Close
Faqja 14 prej 33 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 321
    i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Po i kushtohet vemendje te madhe kete here Frances sepse ka kohe qe nuk ka fituar, mbi 30 vite deh e dyta kete here do e perfaçsoje artistja e merituar Patricia Kas, kengtare e afirmuar e cila e filloj karrieren qe para shembjes se murit me 1986...
    E ema e Patricis eshte gjermane kurse i ati i saj ishte francez i anes se alzasit, lindi ne Forbak, kufi me gjermanine.
    Sa i perkete kesaj pike muzikore, ju theme te drejten kenga nuke eshte fare ne top, eshte e dobet shume, vetem votat dhe simpatija mund ta shpetojne kete kengtare ku sonte mund te telefonojne nje pjese e madhe e gjermanve, austriaket, zvicranet, belget, polaket, rumunet dhe pse jo shiptaret, Patricia Kas mori pjes menjehere pas luftes ne koncertet e medha per femijet dhe refugjatet e kosoves me titullin "kthimi" pra eshte nejri shpirte mirë dhe do isht mire te votojmi ne shqiptaret per te !
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Po nga Amerika voton dot per Kejsin?

Konservatore Maska e Dita
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Citim Postuar më parë nga Kreksi Lexo Postimin
    Po i kushtohet vemendje te madhe kete here Frances sepse ka kohe qe nuk ka fituar, mbi 30 vite deh e dyta kete here do e perfaçsoje artistja e merituar Patricia Kas, kengtare e afirmuar e cila e filloj karrieren qe para shembjes se murit me 1986...
    E ema e Patricis eshte gjermane kurse i ati i saj ishte francez i anes se alzasit, lindi ne Forbak, kufi me gjermanine.
    Sa i perkete kesaj pike muzikore, ju theme te drejten kenga nuke eshte fare ne top, eshte e dobet shume, vetem votat dhe simpatija mund ta shpetojne kete kengtare ku sonte mund te telefonojne nje pjese e madhe e gjermanve, austriaket, zvicranet, belget, polaket, rumunet dhe pse jo shiptaret, Patricia Kas mori pjes menjehere pas luftes ne koncertet e medha per femijet dhe refugjatet e kosoves me titullin "kthimi" pra eshte nejri shpirte mirë dhe do isht mire te votojmi ne shqiptaret per te !

E pse qenka kenge e dobet kjo e Patirica Kaas? Me cfare e mat dobesine ti?Sipas shijes sime eshte nga kenget e verteta te ketij festivali. Jo auiu dhe ritem tipik Eurovizioni.
    Pse e nisen Patricia Kaas francezet thuhet pikerisht se qe per arsyen qe ta merrte cmimin dhe ta sillte festivalin ne France vitin e ardhshem.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    ore mos lodhi kot se sado e mir te jet kenga nuk fiton per te vetmen arsye se po fituam Eurovision duhet te zhvillohet ne Shqiperi vitin tjeter ...imagine that ...ne mal te dajtit do behet apo ne Bathore ...imagine gjith ato femnat ne Shqiperi duan 2 a 3 bodyguards ti mbrojn nga katunaret qe u shkojn pas me makinat e vjedhura ka Italia a Gjermania.. gjithsesi esht bukur te degjojm 1 keng Shqipe ne mes te vendeve te Europes...

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Hej si votohet nga jashte?... Jam e interesuar te votoj nga Turqia...e di njeri?
    Really Dude... Get A Life!!!

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Parashikimet e fundit !

A thua kur do kuptojmi se ç'eshte imazhi edhe ne shqiptaret ?
    E shifni kapelen ?

Per Drita;

Edhe une jam i bindur se do at sjelle kete here Patricia fitoren frances ose kurre me... ama une po flas se edeh nese e fiton jo se eshet kenga e mire por artistja e mire...kaq
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kreksi : 16-05-2009 më 13:53
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    shit i changed my mind ..... sapo degjova kengen dhe shikova videon ..ajo goce esht lovely dhe kondon bukur ... well done come on Albania ,,..muahhhhhhhhhhh

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Po nga Amerika voton dot per Kejsin?
    jo ore .from china maybe... it's Eurovision... no universvision

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Kush na jep ndonje informacion si te votojme nepermjet internetit? flm.

Suksese Kejsi Suksese Shqiperia.

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga dritek7 Lexo Postimin
    jo ore .from china maybe... it's Eurovision... no universvision
    lol...
    Te ishte festival boteror, do fitonte ke do donin kinezet

Dibrani, mendoj qe s'votohet dot permes internetit...
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Faqja 14 prej 33 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Franz Baron von Nopca (1877-1933)
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 30-04-2024, 02:46
  2. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  3. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  4. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  5. Jezuiti italian që adhuronte Shqipërinë
    Nga PLaku-i-Detit në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-08-2004, 06:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •