Close
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 111
    faraone Maska e tutankamon
    Anėtarėsuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    Citim Postuar mė parė nga Midja Lexo Postimin
    mendoj ai qe jeton ne katund,,eshte edhe katundar ,,ai qe jeton ne qytet eshte qytetar.
    MIDJA e dim qe jeton ne qytet e dime dhe nuk esht nevoja te shesesh mend,

cdo vend ka lezetin e vete ,fshati ka te mirat dhe te keqijat e tij poashtu edhe qyteti..
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga shalja1 Lexo Postimin
    krejt e keni pshtjell po ma mire osht me rrnu ne katun se ma se paku ka katunare edhe ata qe jan gjeth diten rrine ne qytet me mallboro e me frizur gjith diten para shkollave e ne terasa te kafiterive e sheherlinjet dalin mromjeve kur nuk shihet kugja prandaj ne sheher sundojn kakundaret prej pastruesi deri ne kryetar jan katunar edhe uzurpimet i kemi bo na katunaret se ju jeni tut me uzurpu edhe kerret ma te mira i kemi se ju sdini qka jan traktorat e le ma kerret po hajdi o sheherli ne drenic se na mendojm se ju jini budall niqin fjal i boni niqin parti e na njo veq ni njeri menon per neve pse mu lodh te tjeret ejani ne astrazub ne haqarev ejani shihne pak shehrin skenderaj e kemi ba saraj veq nuk po guxopjm me qel ni harem se se shpejti kem me qel dhe ni sulltanm na vyen po po na bani konkurenc ju te shehrit edhe futboll jau kena ftoh edhe te gjitha sportet po doni mu shty me neve a e dini qe kur te zdrypim pej autobusi ju te shehrit nu k kuxon me u ni deri ne mramje gjith kemi me m,ajt kosoven edhe niqin vjet se krejt ju kena ne dore e ju qka kini veq qaj trotuar i mermerit qe dimnit po ethejshe qafen tung sheherli pasunin edhe pushtetin e muerem e ju bini fyllit
    Hahahahahaha,edhe kavallit bile!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Veq gati krejt qata qe jetojn ne qytet jon prej katunit se gjyshin e babin e kan katundar e i kan bo do vjet ne qytet e tash...

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga tutankamon Lexo Postimin
    MIDJA e dim qe jeton ne qytet e dime dhe nuk esht nevoja te shesesh mend,

cdo vend ka lezetin e vete ,fshati ka te mirat dhe te keqijat e tij poashtu edhe qyteti..
    tutankamon,nuk e pata fjalen faree qka mendove ti,perkundrazi mua me pelqen katundi shum,po duke par disa postime qe shtyheshin mes vete e thash ket,keshtu quhen katundar e qytetar qka ka te keqe ketu nuk e kuptoj

e dua katundin me freski e gjelbrim kado

Anėtarėsuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    Citim Postuar mė parė nga shalja1 Lexo Postimin
    krejt e keni pshtjell po ma mire osht me rrnu ne katun se ma se paku ka katunare edhe ata qe jan gjeth diten rrine ne qytet me mallboro e me frizur gjith diten para shkollave e ne terasa te kafiterive e sheherlinjet dalin mromjeve kur nuk shihet kugja prandaj ne sheher sundojn kakundaret prej pastruesi deri ne kryetar jan katunar edhe uzurpimet i kemi bo na katunaret se ju jeni tut me uzurpu edhe kerret ma te mira i kemi se ju sdini qka jan traktorat e le ma kerret po hajdi o sheherli ne drenic se na mendojm se ju jini budall niqin fjal i boni niqin parti e na njo veq ni njeri menon per neve pse mu lodh te tjeret ejani ne astrazub ne haqarev ejani shihne pak shehrin skenderaj e kemi ba saraj veq nuk po guxopjm me qel ni harem se se shpejti kem me qel dhe ni sulltanm na vyen po po na bani konkurenc ju te shehrit edhe futboll jau kena ftoh edhe te gjitha sportet po doni mu shty me neve a e dini qe kur te zdrypim pej autobusi ju te shehrit nu k kuxon me u ni deri ne mramje gjith kemi me m,ajt kosoven edhe niqin vjet se krejt ju kena ne dore e ju qka kini veq qaj trotuar i mermerit qe dimnit po ethejshe qafen tung sheherli pasunin edhe pushtetin e muerem e ju bini fyllit
    shalja, ca ke shkruajtur se kam dy ore dhe nuk po e perkthej dot....

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Mjafton ta kuptosh qet fjalin e fundit,ani qe ka gjera te pa kjarta por fundi me pelqeu!
    ps.Ska qytetar me yll,as katundar me bisht!Te gjithe jemi njejt,mvaret se si edukohesh!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Mjafton ta kuptosh qet fjalin e fundit,ani qe ka gjera te pa kjarta por fundi me pelqeu!
    ps.Ska qytetar me yll,as katundar me bisht!Te gjithe jemi njejt,mvaret se si edukohesh!
    te fundit e kuptova edhe une dhe me pelqeu..
    si s paska qytetar me yll....kemi miden....hahaha
    kurse une jam katundar me bisht..

Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    te fundit e kuptova edhe une dhe me pelqeu..
    si s paska qytetar me yll....kemi miden....hahaha
    kurse une jam katundar me bisht..
    tutankamon mir qe po dish hahahah

Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    ka shkruajt se katunart sdijkan me ec ne trotuar te mermerit hahahahah.

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Midja Lexo Postimin
    ka shkruajt se katunart sdijkan me ec ne trotuar te mermerit hahahahah.
    Mos harro qe kullat e mermerta ne fshatra jane ndertua para se te vij mermeri ne qytete!Atehere kur qytetaret kan mendua qe ai eshte nje lloj ,,djathi''

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Vritet depueti i PVD-sė, Isuf Azizi
    Nga Val9 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 00:01
  2. mbeshtetje opozites
    Nga london999 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 17-06-2002, 11:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •