Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 36
    i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anėtarėsuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Epo lerini sharjet personale qe ti le dhe une.
    Skam share njeri pa me share.
    E se kam qef te shaj njeri.
    Thua qe kam share i pari. Se mbaj mend po po e pata bere kerkoje ndjese se jam njeri dhe une.
    Tani hidhu ti
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga juanito02 : 30-03-2009 mė 11:23

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-09-2005
    Postime
    96
    Kisha nje pyetje per z. Goxhaj. Kete protesten e ben si Altin apo si drejtues i ZMK-se. Se si Altin i jap doren dhe dal edhe une qe neser me te te protestoj per betonizimin e Tiranes. Ndersa si Drejtues i ZMK-se, perpara betonit te Tiranes duhet te merret me ate per te cilen paguhet. Te mbroje konsumatoret e Tiranes dhe te Shqiperise. Pra te merret me cmimet e karburanteve, te telefonise celulare qe po na rrjepin. Te merret me faturat e OSSH qe ia fusin si kau peles. Te merret me produktet fallco qe hame e nuk dime se cfare efektesh na japin. Te merret me produktet pa emer dhe pa origjine qe qarkullojne ne tregun shqiptar. Te merret pra me detyren e tij per te cilen une dhe te gjithe ketu qe jetojme ne Shqiperi e mbajme me rroge nga taksat qe paguajme (me sa di subvenciohohet nga shteti). Pasi ta kete bere si duhet punen e tij ai le te merret me ke te doje pastaj. Madje do jem une i pari qe te them hajt ta veme kryetar bashkie se eshte djale i afte dhe i zoti.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga digital : 30-03-2009 mė 20:56

i/e regjistruar Maska e dragon+++
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    144
    Citim Postuar mė parė nga juanito02 Lexo Postimin
    Epo lerini sharjet personale qe ti le dhe une.
    Skam share njeri pa me share.
    E se kam qef te shaj njeri.
    Thua qe kam share i pari. Se mbaj mend po po e pata bere kerkoje ndjese se jam njeri dhe une.
    Tani hidhu ti
    jani do bejm paqe ska arsye te fyejm njeri tjetrin ka vetem skembim mendimesh . ti ke mendimet etua un kam mendimet e mia respekt nga te dyja anet por pa debat temat do beheshin shum te merzitshme . un kam me shum besim te e djathta jem i mendimit se shqiperia po ndryshon per mir skoj ne shqiperi gjdo vit tepakten 2 her ne vit e shikoj se po punohet infrastruktura ka ber ndryshime kolosale ka varferi ne nje vend si shqiperia do ket varferi per shum vite . pa infrastruktur nuk ka invenstime .....
    DRAGON+++

i/e regjistruar Maska e Altin Goxhaj
    Anėtarėsuar
    18-03-2009
    Vendndodhja
    Tirane, Shqiperi
    Postime
    3
    Per Digital:
    Ju keni thene: "Te merret pra me detyren e tij per te cilen une dhe te gjithe ketu qe jetojme ne Shqiperi e mbajme me rroge nga taksat qe paguajme (me sa di subvenciohohet nga shteti)"
    Kam nje pyetje per ju: Qe nga 15 Mars 2005 qe u krijua ZMK dhe deri me sto, ne cilin rast (sikur edhe nje here te vetme) une te jem subvencionuar nga shteti sikur edhe me 100 Dollare te vetme? Ne cilin rast qe nga 15 Mars 2005 e deri me sot une te kem marre para nga taksapagusit shqiptare? Ju lutem citoni rastin se me sa di une nuk di te jete dhene ndonje subvencionim nga shteti per ZMKne. Ne rast se ju keni dijeni atehere me thoni qe une te paraqitem prane zyres perkatese te shtetit qe te terheq keto para se realisht mire do te ishte qe ZMK te mbeshtetej nga shteti si cdo organizate tjeter konsumatoresh ne Rajon

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    uau..

nje dit e shenuar sot..

Altin Goxhaj mes nesh..
    Mirse erdhe ne Forumin e Shqiptareve o Altin !

Cfar mund te bejme per te forcuar Zerin tend ne mbrotje te Ajrit jo vetem ne tirane por ne gjithe Shqiperine?

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Braro, nxirre llapen...nxirre dhe pak...lick lick lick big byyyca!

Nuk bo burri si baxhellke or taj. Mgjs per ty e dime tashme se c'je...

Te shkoi jeta duke u qurravitur nga njera ane e duke lepire sumce nga ana tjeter.

Bkar..

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    deus..

po te perparon semundja..
    nuku te kam asnje faj.. thuj mamit..

Pra dhe njihere..

Te perkrahim te vetmin luftater per nje tiran e shqiperi me ajer te Paster.. Altin Goxhajn.. !!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-09-2005
    Postime
    96
    Citim Postuar mė parė nga Altin Goxhaj Lexo Postimin
    Per Digital:
    Ju keni thene: "Te merret pra me detyren e tij per te cilen une dhe te gjithe ketu qe jetojme ne Shqiperi e mbajme me rroge nga taksat qe paguajme (me sa di subvenciohohet nga shteti)"
    Kam nje pyetje per ju: Qe nga 15 Mars 2005 qe u krijua ZMK dhe deri me sto, ne cilin rast (sikur edhe nje here te vetme) une te jem subvencionuar nga shteti sikur edhe me 100 Dollare te vetme? Ne cilin rast qe nga 15 Mars 2005 e deri me sot une te kem marre para nga taksapagusit shqiptare? Ju lutem citoni rastin se me sa di une nuk di te jete dhene ndonje subvencionim nga shteti per ZMKne. Ne rast se ju keni dijeni atehere me thoni qe une te paraqitem prane zyres perkatese te shtetit qe te terheq keto para se realisht mire do te ishte qe ZMK te mbeshtetej nga shteti si cdo organizate tjeter konsumatoresh ne Rajon
    Pershendetje Altin,

Informacionin per subvencionet nga shteti ma ka dhene nje i njohuri im, por eshte thjesht ne nivel bisede ndaj jam i predispozuar te besoj ate qe thua ti. Edhe une e quaj mese te drejte faktin qe shteti duhet te subvencionoje te tilla nisma ne te mire te konsumatorit. Sidoqofte do ishte me e sakte per publikun qe te publikonit se nga i merrni fondet. Te pakten ne site tuaj (www.konsumatori.org) ky informacion mungonte.

Thene sa me lart, perseri thelbi i postimit tim vazhdon te mbetet i njejte. Une nuk e kuptova pozicionin tuaj ne kete histori. Angazhimi juaj eshte si qytetar apo si drejues i ZMK? Ne rastin e pare une ju mbeshtes plotesisht ne te drejten tuaj per te protestuar, madje i bashkohem protestes suaj per rritjen e cilesise se ambientit ku jetojme. Ndersa ne rastin e dyte nuk mund te mos me beje pershtypje fakti se ju shpenzoni nje energji te konsiderueshme per nje kauze qe nuk eshte aspak afer misionit tuaj (te pakten atij te shpallur me aq detaje ne website tuaj). Ndaj ju pyes serisht: Perpara se te merreni me lejet e ndertimit te Rames a mos duhet te merreni me problemet konkrete te konsumatorit ne Shqiperi. Te me falni po une nuk kam pare organizimin e ndonje proteste nga ana juaj per ciliesine e ulet te mallrave ne shqiperi, per gramaturen jo te sakte, per ilacet e skaduara apo kontrabande? Ku ishit ju kur karburantet shiteshin me cmime stratosferike dhe varferonin xhepat tane? Cfare keni bere qe te denonconi cmimet e padenja te telefonise celulare ne Shqiperi? A i keni kontrolluar ndonjehere ankesat e shqiptareve per faturat e fryra te OSSH? A e beni punen tuaj si duhet ne fund te fundit? Se vetem atehere mendoj une do te ishte e drejte te protestoje edhe per lejet e padrejta qe ka dhene Bashkia e Tiranes apo per mungesen e planit rregullues.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga digital : 02-04-2009 mė 18:15

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    deus..

po te perparon semundja..
    nuku te kam asnje faj.. thuj mamit..

Pra dhe njihere..

Te perkrahim te vetmin luftater per nje tiran e shqiperi me ajer te Paster.. Altin Goxhajn.. !!!

Te vetmin luftetar po e quan ti, dhe e di perse? Sepse po qellon te njejtat miza qe po te shqetesojne ty, thjeshte me pallaske tjeter. Ky eshte problemi yt. Je fiksacion rob dhe urren vetem njeren pale dhe mbreteron vetem tjeter. Atehere, une dhe lexuesit, tashme kemi kuptuar qe ty nuk te intereson problemi i Tiranes apo fati i Shqipetareve qe jetojne aty, por te intereson pikerisht ajo qe ka bere zoteria ne fjale. Televisioni dhe shtypi u dynd nga reagimet e ambientalisteve, te cilet godasin per te njejten teme, por ti lexon vetem ato qe te interesojne ty!

Si nuk te degjova njehere te kritikosh mafien Berishiane per kerrdine ne Gerdec?
    Nga ana tjeter, si ka mundesi qe nuk kritikove Pangon, degjeneraten qe shnderroi institucionet shteterore ne bordello per femrat ne nevoje pune, po perkundrazi u mundove duke e justifikuar, madje edhe duke u marr me prejardhjen e vajzave prej Burreli etj? ...kane domethenie te madhe keto, or kadosh.

Ndersa persa i perket zotit Goxhaj, nuk mund te prononcohem sepse nuk e njoh fare. Ajo qe une kuptoj, eshte se ai aderon Partine Demokratike, te ciles i vjen ne ndihme, me artikuj te tille kundra Rames, ca kohe para zgjedhjeve. Kete do arrinte ta kuptonte edhe bufi, madje edhe ti, po te ishe esell. Pyetjet e mia dhe pergjigjen retorike, ja ka dhene mjaft mire 'digital' ne postimin siper meje!

Vazhdo tani, kiss his arse again...
    Do what you do best!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-09-2005
    Postime
    96
    Aha, na harroi Z. Goxhaj me duket. Te shpresojme se po organizon ndonje proteste per problemet e permendura.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 18-05-2009, 12:43
  2. Durres-Kukes: Gjykata e apelit rrezon pretendimin e prokurorise
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 29-12-2008, 23:35
  3. Kushtetuesja: Vendimi i qeverisė pėr prishjen e mbikalimit antikushtetues
    Nga Gunnar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 247
    Postimi i Fundit: 18-01-2008, 12:05
  4. Rritja e cmimeve te apartamenteve ne Shqiperi
    Nga Zemrushja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 25-08-2006, 10:51
  5. Shteti, mėnyra dhe forma e ndėrtimit tė shtetit tė Kosovės
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 14:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •