Close
Faqja 8 prej 29 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 282
    i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Ai mesimet u'a dha. Mos harro se ushtria Turke ishte shume here me e madhe ne numer dhe me e fuqishme ne armatime. Fakti qe nuk arriti asnjeri te behej aq i zoti sa ai, eshte faji i tij? Mos duhej te ngrihej dhe nga varri ai?!
    Nëse nuk do mund të ngrihej nga varri , pse nuk mbeten fjalt e tij në mend , pse nuk luftuan edhe pasardhësit në mënyrën e Skënder-Beut , pse nuk vazhduan të ndiqnin urdhërat e tij ( edhe pse i vdekur ) pse nuk kujtuan fjalt e të dashurit Skënder-Be ( apo ndoshta Skënder-Beu nuk iu thoshte fjalë që ishte e nevojshme të mbaheshin mend nga brezi i pasardhshëm ) .
    Unë mendoj se me fjalë mund të arrihej edhe fuqia . . . por Shqiptarët nuk deshën as fjalën as fuqien.

Me Rrespekt : ILMGAP

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Nëse nuk do mund të ngrihej nga varri , pse nuk mbeten fjalt e tij në mend , pse nuk luftuan edhe pasardhësit në mënyrën e Skënder-Beut , pse nuk vazhduan të ndiqnin urdhërat e tij ( edhe pse i vdekur ) pse nuk kujtuan fjalt e të dashurit Skënder-Be ( apo ndoshta Skënder-Beu nuk iu thoshte fjalë që ishte e nevojshme të mbaheshin mend nga brezi i pasardhshëm ) .
    Unë mendoj se me fjalë mund të arrihej edhe fuqia . . . por Shqiptarët nuk deshën as fjalën as fuqien.

Ti kerkonke qiqra ne hell me duket.
    Dhe Jezu Krishti nuk arriti ti fuste te gjithe njerezit ne rrugen e Zotit e jo me nje njeri i thjeshte si Skenderbeu.
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Ti kerkonke qiqra ne hell me duket.
    Dhe Jezu Krishti nuk arriti ti fuste te gjithe njerezit ne rrugen e Zotit e jo me nje njeri i thjeshte si Skenderbeu.
    Jezu Krishti kishte synim gjith boten ( me fjalën tënde ) , ndërsa Skënder-Beu duhej vetëm ushtrinë e tij . Sepse ushtria e tij më pas u përqa , sepse pasardhësit e tij u përqan . . . thjesht duhej të mbante një fjalim , një ligjeratë dhe tiu mbushte mendjen ushtarëve dhe pasardhësve se si duhet menagjuar një popull ( ushtrri ) dhe tiu fliste fjalë dashuri vllazërore sepse po ti fliste për këto gjëra ata nuk do përqaheshin.Dhe diqka Skënder-Beu nuk është njëri i thjeshtë PSE ? sepse në atë kohë ai ishte në udhëheqje të vendit , në këtë kohë njëri i thjesht ishte ushtari , robërit etj. etj. e jo Skënder-Beu.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Kush tha qe nuk ka mbajtur fjalime ai?
    Ti ke jetuar ne ate kohe qe e di cfare ka bere e s'ka bere ai?
    Gjej nje arsye me te sakte per ta kritikuar jo fjale boshe, se ashtu te intereson ty e dikujt tjeter te uli poshte fig. e tij.

Perjashtuar Maska e Sabriu
    Anëtarësuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Gjej nje arsye me te sakte per ta kritikuar jo fjale boshe, se ashtu te intereson ty e dikujt tjeter te uli poshte fig. e tij.
    Nuk mund te quhet hero kombetar nje njeri si Skenderbeu i cili e masakroi popullin e vet shqiptar.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Sabriu Lexo Postimin
    Nuk mund te quhet hero kombetar nje njeri si Skenderbeu i cili e masakroi popullin e vet shqiptar.
    Po normal, populli i tij ishte Shqiperia dhe jo Turqia.Dhe me sa di une nga historia Skenderbeu luftoi kunder hordhise Turke.

Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Nuk ka mbajt fjalime . . . sepse po të mbante fjalime ai ne do kishim edhe Serbinë dhe Maqedoninë dhe dhe dhe . . . më lartë përmende Jezu Krishtin . . .Jezu Krishti Dea nuk ka bërë luftë por me fjalë i ka thërrititur në fe ( nuk përcaktoj cilen ) . Edhe Muhammedi A.S armën më të fortën,të rëndësishmen,të vlefshmen kishte fjalën.Dhe tani Barak Obama . . . deri tek Sali Berisha armën më të rëndësishme e kanë Fjalën . . . me fjalë ndajnë ndihmë,dashuri,mirësi etj.etj.

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Të bënte diqka që edhe pasardhësit e Gjergj Kastriotit - Skënder-Beut ta mbajnë popullin e bashkuar . Të ju ipte mësim që ata të vazhdonin edhe pas vdekjes së Skënder-Beut . . . dhe kështu do ishte mirë mendoj .

E ke parasysh ate tregimin me tufen e shkopinjve?Edhe ne shtrat te vdekjes Skenderbeu u thoshte shqiptareve te ishin te bashkuar se nqs do haperdaheshin,do thyeshin nje nga nje si i theu shkopinjt i biri,nje nga nje...
    Pastaj ca faji kishte Skenderbeu qe ata nuk iua degjuan fjalen...Ai vdiq i shkreti...nuk do cohej nga varri ti mesonte e udhehiqte serisht...
    Really Dude... Get A Life!!!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    ja se deri ku shkon urrejtja fetre e kombetare te keta mjekerr_cjapat
    I lus antaret shqiptar te keti forumi qe ta bojkotoin
    ket sabri_arabin

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Mund te japesh nje arsye sadopak te vlefshme pse Gjergj Kastrioti masakroi popullin e vet shqiptar?Sepse ne te gjitha postimet e tua thu te njejten gje,ke mbet i fiksum,po nuk jep shpjegime per ate qe pohon.Me dukesh sikur je sonambul e po shkrun ne forum.(shpresoj me gjith zemer te jete ashtu,se le kokrren e namit tu sha Heronjt tan)
    Really Dude... Get A Life!!!

Faqja 8 prej 29 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Drafti për Unitet
    Nga Modesti në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  3. Letërsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02
  4. Çështja Çame
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 19:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •