Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 36 prej 36
    i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anėtarėsuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    O deus e clodhesh me keta braret more.
    A e ke vene re cfare duan keta. Keta duan Enverin po jo ate nga Gjirokastra po nga Vucidoli. E duan nga veriu kete radhe per te bere revanshin. Dhe skane faj se linden dhe u rriten ne diktature pa kulture, pa gjuhe te huaja, pa bitellsa, pa John Wayne, pa Gregory Pack, pa Woodstock dhe nuk njohin forme tjeter pushteti mbi krye. I vetmi qe ka ushtruar pushtet mbi ta eshte Enver Hoxha dhe vetem stilin e tij kuptojne aq mbrapa jane. Kusurin e pushtetit kane pasur gjendjen natyrore te Kanunit te Leke Dukagjinit. Dhe ne fakt stili komunist i shkon per shtat gjendjes se tyre. A i ke vene re si rrine grusht bashkuar rreth komandantit dhe bejne urraa edhe kur ben gafa.
    A e ke vene re sa pacperisht genjejne per suksese e prosperitet njelloj si Enveri
    A e ke vene re qe sa here bejne mitingje i bejne me tam tame moderne me urdher partie njelloj si Enveri qe i bente me fizarmonike e gernete
    A e ke vene re qe kur ju dorezua karta e antaresimit ne Nato u turr Berisha qe tja rrembente nga duart Presidentit Topi.?
    A e ke vene re sa xheloze jane me specien e tyre demokrate dhe pjesen tjeter e quajne armik klase njelloj si Enveri? E lene pa pune e shtypin e shkelin me kembe?
    A ke vene re qe cdo urdher emerim, votim ligji, e ben vetem njeshi zoti kryeminister njelloj sic bente Enveri?
    A ke vene re sa shume kerkojne ta paraqesin si mesia duke e paraqitur te pazevendeshueshem, hyjnor, historik, me kult individi njelloj si Enveri?
    A k vene re qe dmokracia ne parti eshte tejet formale dhe nuk funksionon asgje pervec urdherit te njeshit njlloj si Enveri?
    A ke vene re qe gjithe perkrahesit e vet kane te njejten fytyre ne debate, ne pronuncime ne shkrime ne media ne site dhe japin po ato argumenta direktiva te njeshit njelloj si Enveri?
    A keni vene re qe po u dole kunder te denigrojne gjithe sojin e sorrollopin e te bejne armik per 4 breza njelloj si Enveri?
    A keni vene re sa fodulle jane te ulur ne karrike dhe thone qente te lehin karvani te ece perpara njelloj si Enveri?
    A e keni vene re sa denime ka brenda llojit njelloj si Enveri?
    A keni vene re sa qesharake jene para botes me sukseset e tyre njlloj si Enveri fanar ndricues ne bote?
    A keni vene re qe pronen e kane te tyren dhe e japin kur e kujt te duan njelloj si Enveri?
    A keni vene re sa shesin mend me sigurine e kombit duke hyre ne Nato njelloj si Enveri me Kinen e madhe? Dhe e quajne prone te tyre njelloj si Enveri Traktatin e Varshaves.
    A e keni vene re Berishen kur thote shteti im partia ime qeveria ime ndryshe nga Enveri qe thoshte partia jone qeveria jone vendi ine.

Me fjale te tjera o deus mos mer me kellape si keta se humb kohen kot.

i/e regjistruar Maska e Altin Goxhaj
    Anėtarėsuar
    18-03-2009
    Vendndodhja
    Tirane, Shqiperi
    Postime
    3
    Per Digitalb:
    Per cdo pretendim qe ju keni une kam reaguar me protesta ne rruge dhe me aktivitete konkrete dhe me to po merrem prej kohesh. Problemi nuk qendron nese une kam protestuar apo jo por nese ti dhe te tjere kane informacion apo jo. Fakti qe une jam ne nje censure mediatike nga Rama dhe rrjeti i tij Sorosian i Tiranes ben qe ti te mos kesh informacion mbi aktivitetin tim. Une do te publikoj brenda 2 ditesh ketu fotografi qe tregojne protestat e vazhdueshme te ZMK per problemet qe ti ngre (por shumicen e tyre media nuk i ka dhene per aryet qe te thashe me lart).
    Sa per fondet, me vjen shume keq qe thua nuk i kam betre transparente sepse jam nga te paktat organizata ne Shqiperi qe kam publikuar te dhena. Futu online te www.konsumatori.org dhe lexo me shume (.. projektet). Jam i gatshem te pergjigjem me detaje per cdo pretendim financiar mbi ZMKne (gje qe nuk e ben asnje organizate tjeter). Edhe kur kam drejtuar Keshillin Rinor ishte e vetmja organizate ne Shqiperi qe ka bere transparence me fondet e veta rregullisht. Nuk do te kisha asnje moral te kerkoja transparence nga te tjeret nese nuk do ta beja vete i pari dhe e kam bere dhe do ta bej gjithmone (une nuk jam si xhepistet e MJAFTG99 qe spranojne te tregojne se sa para kane marre (5.4milione euro) dhe nuk tregojne se per cfare i kane harxhuar).
    Per te gjithe ata qe perkrahin iniciativat e mia respekte. Per te gjithe ata qe nuk i perkrahin perseri respekte. Jam i prirur te besoj se diferenca ne opinione dhe vleresime eshte standart i larte i qytetarise. Sa per angazhimet emia politike jam i pavarur dhe nuk shpreh voten time ne favor te asnje partie. Pikepamjet i kam te majta sepse besoj te shteti i mireqenies sociale dhe tek roli kejnsianist i shtetit. Kam respekt per pikepamjet e djathta por i quaj mashtrim teorite pertej te majtes dhe te djathtes. Sa per synimet e mia politike ato nuk ekzistojne! Perderisa i kerkoj qytetareve ti perfaqesoj nuk mund ti mashtroj ata duke i perdorur qe neser simpatine e fituar nga besimi i tyre ta konvertoj ne imazhin tim politik. Une do te qendroj gjithmone ne shoqerine civile.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-09-2005
    Postime
    96
    Z. Goxhaj.

Fillimisht tu them se nicku im eshte digital dhe jo digitalb (platforme per te cilen nuk kam fort respekt meqe ra fjala).
    Ajo qe une doja te dija me repliken time te pare, ishte pozicionimi juaj ne protesten ndaj bashkise. Nga postimi juaj (megjithese nuk e shprehni qarte) kuptoj se ky eshte nje qendrim juaji personal dhe jo ne pozicionin e drejtuesit te OJQ qe ju drejtoni. Kete e respektoj plotesisht. Nderkohe artikulli i standard nuk i referohet Altinit, por drejtuesit te ZMK. Fotografite qe keni bere perpara bashkise tregojne nga pas logon e ZMK. Kjo eshte ajo qe e cilesoj te papajtueshme. Drejtuesi i ZMK duhet te merret me objektin e punes se ZMK (i shprehur mjaft qarte dhe mjaft i detajuar tek site juaj). Ky eshte mendimi im. Nuk ka fare rendesi nese kritikoni bashkine apo qeverine. E rendesishme eshte te ruani objektin per te cilin eshte krijuar OJQ juaj ndryshe misioni i saj aq i rendesishem per te gjithe ne konsumatoret shqiptare humbet plotesisht dhe mund te krijohet pershtypja e gabuar se ajo eshte thjesht nje vegel ne doren e dikujt.
    Persa i perket aktiviteteve te shoqates suaj, me lejo te vazhdoj te jem kritik. Nese do kishin patur organizimin dhe rendesine e duhur do te kishim mundur te mesonim dicka dhe pse jo te merrnim pjese ne to. Jam dakort me politizimin dhe manipulimin e mediave shqiptare, por jo te gjitha jane te tilla. Ne fund te fundit edhe tek site qe eshte i administruar prej jush i vetmi projekt i afishuar ishte ai i USAID. Fotografite ne site tuaj tregojne shume pak aktivitete. Nuk dua te bej gjykatesin pasi ne fund te fundit po beni shume me teper se mua personalisht, por dua ti rikthehem faktit qe nuk mendoj se i keni ezauruar te gjitha menyrat dhe te gjitha burimet tuaja gjithmone ne funksion te misionit publik te organizates suaj.

i/e regjistruar Maska e njemik
    Anėtarėsuar
    31-01-2006
    Postime
    403
    Si ishte ajo puna e firmes qe kishte hapur fakri balliu me delijorgjin dini gje?

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anėtarėsuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Ja na doli e bija aksionere me 20% te kapitalit. Keshtu po thone sot.

i/e regjistruar Maska e njemik
    Anėtarėsuar
    31-01-2006
    Postime
    403
    Spo mar vesh gje me fare cpo behet
    Dmth Edi Rama i ka dhen leje fahri balliut
    Kur them un qe kta jan te gjith komunist e zihen sa per sy e faqe duke filluar nga ai maloku berisha.
    A moj Jozefin qe se more dot at PD ti kishim zhduk te gjith komunistat nga Shqiperia

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 18-05-2009, 12:43
  2. Durres-Kukes: Gjykata e apelit rrezon pretendimin e prokurorise
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 29-12-2008, 23:35
  3. Kushtetuesja: Vendimi i qeverisė pėr prishjen e mbikalimit antikushtetues
    Nga Gunnar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 247
    Postimi i Fundit: 18-01-2008, 12:05
  4. Rritja e cmimeve te apartamenteve ne Shqiperi
    Nga Zemrushja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 25-08-2006, 10:51
  5. Shteti, mėnyra dhe forma e ndėrtimit tė shtetit tė Kosovės
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 14:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •