Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 76
    i/e regjistruar Maska e Raim
    Anėtarėsuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Torbeshte gjithmone jane perdorur nga pushteti si nje mase per te manipuluar, nje kohe ka qene Nijazi Limanoski qe kete mase e pergezoi si "makedonski muslimani" nga pushteti i atehershem, tani ky Fiat Canoski qe deshiron kete mase ta transformoje si nacionalitet Torbesh, me nje fjale mase pa identitet, Fiati nuk ka aq mend qe te beje keta akrobacione se gjoja perndiqet, por qendron dikush pas tij.
    Nuk me intereson as Tetova e as Gostivari e as... sepse nese nuk fiton Hazbiu fiton Sadiu etc, por ketu nuk eshte njejte nese nuk fiton Ramizi fiton torbeshi qe eshte ma i zi se Shkau, prandaj vellezer te dashur Strugane perqendrohuni mire kesaj beteje dhe fitojeni.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2005
    Vendndodhja
    Strugė
    Postime
    29
    Po shoh qe ka shume Strugane qe po mundohen te ndikojne ne popull, po shoh aktivitete te ndryshme per informimin e popullates shqiptare se "STRUGA ESHTE NE RREZIK".

Pasi vet jam Strugan, dhe kam qene i kycur ne fushate qe ne fillim te saj, mund te them se shqiptaret e Struges tani me sikur i kane harruar ndarjet partiake dhe jane te vendosur qe te votojne kandidatin shqiptar, i mire apo i keq qofte ai.

Filip Canoski eshte antishqiptar, dhe nese ai zgjidhet si kryetar komune atehere vaj halli per ne.

Atehere, nuk do kishim me kryetar por "gradonacalnik", nuk do kemi kujt ti drejtohemi, do veshtiresohet c'do gje.

Edhe pse jam optimist se Struga do mbetet e jona, perseri e kam nje brenge ne shpirt se ndoshta gjerat nuk do shkojne sic deshirojme ne.

Keto forca speciale sllave qe po i shohim ne c'do kryqezim rrugesh nuk jane shenje e mire.

Le te shpresojme se Zoti do na ndihmoje, se ne Struganet do ndihmojme njeri-tjetrin, te deshmojme se partite nuk mund te na ndajne, se atdheu dhe kombi jane mbi te gjitha.
    Albanian ForEver

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-08-2007
    Postime
    36

ne Struge fiton Merko !

Mik i dashur Pollozhani , flm per sygjerimet po une kam vendos tja jap voten Ramiz Merkos pa i pyet partite, pa te pyet edhe ty qe po shihet se je duke cu uje ne mullinj te huaj.

Ne Struge fiton kandidati yne shqiptar Ramiz Merko ta dini miri ti e shefat e tu !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-08-2007
    Postime
    36
    Strugane te dashur,

Struga sivjet do te jete me e bukur asnjehere tregojuni te gjitheve se dijme ne momente te duhura ta bejme ate qe duhet

respekte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2006
    Postime
    77
    Citim Postuar mė parė nga Amerika Lexo Postimin
    Mik i dashur Pollozhani , flm per sygjerimet po une kam vendos tja jap voten Ramiz Merkos pa i pyet partite, pa te pyet edhe ty qe po shihet se je duke cu uje ne mullinj te huaj.

Ne Struge fiton kandidati yne shqiptar Ramiz Merko ta dini miri ti e shefat e tu !

Para se te postosh ne forum do ishte mir ta lexosh temen prej fillimi , keshtuqe do te me Kursejee kohe per tet sqaruar.

Mulliri im conen uj aty ku shqiptaret e Maqedonis Nuk duhet te Votojn ne Zgjedhjet per President , conen uj aty ku nuk duhet te lejojn qe Politikanet te bejn pazar me votot e tyre ( AHMETI-GRUEVSKI , ) , conen uj aty ku nuk duhet te degjojn nje lider Shqiptar i cili thot mos e votoni nje kandidat shqiptar (THACI)

por e shof se ti paske problem ti kuptosh keta sende

ndiqi me teper temat ne forum para se te postosh dicka
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga pollozhani : 01-04-2009 mė 14:21

i/e regjistruar Maska e jeton_struga
    Anėtarėsuar
    17-06-2008
    Vendndodhja
    struge
    Postime
    59
    As edhe nje ndikim apo apel nuk do ti kthej shqiptaret nga vendvotimi per te votuar Shqiptarin.....Menduh Thaci,beri nje gjest te mire politik,pse,naten e 22 marsit ne oren 20 dihej qe ne struge udheheq bindshem kandidati i BDI,ky i fundit udhehiqte thuajse ne cdo vendvotim shqiptar.Ku dua te dal,thaci e kishte parasysh qe Merko avanson ne Struge,por kete e stilizoi Thaci citoj"ne Struge kemi kaluar ne raund te dyte,nese nuk kalojme mbeshtesim kandidatin e BDI",kjo nuk ishte e rastit.......edhe kjo deklarata tjeter nuk me shqetsoi fare pse"le te vendosin simpatizantet kujt do ja japin voten"-me se e natyrshme,nese thaci insistonte qe Shqiptaret ti japin voten Merkos ,atehere nenkuptohet si grusht vetvetes......Pa marre parasysh te gjitha ,nuk ka bir nene qe i ndal Shqiptaret te votojne Merkon kete radhe(me perjashtime te vockla),Shqiptaret do te jene shembull i bashkimit,le te sherbeje ky shembull i Struges vetedijesimit kombetar.....STRUGA E SHQIPETAREVE,pa dallim kujt kampi politik i takon ................

i/e regjistruar Maska e TOMY_X
    Anėtarėsuar
    05-03-2004
    Vendndodhja
    STRUGE
    Postime
    285
    Kemi dal me te bashkuar se kurre ,parashikimi im u realizu,98% te Shqipetareve votuan Ramiz Merkon kandidatin Shqipetar..........ura.....ura.....ura....,nuk na u nxi faqja si strugan nje kontribut te vecante kane dhene mediat Shqipetare,mbare komuniteti shqipetar kudo qe vepron ......falemnderit per perkrahjen morale qe na dhate ju te gjith............

i/e regjistruar Maska e jeton_struga
    Anėtarėsuar
    17-06-2008
    Vendndodhja
    struge
    Postime
    59
    Diku reth 16 000 vota per Ramiz Merkon....ndaj rreth 14 000 te PEI...
    Me e bukura 98-99% te ketyre votave te Ramiz Merkos jane Shqipetare....

Ne keto zgjedhje Shqiptaret kane treguar vetedije te larte, jo vetem ne Struge por ne pergjithsi, Shqiptaret u treguan politikaneve se dine te mendojne me koken e tyre.
    Struga pergjithmone e jona.

NoboDy Maska e besar_atb
    Anėtarėsuar
    22-04-2007
    Vendndodhja
    T3TovA
    Postime
    281
    Mos haroni qe mareveshje me canovskin nuk ka bere as menduh thaci e as mendi qyra se nashta te dy kane me shume pasuri se ai torbeshi,kshtuqe sju eshte dasht me shit asgje.

VETEM TE BASHKUAR MUND TE ECIM PARA!
    Plagėn e nėnēmon ai qė nuk e din ēka ėshtė dhimbja!

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kongresi i LDK zgjedh Fatmir Sejdiun si kryetar tė partisė
    Nga Arb nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 365
    Postimi i Fundit: 30-01-2010, 07:52
  2. Analiza dhe komente pėr zgjedhjet lokale, 18 shkurt 2007
    Nga Dr Rieux nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 230
    Postimi i Fundit: 11-04-2007, 16:14
  3. Giorgio Napolitano zgjedhet kryetar i Italisė!
    Nga Davius nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-05-2006, 05:45
  4. Votėbesohet nė parlament qeveria Berisha
    Nga zeus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 10:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •