Postuar mė parė nga BaNi! Nga Peja(KS) Me origjine ? shqipetare cfare beni ne jete????
``I wanna thank the almighty for making me ALBANIAN, since theres no greater HONOR``
Postuar mė parė nga toni 89 me fal se jemi jasht teme.ku i bie kjo lagja e johanit? Percjelli pyetjet toni89 mir se vjen ne teme
It's better to have loved and lost, than to have never loved at all.
Postuar mė parė nga toni 89 me fal se jemi jasht teme.ku i bie kjo lagja e johanit? pyetje me vend brenda tokes shqipetare
Postuar mė parė nga eagle_black shqipetare cfare beni ne jete???? Hobi shume kam, tani jam tu stud. Si ke kalu dje ?
Postuar mė parė nga BaNi! Percjelli pyetjet toni89 mir se vjen ne teme i lexova vet pyetjet nuk eshte nevoja te mi perxjelli njeri.pastaj pyetja ishte e dretperdrejt per EAGLE BLACK.
Postuar mė parė nga BaNi! Hobi shume kam, tani jam tu stud. Si ke kalu dje ? mire shume si sita e djeshme nuk kam kaluar as edhe nje dite tjeter si ja kaluat 1 vjetorin e pavaresise se KOSOVES???
Shume mire si ne nje shtet te ri drejt se ardhmes bashk me ju. Si e keni kohen sot ?
Postuar mė parė nga BaNi! Shume mire si ne nje shtet te ri drejt se ardhmes bashk me ju. Si e keni kohen sot ? MIRE MARSHALLA SI E KALUAT DITEN E VERES???
Postuar mė parė nga eagle_black MIRE MARSHALLA SI E KALUAT DITEN E VERES??? Cilen keng po e degjoni tani ?
Postuar mė parė nga BaNi! Cilen keng po e degjoni tani ? VETBESIMI NGA UNIKKATILAT CFARE KENI MENDUAR PER NESER???
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt