Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 22 prej 22
    Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Nuk jam shprehur askund qe njerezit kane qene te lumtur ne periudhen para tranzicionit! Eshte tjeter gje qe njerezit nuk gjejne rehat ketu! Socializmin e permbysem nje here e mire dhe sistemi i tij i deshtoi! Kapitalizmin e filluam se prapthi ose me mire e kuptuam se prapthi! Ti Klod nuk je dakord qe ketu u shkaterrua cdo gje? Pse nuk ndodhi keshtu edhe ne vendet e tjera te lindjes? Kjo tregon se ne ishim te imponuar per te ruajtur ato vlera qe prinderit tane i ndertuan me mund dhe djerse! Eshte e drejta e kujtdo te jetoje ne ate vend qe pelqen por jo te thote qe nuk kemi atdhe! Shqiperia eshte vertet e vogel ne harte por shkruhet me te madhe SHQIPERI! Dhe ai qe e ndjen veten shqiptar, e ka perfaqesuar denjesisht kete emer!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Anėtar Maska e GRESI30
    Anėtarėsuar
    03-12-2002
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    80
    Zoti i KOQEVE,,, ma merr mendja oshte duke u more akoma me *****, flet ne pergjithesi, ose ndoshta ne vecanti(ka parasysh veten).
    O daje,, rob mer plak jom edhe une kam 10 vjet ne angli, por dreqin ta haje atje kam none e babe, kam fis e fare, sipas teje,, tu Q* robte tu ve vizen,, edhe mos ta RRUJ fare, por te kujdesem per ***** e mia ? Anglezet kishin mbi nje shekull ne AFRIKE, edhe kur atje i hyne ne dru erdhen me vrap ne ANGLI , edhe thane ky eshte atdheu yne, edhe gjeten mbrojtje e perkrahje, edhe jo ,RRJEPJE E TRAPLLIQE. Qe thu ti as jam mundu me ngrit KESHTJELLE NE shqiperi, sepse du me e ngrit ketu ku jam , por pse te iki per pushime ne greqi e mos te iki ne SHQIPERI, pse mos te harxhoj paren ne vendin ku u LINDA me dha shkolle e arsim , por ta harxhoj tek vende te tjera??? Po pra keto me shqetesojne. Nuk e di se ku banoni,, edhe te uroj gjithe te mirat atje ku je,.. por shume gjera nuk priten me thike. Pastaj cdo njeri ka atdhe vendin kur jeton punon edhe ngren familjen e tij, por po flasim per vendin ku u bome cope nga komet, duke loz zbath me topa llastiku, e me shpata druni. Po flasim se nese vazhdohet keshtu a do ta quash dot me ate vend atdhe edhe a do te kemi me vend atje... .. Apo jemi bere si CIFUTET duke u endur per te blere nje cope toke , e nje cope jete diku....
    Nderimet e mia..
    MOS DEGJONI KISHA E XHAMIJA FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Masakra e Tivarit-1945
    Nga Sabriu nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 13-04-2013, 17:15
  2. 200 tė shumėkėrkuarit shqiptarė nė tė gjithė Botėn
    Nga Albo nė forumin Nė kėrkim tė personave tė humbur
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Cili libėr ju ka mbetur nė mendje?
    Nga MtrX nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:44
  4. Ah, mė ka mbėrthyer vjeshta...
    Nga Xhexho nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-10-2006, 04:47
  5. Nė shtėpinė e Ēajupit s’ka mbetur asgjė
    Nga iliria e para nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-06-2006, 04:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •