Mu kujtua nje shprehje qe thoshte nje shoqja ime.
''N.q.s do te mallkosh nje njeri, i thuaj renc ne dashuri! ''
Ajo vet po vuante shume nga dashuria. Po perjetonte momente te veshtira me te dashurin e saj.
Si mendoni per kete shprehje?
Mu kujtua nje shprehje qe thoshte nje shoqja ime.
''N.q.s do te mallkosh nje njeri, i thuaj renc ne dashuri! ''
Ajo vet po vuante shume nga dashuria. Po perjetonte momente te veshtira me te dashurin e saj.
Si mendoni per kete shprehje?
Feelings change - memories don't.
Une mendoj qe mund te vuash per dashuri,por te vuash nga dashuria me duket e pakuptimt!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Une them se nese do te mallkosh njeri keq fare, thuaj '' A te befshin synet me bicak dhe pa anestezi'' lol
Without deviation from the norm, progress is not possible
Dashuria eshte deshire,deshira te ben te vuash!Njeriu nuk heq dore nga deshirat.Ai gjate gjithe kohes rend pas tyre.Vuan per ti arritur,kur i arrin,vuan sepse nuk jane ashtu si i mendonte...Nuk di te them nese ja vlen apo jo!Di vetem qe gjerat funksionojne ne kete menyre!
Kush e ka veten teper,edhe ia vlen te vuaje....po robi me mend ne koke se le veten deri ne ate grad....
Really Dude... Get A Life!!!
Duke lexuar edhe mendimet e te tjreve do doja te jap dhe une mendimin tim!
Nuk mendoj se ja vlen te vuajme ga dashuria, sepse ajo ekziston per ti bere njerezit te jene te lumtur, e perkundrazi te vuajne! Sa kaq njerezit ndodhen ne perjetime dashurie, deshirojne qe te duhen nga ai/ajo qe mendojne ēdo moment ta kene afer, ta perkedhelin, ta puthin e ta dashurojne.
Keto jane mendime qe na sjellin ndjenja te perziera, qe nganjehere ndodhemi ne kenaqesi, nganjehere pse nuk e arrijme qellimin deshperohemi, por te vuajme... eshte e kote.
Ata qe vuajne per dashuri aktualisht, jane pro vuajtjes, por me kalimin e kohes do t`i thonin vetevetes: "Sa kam gabuar qe kam vuajtur, vetem paskam lenduar vetveten, paskam shkuar drejt humbjes."
Ne reflekse te shkurtra, hedha ca copeza mendimesh te mia.![]()
"Fet` e besėtė t`i kemi, po tė ndarė tė mos jemi." Naim Frashėri
Po mire ore njerez po nuk ia vlen me vujt prej dashurise qe po me beni moral
ketu qe nis aq e paster e aq e bukur prej kujt ia vlen me vujt ...........?
Mos me thoni prej asgjeje se jeta nuk eshte karamele eeeeeeeeee...
Ia vlen qe dashurosh pastaj ajo qe vjen le te vije
"Kur brenga dhe gazi trokasin ne xham,
u them - mirese vini nje sofer e kam"
DON'T WORRY BE HAPPY
vertet te vuash prej dashurise nuk eshte mekat por mos harro qe nese ti arrin te vuash do te thote qe personi qe ti do dhe prej te cilit vuan nuk ja vlen me dhe keshtu rrjedhimisht ti thjesht duhet ta harrosh ate dhe te shohesh jeten tende dhe ti tregosh atij ose asaj ne rastin e ne meshkujve qe mund tja dalim dhe pa te.
``I wanna thank the almighty for making me ALBANIAN, since theres no greater HONOR``
Krijoni Kontakt