Kerkoje donacione per te paguar nje perkthyes. Ju lutem me ndihmoni se jam ne hall te madh. Hajde cmban kjo toke hajde, nje vend jemi dhe nuk meremi vesh, dhe themi pse nuk na kupton bota. Ne duhet te fillojme te paguajme perkthyes per veten tone jo mo per boten.
Zastoje(shprehje sllave qe perdoret neper katunde te Kosoves)-porte.
Me qu ferk me n“ajkon(gjuhe e tinejgjerave)-me ba problem me dikend,me u kacafyte me dikend.
Sheher(turqisht,perdoret neper katundet e Kosoves edhe sot)-qytet
Sene t“saqit-Ushqime te gatuara dhe te pjekura ne saq
Benaf,Interex-Emrat e dy supermarketave ne Kosove
Zadrug-dyqan(perdoret neper katundet e Kosoves,por jo shume)
Oh sa mir me qene katunar....hehehe.....
E sotmja eshte nxenes i se nesermes..!!
Prej cilit katund ke Ti ooooo njeri plak - New-man, se me kane i ri nuk i kishe dijt te gjitha kto!????
ohaaaaa cka kam qesh ...hajgaregjija qe koke!
-Po ku tu kujtu zastoja!!!!!
Ēka kam hjek tuj e qel e mshel ...e kemi pas nja n'hyrje te lagjes,nje kojshi e ka pas oden i pari ,si u ndalke kerri ,kojshia n'prezore !
- kush asht te zastoja !?
- O une i thojsha Bac ! ani thojke mshele mos e le qel e naten e mire hahahahahahha!!!!
PERZEMERSISHT I PERSHENDES TE GJITHE KATUNDARET!
Dhuro shumė...e prit pak!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Roi : 19-03-2009 mė 01:33
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Una jam katunare 100% per veten time, e lind dhe e rrit ne fshat, dhe i kuptova shume caj ke qen ti tu thane aty edhe pse nuk i morra vesh hic po s'ka gajle. A munsh me m'perkthy kete gjane qe ke shkrue ketu tija se vallaj kam dy sahat duke vra trurin dhe s'po e gjej doti:
20.Qysh bebe ni mujsh je shku n'opqin t'nones n'prikolice t'traktorit.
C'ka do t'thush ti me kteja se vallahi bilahi s'po me din si ta kuptoj?
Qashtuuuu! Une jam duke t'prit t'ma shpjegosh ti kte lemsh fjalesh mue.
P.S. O zot thoni qe s'jam poliglote.![]()
![]()
Qysh kur ka qenė foshnje, ni muajshe, ka shkue te dajtė hypun nė prikolic.20.Qysh bebe ni mujsh je shku n'opqin t'nones n'prikolice t'traktorit.
New Man, katunarqe foli kah shpija veē minxi trash ne fije ēa ke shkrue.
Hajgarja shumė e fortė veē sidomos qikjo:
21.Plaku katunit osht edhe milic edhe mjek edhe gjykats edhe msus.
Nese ke qene katunare, kur i ke pas rrafsh nje muaj, nana tka marr e tka mbeshtjell me pelena dhe ka hip ne "prikolic traktorit" (ai katrori i madh me dy rrota qe i shkon traktorit mbrapa tu kcy si dreq) per me shku "n'opqin nt'pame" (te dajt e tu).
Baba u kan tu i grah traktorit.
hahahaha, cfar perkthyesi se.hahahaha.
Edhe un jam sheherli i lindur dhe i rritur nsheher, por katunart i kam perzemer se gjitha pushimet e shkolls i kam ba neper katune tuKosovs . dmth nzemer jam katunar.
Gjithashtu theksoj se shoqerise Kosovare i duhen katunart tash me shume se kurre.
po ashtu dua ti shtoj disa thenie qe nuk i pashe me lart:
39. Je i pari n'katun, po sje i mrami n'sheher.
40. Ne te njejten kohe t'dhimben zorragjit dhe knaqesh tu kesh me ta.
39.besoj se ska nevoj me u shpjegu ndersa
40. si katunar qe je ke lope e dele sa duash, dhe kur duash e pren nje e ben "pasterm" ( e pren mishin rrypa rrypa dhe e than mi shporet) dhe han mish qe e din cfar po han, nderkohe qe e din se sheherlit (qytetaret) mishin duhet me ble n'mishtore e po ashtu edhe prodhimet e tia si sugjukun e sallamin (qe prodhohen prej zorreve - "fjala zorragji"), te cilit dreqi si bje n'fije prej cfar mishi eshte ba.
p.s e paska perkthy alibaba para meje po as une spe nguci se jam lodh tu shkru.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tevelizori : 19-03-2009 mė 04:57
Krijoni Kontakt