patjeter ec paguaj rrymen hahahh
if love is the answer, could you rephrase the question?
E pse dashka njeher te tregojme cdo gje personale ne forum? Futemi per te kaluar pak kohen duke shkruar edhe lexuar ndonje gje, apo futemi te leme adresen per te kerkuar nuse?
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Oliver dhe une qe i kam vendosur te gjitha reale ne profil, kam vendosur qe ti heq. Arsyeja eshte shum e thjesht. Duhet ruajtur anonimiteti ne jeten virtuale, do thuash nuk kemi asgje per te fshehur, pasi jemi futur per te dhene mendime dhe duhet te jemi transparent. Po ndonjeher nuk duhet te jesh, duhet te ruash dhe ate fshehtesin pasi e ben me te bukur dhe me interesante argetimin ne forum. Ne kaq pak kohe kam njohur shum vete nga forumi, duke me ardhur tek puna, apo duke thene ju jeni filani, apo ka rastisur qe shum vete ne forum i kam dhe studente, po e ruaje anonimitetin e tyre.![]()
mendoj se ai qe do e thote identitetin ai qe sdo se thote eshte thjesht ceshtje deshire !!! ske pse ngulmon kaq shume ti olivero !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Eshte Forum dhe ēdo kush mund qe te mebet vetem si person Virtuale dhe nuk eshte e thene qe te beje publike
Pra thene me nje fjale ēdo kush mund te zgjedhe se ado mbetet anonim apo do te jete publike
NeckY
Doni dhe nr. e komes qe te kompletohet profili???
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drague : 24-03-2009 mė 19:14
Krijoni Kontakt