talleni tani apo?
Secila periudhë e historisë së popullit shqiptar karakterizohet me shumë figura të shquara. Unë deshta te theksoj se në historinë e vonshme të kosovarëve por edhe të të gjithë shqiptarve padyshim është IBRAHIM RUGOVA, që me plotë meritë është quajtur Gandi i Ballkanit për kontribut të përjetshëm.
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Mndoj qe cdo shqiptare qe nuk eshte musliman nuk duhet te meret per figure kombetare ,sepse po e marim historine e lufterave do shohim se asnje shqiptare nuka luftuar kunder serbeve krishter, kete e deshmon ehde lufta e fundit ne kosove dhe maqedoni ,me thuani se paku nje emer shqiptere krishter qe ka rene viktime ne keto lufta,
andaj mos ia filloni me emra shkijesh se nuk shkon ashtu ,gjergji gjoni ,jani ,mistaqi
Mire e keni ju, po ça ti bej drejtorit une,qe eshte zemer mire...
Une personalisht nuk u besoj syve kure degjoj nga keta tipa qe vetequhen shqiptar( se nuk jan te till) shfryjne mbi ate figure qe na nderon kudo neper evrop e me gjere e dalin ca kokrra ketu e na bejn cubin ne prehrin ton, per mua nuk eshte e drejt te kemi ne forume shqiptare anetar me mungese te theksuar respekti per heroin ton kombetar, qe cdo shtet do e kishte zili per ta patur nje hero te till.Dhe ky forum meqense mban nje emer te rend mbi kurris le ti bej punet me te paqme duke fshire e qrrenjosur nje her e mire plera infektoze si keto tipat orientaliste.ESHTE PROVOKIM NJE THENIE E TILL PER HEROIN TON,keto plera duhet te zhduken jo vetem nga forumet shqiptare por dhe nga vete trojet shqipfolese, per vete faktin se mbiellin semundje infektoze te femijet e vegjel dhe te cilet kure rriten afer ketyre tipave, perfundojn sa ata budallenjt e maqedonis,bhen armik i mikut se ja ka verbuar syte ndonje tip nga keta lloj plerash.
Krijoni Kontakt