te botes. Forumi funksiononte shume mire edhe pse kishte pak anetare aktive. E njejta gje ndodhi edhe me websitin e mirdita.net duke pare vetem nje faqe te bardhe me disa shkronja anglisht ku shkruhej Account Suspendidme ndryshimin e vetem qe forumi i ketij websiti nuk funksiononte dothemene ishte inaktiv.
    Atyre anetareve qe ishin aktive dhe qe jetojne ne Shqiperi u kishte humbur durimi dhe u verente nje nervozizem ne pergjigje gjate diskutimeve te tyre me forumista te tjere.
    E vetmja faqe qe qendron e pambyllur dhe eshte aktive deri ne keto momente qe shkruaj eshte websiti i bashkise Rreshen. Shpresojme qe ky websit do te funksionoje dhe nder te tjera do te marrim ndonje lajm aty me se shumti per rrugen qe po ndertohet Durres- Kukes.
    Websitet nuk mund te mbyllen kaq lehte pa dhene shpjegime sepse injoron vizitoret dhe ánetaret e tyre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Reschen : 07-05-2009 më 14:46 Arsyeja: shtese ne postim

Anëtarësuar
    07-12-2008
    Postime
    450
    Para se te shkruaj disa fjale per nje tubim tjeter te rradhes dua te shkruaj dhe nenvizoj dhe detaljoj ato cfare mendoj une dhe qe kam analizuar nga artikuj te ndryshem qe kam lexuar ne lidhje me kete tubim qe kam postuar megjithese shume prej anetareve pjesmarres ne kete teme nuk paraqiten dicka konkrete ne lidhje me kete tubim qe meritonte te lexohej.Gjithsesi...
    Dua qe me kete postim te paraqes dhe te mos mohoj punen e atyre mirditoreve qe kerkojne te kthejne Mirditen ne kufinjte e saj natyrale. Arsyet perse ky tubim eshte bere dhe ku moren pjese intelektuale te ndryshem jo vetem nga Rresheni dhe Mirdita si rreth por edhe nga administrata e rretheve fqinj, te le te kuptohet se qellimet e saj nuk jane vetem etnike. Bashkimi i Mirdites ne kufinjte saj natyrale ndoshta do te thote nje deputet me shume ne parlamentin shqiptar dhe nje perkujdeses me shume per rrethin e Mirdites cka e ben kete tubim edhe politik. Gjithashtu nje faktor tjeter qe e ben tubimin te ligjshem dhe te pranueshem, eshte se Mirdita varet nga prefektura e Lezhes. A nuk mund te behet rrethi i Mirdites me kufinjte e saj natyrale, prefekture dhe qytetaret dhe fshataret mirditore mos te behen jabangji ne vendlindjen e tyre duke harxhuar ore te tera dhe shume para per problemet e tyre sociale duke u sorollature rrugeve te Lezhes? Tubimi eshte pra i ligjshem dhe nepermjet analizave te bera ka arsye per ta mbeshtetur kete tubim.
    Po per tubimin tjeter te rradhes duke mbyllur dy websajtet e mirdita.net dhe mirditaonline.net cfare mund te thuhet? Nga burime te njohura dhe te aferta qe di une, para se te mbyllej websiti i www.mirditaonline.net, mesova se afati i skadimit te ketij websiti i binte qe te ishte 26 marsi i 2009-s. Di qe ka pase dhe nderhyrje nga bashkepunetoret e ketij websiti, duke dhene idene dhe per te sajuar nje tjeter websajt me modern, me te qendrueshem dhe me te forte. Gjithsesi sot jemi ne mes te majit pra me 13 maj dhe u bene dy muaj qe ky websit qendron i mbyllur pa marre vesh se cdo behet me te ne te ardhmen. Ndonje lajmerim nuk kane vene as emaile nuk kane derguar ne posten elektronike. Po me websitin e www.mirdita.net cfare ngjau qe u mbyll para disa diteve? Mos valle ky websit i cili dukej gjysme funksional mezi priste te binte ne toke si fruti qe piqet? Nuk ma do mendja se ishte si fryt peme ky websit. Gjithesesi vazhdoj me mendimin tim per kete websit. Ajo qe me cudit me shume eshte se disa here pata shkrojtur tek Libri i Miqve te ky websit pra te www.mirdita.net, dhe nje rast "mu desh" ta marr neper goje "liderin" e bashkise Rreshen. Ndoshta edhe rreshensat kane filluar te behen militante te kryetarit te bashkise duke hequr cdo gje dhe fshire ato fjale qe "rendojne" mbi "liderin" e bashkise Rreshen. Cfare citova une nga takimi qe kryebashkiaku i Rreshenit kishte bere me disa punonjes te ministrise se Kosoves : Kjo sepse gabimisht për një kohë të gjatë politikat e mbrapshta bënë që të shpallnim vëllezër kinezët, ndërsa kosovarët miq. (lexojeni te plote artikullin e botuar te faqja zyrtare e bashkise Rreshen) Ndersa une shkrova se ne shqiptaret e Shqiperise etikojme shqiptaret e Kosoves si kineze duke e ilustruar me disa ndodhi te vogla. Sapo shkruajta keto fjale, te nesermen ne mbremje hapa internetin dhe doja te dija nese dikush me eshte pergjigjur asaj qe kisha shkruajtur. Por si perfundim kjo faqe nuk eksistonte me.
    Neqoftese tubimi i mirditoreve ne Rreshen te bere nga disa mirditas,eshte shume i drejte, ky tubimi tjeter te drejtuar nga drejtuesit e ketyre websajteve, perben tubimin e rradhes, te padrejte. Te pakten ky eshte mendimi im

Anëtarësuar
    07-12-2008
    Postime
    450
    Postova ketu per disa lloj tubimesh te bera e shkruajta dicka ne lidhje me keto tubime por nuk mund te rri pa shtuar edhe per nje tubim qe do ti vere mirditoret ne te ardhmen ne dileme ,ndoshta jo, ne lidhje me rrugen Durres-Kukes.
    Me mire do te ishte nje rruge automobilistike apo nje linje hekurudhore qe lidh Shqiperine me Kosoven?
    Projekti dhe ndertimi i rruges Durres-Kukes duket qe eshte ambicioz dhe eshte ne nivel kombetar dhe ashtu sic qindra shqiptare te tjere edhe une mezi pres te mbaroje kjo rruge. Ne fillim u magjepsa nga disa punime qe shiheshin nga rruga Milot-Rrubik-Rreshen dhe fjalen e kishte marre ushtria per nje pjese te kesaj rruge, nderkohe qe po kthehesha nga Tirana kur isha me pushime ne Shqiperi. Thoja me veten time sa gje madheshtore do te dale dhe cfare zhvillimi ekonomik do ti jape zonave ku do te kaloje autostrada. Sot e shoh me pak dyshim duke menduar se ndoshta do te ishte me mire qe ne vend te autostrades te ndertohej nje linje hekurudhore qe lidh zonen e veriut me kryeqytetin shqiptar dhe me Kosoven. Jemi mesuar qe cdo gje nga ai rregjim i kaluar 45 vjecar te quhet e keqe edhe pse ne te vertete ka pasur shume te keqija te medha. Por mbasi te shfryhemi me te keqijat e atij sistemi shtrojme pyetjen se cfare ngeli nga gjithe ajo piramide 45 vjecare. Hekurudha Milot-Rreshen-Milot funksiononte edhe pas 1992-shit. Ne tre drejtime shfrytezohej kjo hekurudhe: transport mineralesh, transpot te lendes drusore dhe transportin e njerezve. Ku ka me mire se keshtu. Gjithashtu kjo rruge hekurudhore u la pergjysme apo pa perfunduar nga sistemi i kaluar nderkohe qe po shtrihej ne drejtim te Burrelit dhe nje pjese e urave ishin montuar dhe rruga ishte hapur mjaftueshem domethene mjaftueshem per ti bere optimiste te gjithe banoret e atyre zonave ku kalonte kjo hekurudhe gjithashtu edhe qytetaret rreshenas e ata te burrelas.
    Por sikur kjo rruge automobilistike Durres-Kukes qe po ndertohet dhe eshte drejt perfundimit te mendohej me pare dhe te zevendesohej me me nje rruge hekurudhore qe lidh Milotin me Rreshenin dhe Rreshenin me Kukesin dhe Kukesin me Morinen? Zonat ku kalon tashme rruga automobilistike jane te pasura me minerale, pyjet kane filluar te behen te shendetshem pas masakrimit te tyre ne vitet e meparshme dhe shume banore te zonave te thella tashme jane dyndur drejt qyteteve ku kane pashaportizimin e gjithashtu ne vendet fushore.
    Linja hekurudhore Milot-Rrubik-Rreshen u prish dhe bashke me te u prish edhe ideja se kjo linje hekurudhore do te shtrihej drejt Burrelit. A u pyeten mirditoret se a jane dakort qe aty ku kalon hekurudha te kaloje rruga automobilistike?
    Perse duheshin shkulur shinat ku kalonte treni dhe perse ajo rruge u perdor per tu zgjeruar e per te kaluar autostrada? A protestuan qytetaret rreshenas dhe ata rrubikas per keto ndryshime dhe sa te informuar jane ata nga pushtetaret vendore dhe nga media? A mund te krijojne idene se duhet te informohen per te ardhmen e tyre dhe per planet qe behen nga qeveritaret pasi edhe vala e dyndjeve drejt fushave te Shqiperise dhe Perendimit po mbaron, shuhet?
    Sic e thashe me siper linja hekurudhore mund te shfrytezohej ne tre drejtime, pra transport mineralesh, lende drusore dhe transport njerezish. A i ploteson kushtet rruga automobilistike ne keto tre drejtime dhe a do te kushtonte kaq shume sa kushton sot kjo rruge qe po ndertohet. Ndoshta me keto para mund te ndertohej linja e plote hekurudhore Milot-Rreshen-Burrel dhe Milot -Rreshen-Kukes si dhe linjat hekurudhore ndihmese qe lidhin fshatrat me aksin hekurudhor kryesor

Anëtarësuar
    07-12-2008
    Postime
    450
    Gjithesesi vazhdoj me mendimin tim per kete websit. Ajo qe me cudit me shume eshte se disa here pata shkrojtur tek Libri i Miqve te ky websit pra te www.mirdita.net, dhe nje rast "mu desh" ta marr neper goje "liderin" e bashkise Rreshen. Ndoshta edhe rreshensat kane filluar te behen militante te kryetarit te bashkise duke hequr cdo gje dhe fshire ato fjale qe "rendojne" mbi "liderin" e bashkise Rreshen. Cfare citova une nga takimi qe kryebashkiaku i Rreshenit kishte bere me disa punonjes te ministrise se Kosoves : Kjo sepse gabimisht për një kohë të gjatë politikat e mbrapshta bënë që të shpallnim vëllezër kinezët, ndërsa kosovarët miq. (lexojeni te plote artikullin e botuar te faqja zyrtare e bashkise Rreshen) Ndersa une shkrova se ne shqiptaret e Shqiperise etikojme shqiptaret e Kosoves si kineze duke e ilustruar me disa ndodhi te vogla.
    Ta marresh neper goje kryetarin e bashkise Rreshen sic ndodh nganjehere neper qytete te vogla si Rresheni do te thote ta ofendosh dhe ti thuash te paverteta qe vec jane shpifje dhe behesh njeri pa vlere. Por ta kritikosh ate per menyren se si deklaron si me rastin e takimit me perfaqesuesit te ministrise se Kosoves, besoj pranohet. Se pari dua te them se kryetari i bashkise Rreshen kur foli para ca kohesh me zyrtare te Kosoves ne takimin qe u zhvillua ne Rreshen, ngjan sikur ne kohen e qoftelargut te periudhes 45 vjecare, ky na paska qene ose kryetar i shtetit ose ndonje anetar me detyre te larte ne PPSH ose ka pasur mirditore qe kan perfaqesuar Mirditen ne cdo aspekt dhe linje qe perfaqesonte qeveria shqiptare e athershme. Mirdita nuk ka patur perfaqesues ne kohen e "diktatures demokratike"(keshtu e citon presidenti yne shqiptar aktual periudhen e athershme 45 vjecare) per te bere dhe percaktuar politiken e shtetit shqiptar. Mirditoret jane shquar per tjera gjera per te cilat jam shprehur me lart ne postime te tjera. Gabime te tilla dhe pergjithesime dhe te marresh mbi vete nje politike me te gjere se sa ben, nuk mund te behen sidomos kur je nje kryetar i thjeshte bashkie pavaresisht peshes qe kishte takimi.

Anëtarësuar
    07-12-2008
    Postime
    450

Prova e demokratizimit te mirditoreve do te shihet me shume se kurre ne keto zgjedhje.
    Ne keto zgjedhje mirditoret dhe ajo Mirdita e vogel qe u ka ngele mirditoreve(postimi i pare ne kete teme te hapur tregon administrativisht se sa eshte zvogeluar Mirdita si rreth dhe se si pjese te ndryshme te rrethit te Mirdites i kane kaluar fqinjeve), shkojne ne votime duke votuar partine qe ka realizuar me shume premtime te bera ne fushaten e kaluar te para kater viteve.
    Ne qeverisjen e partise demokratike, u futem ne NATO(ku politikisht dhe ushtarakisht Shqiperia perfiton shume, akt qe shihet dhe ka ndikim me vone tek te gjithe shqiptaret) dhe po mbaron se ndertuari rruga Durres-Kukes( nje pjese e madhe e Mirdites pershkohet sot mes per mes nga rruga qe po ndertohet dhe neqoftese fshataret e zonave te thella ne kohen e diktatures doshin dy a tre ore me mberrite ne Rreshen per pune te ndryshme, se shpejti ata prej atij fshati ku jetojne per dy a tre ore do te mberijne direkt ne Tirane) . Pervec ketyre fakteve te pamohueshme jane bere realitet edhe nje pjese premtimesh te tjera(investime ne ujsjellesa, spitale, shtrim dhe asfaltime rrugesh) qe nuk kane keto permasa. Pra sipas ketyre premtimeve te bera realitet, PD-ja i ka te sigurta votat e mirditoreve edhe kesaj rradhe.
    Por mirditoret do te ndeshen me nje fenomen qe here duket i pakuptueshem dhe here i papranueshem "ndoshta do ti beje te pendohen se perse votuan PD-ne". Do te votojne per ate parti qe beri realitet shume premtime, por pese kandidatet ne listen e partise demokratike qarku Lezhe nuk jane mirditore dhe si te tille nuk perfaqesojne Mirditen. Kandidati i gjashte eshte mirditor nga Rubiku dhe aktualisht deputet ne parlamentin shqiptar. Ka shume mundesi qe PD-ja ne qarkun e Lezhes te fitoje mbi 70% te votave dhe nga lista te dalin gjashte deputete dhe ka shume mundesi e gjasa qe edhe mirditoret te mos ndihen te shqetesuar per perfaqesuesin e tyre ne parlamentin shqiptar.
    Kjo eshte prova me te cilen sot do te ndeshen seriozisht mirditoret. Kjo do te tregoje se sa shume ata e duan demokracine dhe sa te gatshem jane qe te behen pale qe demokracia te lulezoje me tej.
    Me poshte do te postoj edhe listen e PD-se qarku Lezhe gjithashtu PS qarku Lezhe.
    Lista e PD-se per qarkun Lezhe:
    1-Edi Paloka
    2- Mark Marku
    3- Paulina Hoti
    4- Gjok Vuksani
    5- Fatos Hoxha
    6- Gjovalin Prenga
    7- Margerita Trashaj

Lista e Ps-se per qarkun Lezhe:
    1. GJOK JAKU
    2. GJOVALIN KADELI
    3. ARMANDO PRENGA
    4. NDREC DEDA
    5. LUAN DALIPAJ
    6. DAVE GJOKA
    7. FRAN MARKU

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-05-2008
    Postime
    104
    Mua shume te "cuditshme" me duken gjithe kto, dhe skane asnje lidhje me interesin kombetar. Me interese anti-shqiptare ndoshta por asgje e mire sdel per Shqiperine me kto lloje levizjesh. Akoma nje plan per percarjen e Shqiptareve me duket qe eshte...
    "Mirdita me kufij naturore" "Shkodra ka toka mirditase"..Ore ju kuptoni qe kemi SHQIPERI, dhe shume njerez dhane GJAK e SHPIRT per kte SHQIPERI! Me duket qe disa mendojne qe e kemi harruar ate pisellekun qe krijoi markagjoni ne Mirdite, ate "republiken e mirdites" me ndihmen e sllaveve.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A duhet të bashkohet Kosova me Shqipërinë?
    Nga tani_26 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2299
    Postimi i Fundit: 10-03-2025, 12:17
  2. Mirdita, një vatër e qëndresës antiosmane
    Nga Jamarber në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 211
    Postimi i Fundit: 30-09-2007, 17:39
  3. Nje veshtrim rreth personaliteteve te Mirdites ne shek XV-XX
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-04-2006, 16:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •