E Verteta është e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anë)
Po ça gallate, kjo po qe eshte teme per tu lavderuar...
Po s'paskeni pune fare ju...
3 milion njerez , qetsi absolute , ndegjohet vetem nje person . Cka dot ndodhte nese 3 milion njerez fillojn te ulurejn si kafshet , kercejn e cmenden , sikur qe bejn disa ne kishat e tyre ?
kuku per ta, a i shohin more keta veten kur i thojn dikuj diqka,,,,,,,, ALLAH runa nga shejtanet, qysh po kan fuqi meju drejtu dikuj ne besim, edhe mburen me ket.
Mos te behemi si te krishteret e sotit , te cilet nuk dijn se ne cka besojne , nuk e dijne cili eshte Zoti , shumica nuk e njofin Biblen , pjes tjeter jan shkeles te Bibles , bie fjala Bibla ndalon shkurorzimin , sot tek krishteret gati cdo martes perfundon me shkurorzim dhe pas cdo shkurorzimi edhe martesa e ardhshme perfundon me shkurorzim , pra nuk mund te gjejn dashurine e vertet.
Bibla thot se pijanecet asnjeher sdo ta trashegojne mbreterine e Perendise , por fakt eshte se miliona krishter jan pijaneca .
Mos te behemi si krishteret , qe festojne Krishtlindjen si nje fest moderne ,gjat te ciles fest ne ndonje lokal dot humbin virgjinitetin me ndonje mashkull , qe rastesisht e kan njoftu per her te pare ne ate lokal. Gjat te ciles fest fare nuk shkojn ne kishe , por shkojn ne ndonje qender tregtare ku blejn veshje ose ndonje kondom (edhe pse Papa thot se kondomat sduhet me u perdor).
mare me ardh me than kto fjal..cfar perplasje guresh?? ne e adhurojme Zotin qe eshte një ashtu sic e adhuroj edhe Jezusi atë...edhe sa i perket muzikes zoti shum gjera ka krijuar por edhe ka thene mos i prekim ato gjera sipershmebull mishin e derrit ju e hani edhepse Zoti e ka ndaluar edhe ne bibel...
Levitiku 11 - 7
derrin, sepse është dythundrak dhe e ka këmbën të ndarë, por nuk është ripërtypës; për ju është i papastër.
si e adhuroj Jezusi Zotin????
Mateu 26. 3939 Si shkoi pak më tutje, u ul me fytyrë përdhe dhe filloi të lutej, duke thënë: "Ati Im, nëse është e mundur, largoje prej Meje këtë kupë, megjithatë jo siç dua Unë, por siç do Ti."
Krijoni Kontakt