Kjo temė vu dedikohet tradhtarėve tė popullit tė cilėt , burgosin Shqiptarė , malltretojnė Shqiptarė , vrasin Shqiptarė dhe shum gjėra tjera antiShqiptare.
Shkojmė do tė flasim vetėm me fakte , me asgjė tjetėr qė tė mos mendojnė qė meremi me rena.
Kjo temė vu dedikohet tradhtarėve tė popullit tė cilėt , burgosin Shqiptarė , malltretojnė Shqiptarė , vrasin Shqiptarė dhe shum gjėra tjera antiShqiptare.
Shkojmė do tė flasim vetėm me fakte , me asgjė tjetėr qė tė mos mendojnė qė meremi me rena.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Beran : 17-03-2009 mė 19:19
- Imagination is more important than knowledge.
- Imagination is more important than knowledge.
Beran
Te jesh i sigurte qe me kampanje negative vec sa humb pika ne mase me te gjere popullore.
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Alienated- Me siguri te kujtohet ne zgjedhjet e kaluara(te parakohshmet) se cfar reklame perdorte BDI per Marketing politik?? ngjarjen e Brodecit..hehe nuk kam asgje kunder asaj mirepo me habit fakti se per cdo gje negative te kundershtarit behet ZOT dhe deshmon se do zgjidh gjithcka,e ne realitet nuk ben asgje.Cfar do thoje ti per kete reklame qe perdori atehere dhe po te njejtit njerez i denoi me nga 12 vjet burg??e sot Brodeci bojkoton zgjedhjet qe eshte mese normale.
Plagėn e nėnēmon ai qė nuk e din ēka ėshtė dhimbja!
besar
Kam nje lidhje te dobet qe s'i hap aq lehte videot ne YouTube - dhe s'di per ca flasin, po titujt tregojne qarte. Ajo qe dua te them une eshte se ne baze te kesaj qe po behet mund te krijohet nje bindje se kundershtari eshte i keq, por a eshte krijuar bindje qe partia qe "sulmon" eshte e mire?!
Kesaj i them une fushate negative...
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Krijoni Kontakt