Mi beni te fala Gencit (bombes) edhe i thuani qe po ua moren shkijet Strugen mos i dil Kusit para syve![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
E shoh, po hė mos ta ndi hiē. Se ua "marim" ne, dmth duke ju pėrkrahur se po tė mbet pėr partinė e juaj do shkonte Struga nė dorėn e "shkijeve". :P
Pėrkrahja do shkoje ekstra pėr ty.
A bash ktij Gencit bre? Shejf doni femnes boni tfala, ene pi mije. :P ahahah. (Hej sham dobet be kjo partije jote, na mur ftejren kit ahhaha) prap ne me Ucken fort ina. :P
#VamosArgentina
Hehehe, shoku i di mirė rezultatet.
Ju si "POLLOZHANI" shumė tė dobėt u treguat, prandaj edhe 200 vota mirė do ju vinė jo mė 2000. ;)
Ehe, sdi gjė une jo. :p (Nuk je pėr atė parti ti yll jo). :D
Kixxx
P.S
Lexoje titullin e temės njėherė.(Hahahaha sa kam qesh)
O nismėtari i temės, mos jep kotė dezinformata lol. (Prit tė zgjidhet njėherė :p)Ramiz Merko ri zgjedhet kryetar i Struges
#VamosArgentina
[QUOTE=thekthi;2197752]Hehehe, shoku i di mirė rezultatet.
Ju si "POLLOZHANI" shumė tė dobėt u treguat, prandaj edhe 200 vota mirė do ju vinė jo mė 2000.
Ketu Gabim je , shum te fort u tregum
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga pollozhani : 22-03-2009 mė 22:07
Hehe
BDI e Din car pret prej PDSH a , vetem mos e votoj Armikun, ater ka mundesi te humb DBI ne Struge , Perndryshe edhe sikur mos Dalin te votojn ata te PDSH , Fitoren e ka te Sigurt
Ehe, po de po shumė gabim jam unė.Aq tė fortė qė u treguat ju "POLLOZHANĖT" fituat fortė nė Ohėr.
Vetėm po tė kemi gjak shkau si puna e "disave", qė tė votojmė pėr ato. (Strugėn nuk e lėmė nė dorėn e "shkaut"). Doli publikisht sonte Menduh Thaēi dhe i tha gjithė popullit se po tė jetė balotazh nė Strugė mes njė partisė Shqiptarė(BDI) dhe tė shkijeve, ne do ta pėrkrahim partinė Shqiptare duke mos ua dhėnė Strugėn shkijeve.
Po ta kishe fitoren e sigurtė do ta fitonte qė sot.Perndryshe edhe sikur mos Dalin te votojn ata te PDSH , Fitoren e ka te Sigurt![]()
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt