Je shume acarues ti cerro dhe nuk ia vlen te lexosh gomarlliqet e tua prej minoreni,ndaj sygjeroj dhe shume te tjere te ndjekin kete qe kam ndjekur une.Ky mesazh ėshtė jo-publik sepseoliinter ėshtė nė listėn tuaj tė injorimit.
Forza Juventus.
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo nė firmė. Stafi i forumit!
cuno bej kujdes se une nuk e kam shar asnjeher ibren kur ka qen tek juvja sa per dijeni se kampioni eshte kampion sado kundershtar ta kesh.
une kam zili juven????!!!!! e ke gabim nese je tifoz prej dy vjetesh me juven ateher ke te drejt por une kam qe ne 1990 qe e ndjek kampionatin italian dhe e di shume mire historin e juves sidomos me moxhin ne krye.
E kam pasur shume qejf si skuader dikur kur luante viali e baxho po kur erdhi ky del pordha dhe merrte ato penallti leshi u prish si skuader juventusi dhe shumica e arbitrave benin si ju donte palla per juventusin deri sa u mbush kupa me 2005 dhe iken per lesh ne serin B.
Pra nuk kan se cfare ti kem zili hajduteve me del pieron ne krye.
futbollist deshtak qe ne kohen kur hoqen baxhon e madh.
Si e shpjegon qe del piero ne kombetaren italiane nuk ka dhene asnje gje????
vari leshte
Poa nuk bisedohet per ty, ndoshta jo por 99% e tifozeve te Interit vritnin dhembet duke sharre Ibron(une per vete se kam dasht as ne Juve).
Me juven jame qe moti qe ne sezonin para finales me Dortmund, dhe kame ndjekur xhdo vite, dhe gjithnje ka pasur ekip me te mire ne Itali, futbollistet e saje kane qene ne kombetaret me te mira, kane fituar xhdo gje, nese Moxhi ka bere ndonje perfitim per vete ate e bejne edhe sot shume, por gjithnje do kapen ne fund.
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo nė firmė. Stafi i forumit!
Krijoni Kontakt