Mu nuk me pelqen fare kjo kenge ,si dhe kengtarja
Vetem Anjeza e ngriti Shqiperine ne Eurovision,si ajo kengtare nuk vjen me,me ate ze te paaritshem,dhe e qet kur kendon
Mu nuk me pelqen fare kjo kenge ,si dhe kengtarja
Vetem Anjeza e ngriti Shqiperine ne Eurovision,si ajo kengtare nuk vjen me,me ate ze te paaritshem,dhe e qet kur kendon
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Nuk eshte pergjegjesi vetem e kengetarit goca bules, jane shume elemente, teksi, muzika, pastaj interpretimi ...
Perfytyroni kengen qe fitoi Top Festin vjet, Besa Kokdhimen me " Engjejt vrasin njelloj" me nje tekst ne anglisht do ishte nje konkurente e denje.
Harruat kur fitoi Serbia me nje kenge teper te ngjashme me ate te Soni Malaj ....
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Ashtu esht Perla por ne Shqiperi akoma vazhdojn Miqte ...dhe nuk shikojn kush konkuron bukur,apo kush kendon me te vertet bukur,dhe me ndjenja ,apo kush esht kenga qe meriton me te veretet te shkoj ne Eurovizion etj....
Kurse per kengen Serbe ,nuk e dim se kush ja ka kopju njera - tjetres ...se Shqipet vdesin po nuk kopjun pak nga te huajt ...jo te gjith...me sa mbaj mend un ne Tv Klan kur esht bere kenga magjike,nje kengtare nuk u pranua(emri nuk po me kujtohet per momentin)sepse kishte kopjuar nje kenge te Azis qe do e kendonte ne kte edicion
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Nuk eshte per tu vene dora ne zjarr jo, por ne te vertete kenga e Sonit eshte lançuar shume muaj me perpare Eurovizionit ....
Kurse ajo e Kenges Magjike po ishte kenge e vjedhur totalisht (ishte e Anxhela Peristerit). kurse per kete me serbine ngjashmeria eshte ne muzike dhe ne efektet ritmike mes strofave . Dmth nqs e degjon , te duhet e njetja kenge, vetem se nuk e marrin vesh ça thote ajo Serbia![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga [Perla] : 07-05-2009 më 09:31
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
ue sa turp me mire le te rri ne shpi kjo se as njeri nuk do na japi pik jo...dhe pse kno ne anglisht kjo keshtu...pupupupu hajd mo jena mesu ne me u turpnu...
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Ja nje video nga provat ne Moske:
Koreografine e kane bere shume te pershtatshme. Uroj te kete veshje te bukur dhe per moshen e saj dhe modelin oh ju lutem duhet te jete i pershtatshem per kete koreografi qe eshte e llojit cool!
Ja dhe nje interviste me Kejsin. Fatmiresisht nuk eshte e drojtur dhe di te flase.
I uroi shume suksese ne kete Festival.
Te shpresojme qe nga Moskva te na sjelle gezime.
Kengaetare shume e mire dhe ka nje ze karakteristik.Kam shprese qe do arrije ne finale.Sidoqofte eshte sukses per nje vajze kaq te re te arrije deri ketu.I uroj shume suksese Kejsi Toles dhe kam shprese se do na nderoje.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Krijoni Kontakt