Close
Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 111
    i/e regjistruar Maska e diita
    Anėtarėsuar
    16-10-2007
    Vendndodhja
    De
    Postime
    283
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Te jesh katunar, do te thote qe te jeshe nga Veleshta Struges, edhe te kesh Golf 5 .

Sa figura qe jan Veleshtaret e Maqedonis, te dhjesin tu qesh.

C'ke more ti me Veleshtaret ee?
    Ja ku te doli nje veleshtare me BMW's X5 hahaha
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga diita : 19-06-2009 mė 17:09

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga diita Lexo Postimin
    C'ke more ti me Veleshtaret ee?
    Isha ne maqedoni kto dite, u knaqa me disa shoke nga Veleshta.. O gallate atje o goc.. Ne veleshte rri ti?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anėtarėsuar
    16-10-2007
    Vendndodhja
    De
    Postime
    283
    Isha ne maqedoni kto dite, u knaqa me disa shoke nga Veleshta.. O gallate atje o goc.. Ne veleshte rri ti?
    Jam nga Veleshta por jetoj me prinderit ne Prishtine.
    S'ka si veleshtaret jo per cdo gje jane . Aman sme pritet kur do shkoj tash ne vere. Atmosfer me te mire se ne Struge sun gjen gjate veres.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga diita : 19-06-2009 mė 17:12

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Jam nga Veleshta por jetoj me prinderit ne Prishtine.
    S'ka si veleshtaret jo per cdo gje jane . Aman sme pritet kur do shkoj tash ne vere. Atmosfer me te mire se ne Struge sun gjen gjate veres.
    Ah ke te drejte ktu, isha 5 dit anej u knaqa shum.. Shum njerez te mire e gallate pa fund, po anej e kishit zaptu struge, ai Veleshtari jot Leku, namin ka bo anej, e ka blejt gati gjith strugen..
    Pse s'thua ti se qenkemi duke u taku andej neve, do shkoj prap nga fundi korrikut kismet..
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anėtarėsuar
    16-10-2007
    Vendndodhja
    De
    Postime
    283
    Ah ke te drejte ktu, isha 5 dit anej u knaqa shum.. Shum njerez te mire e gallate pa fund, po anej e kishit zaptu struge, ai Veleshtari jot Leku, namin ka bo anej, e ka blejt gati gjith strugen..
    Pse s'thua ti se qenkemi duke u taku andej neve, do shkoj prap nga fundi korrikut kismet..

Epo zaptojne veleshtaret
    Edhe une ne ate kohe kismet jam ne Struge, e pim nje kafe bashk te BluE sky- i Lekut

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Epo zaptojne veleshtaret
    Edhe une ne ate kohe kismet jam ne Struge, e pim nje kafe bashk te BluE sky- i Lekut
    Patjeter qe po nese na bie te takohemi andej, un nga Dipllomati ose Exluzivi e kam rezidencen, po ama andej nga Blue Sky do dal cdo dite se andej ka levizje sdiskutohet.. hajt se kismet ulemi aty buze drinit bejm muhabet

ps; se do me dilte ndonje nga veleshta sma kishte marr mendja.. po sa lek keni edhe ju te veleshtes aman.. biliardera jeni

Anėtarėsuar
    16-10-2007
    Vendndodhja
    De
    Postime
    283
    Patjeter qe po nese na bie te takohemi andej, un nga Dipllomati ose Exluzivi e kam rezidencen, po ama andej nga Blue Sky do dal cdo dite se andej ka levizje sdiskutohet.. hajt se kismet ulemi aty buze drinit bejm muhabet

ps; se do me dilte ndonje nga veleshta sma kishte marr mendja.. po sa lek keni edhe ju te veleshtes aman.. biliardera jeni
    Edhe mua sma mirrte mendja qe ndonje do ma permendi Veleshten ketu.
    Sa per lek kemi bereqatvesne ( sdi a e kam shkrujt mir). Por me shum sa per t'shit mend :P

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Po e di e di, qejfi juaj me i madh eshte te hapeni se keni lek, florinj neper duar, makina te shtrenjta...

Dhe keto qe thoni ju, per ti qendruar temes, jane bisedat per " te qene katunar "...
    Po kjo s'ka te beje as me humorin dhe as me katnarllikun..., ju jeni duke shit men!
    Kush ka pare pa hesap, kush makina lluksoze, kush...., po keshtu dua te behem edhe une, katunar!!!

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anėtarėsuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Qyteti ka lindur nga Katundi.

Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Vritet depueti i PVD-sė, Isuf Azizi
    Nga Val9 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 00:01
  2. mbeshtetje opozites
    Nga london999 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 17-06-2002, 11:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •